Какво вещаят астролозите: Хороскопът ви за 2017 г.

Вижте какво ви очаква през новата година
5
Какво вещаят астролозите: Хороскопът ви за 2017 г.
Снимка: Reuters

Настъпи новата 2017 година, а с нея и очакванията ни за здраве и по-добър живот. Какво обаче ни вещаят звездите?

Вижте годишния си хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Разчитайте на себе си. Енергетиката ви през тази година ще е достатъчно стабилна, за да реализирате намеренията си. Независимо от всичко трябва да сте и предпазливи. Събитията ще се случват по естествения си ред, на моменти дори бавно, но колкото и ясни да ви изглеждат резултатите не е желателно да рискувате и да се впускате в авантюри. Не предизвиквайте съдбата, за да не съжалявате. Печеливша тактика през 2017 г. е наблюдението и изчакването. Не си струва да бързате. Много по-важно е през тази година да запазите постигнатото, отколкото да напреднете забележимо. Съхранявайте силите и личните отношения, те ще са леко проблемни.            

Телец

Съществуват реални предпоставки за напредък през 2017 г. Важно е участието ви в събитията. От вас се иска да сте наблюдателни, да реагирате гъвкаво и да сте старателни спрямо всяка работа, с която се захващате. Ще се натъквате и на затруднения, но те не бива да ви отчайват. Действайте с присъщата си упоритост, търпение и приземеност, няма да съжалявате. Вселената ще ви зарадва с приятни изненади във всички направления. Ще има на какво да се радвате в делови, любовен и семеен план.    

Близнаци

Една от важните ви задачи през тази година е да създадете правилен баланс между професионалните и личните задължения. Въпроси, свързани с дома, роднините, семейството ще излязат на преден план. Ще установите, че вглъбени в работата си сте се дистанцирали от близките и сте пропуснали важни моменти от съвместния живот. Предстои ви да изпитате свежи любовни емоции, които дори не сте си представяли. Събитията ще са динамични, ще съчетавате новите задачи с недовършените стари. Предстоят ви важни решения с дългосрочен ефект.            

Рак

Заредете се с търпение и оптимизъм. Предстои ви година, изпълнена с доста изпитания, дребни (но сравнително чести) неприятности, с които ще се справите, ако мобилизирате силите си и контролирате емоциите. Приемайте всеки успех като награда за проявените усилия. Бъдете сигурни, такива награди ще има, при това достатъчно често и достатъчно значими. Благодарение на трудностите ще можете да се представите от най-добрата си страна, да стабилизирате позициите и да разгърнете максимално потенциала си.    

Лъв

В най-общ план 2017 г. ще е сравнително спокоен период. Естествено, ще се наложи да се справите и с някои проблеми от делови и професионален характер. Проявете максимална предпазливост и си осигурявайте актуална информация при уговаряне на сделки, подписване на дългосрочни договори и изобщо, когато работите с документи. Ще си спестите неприятности, ако отделяте дължимото време и внимание на членовете на семейството и любимия човек. Усещането, че ги пренебрегвате по някаква причина ще предизвика сериозни стълкновения. В такива моменти реагирайте с мълчалива усмивка и чувство за хумор, вместо с дълги и досадни обяснения.            

Дева

През 2017 г. ще се случат събития, които ще провокират емоциите ви. Ще сте прекалено импулсивни и доста раздразнителни. Лошото е, че колкото по-бурно реагирате, толкова повече проблеми ще си създавате. Действайте разумно. Постарайте се да създадете баланс между мислите и чувствата. Не натоварвайте излишно нервната си система. Усетите ли напрежение, приемете го като сигнал и спускайте „предпазните клапани“. В такъв момент ориентирайте вниманието си към личните интереси, хобито, природата. Ще имате възможност да си организирате или да участвате в развлекателно-познавателни пътувания. Възползвайте се, като си осигурите и подходящ спътник.    

Хороскопът на останалите шест зодии вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕЗАМЕНИМИ ХОРА НЯМАНА България и трябва обновление
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
още ли вярвате на вещици?
1
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Bойко ке паднеГЕРБ си отиваретроградния Меркурий