Роналдо пак ще става татко, този път чака близнаци

Майката ще е сурогатна и вероятно ще остане неизвестна
Обновена: 12 мар 2017 09:37 | 12 мар 2017 09:18,
45
Роналдо пак ще става татко, този път чака близнаци
Снимка: архив Reuters

Кристиано Роналдо, четирикратен носител на "Златната топка" отново ще приветства дете, съобщи британският "Сън".

Португалецът чака близнаци, а майката отново ще е сурогатна и почти сигурно ще остане неизвестна, уточнява изданието.

Звездата на "Реал" Мадрид има син, който се роди през 2010 г. и носи неговото име.

Той също беше от сурогатна майка, а основните грижи за него полагаше баба му и майка на футболиста.

В момента Кристиано Роналдо има сериозна приятелка - испанския модел Джорджина Родригес, за която според слуховете той ще се ожени догодина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
31
 
! Отговори
загатка преди 7 години
ех това е кодовото название на извънбрачна връзка сега сурогатна рогогатна е това са европейските цености и моралности защитени и препоръчващи от извратените мозъци това е момиче, ама ГОСПОД ГЛЕДА И ЧАКА
27
1
 
38
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
Има приятелка, ще се жени за нея, а ще има деца от сурогатна майка?? Все повече започвам да не разбирам днешния свят, а съм сравнително млада все още.
26
0
 
35
 
! Отговори
FIFA/UEFA преди 7 години
Как да не му дадем по още една награда - постарал се е ...
25
0
 
33
 
! Отговори
agori преди 7 години
Б.Х.
24
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не мога да го приема-нищо че К.Роналдо ми е любимия футболист .Иска деца и плаща на сурогатни майки . Играе си на бог , ами децата не са играчките може да искат да имат до себе си мама .
23
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да имаш до себе си Ирина Шеих,да имаш възможност да имаш всяка жена или почти всяка и да търсиш сурогатна майка за да ти роди дете...е...има нещо сбъркано в теб......Как да си го обясниш другояче.Г.й,няма друга дума за него...
22
7
 
37
 
! Отговори
Mюler преди 7 години
Ииии... супер. Честито на криштияното и браво на него че може да си го позволи. Може да си има собствени деца и да живее с когото му харесва, в същото време да не рискува някоя кифла да му роди дете и след това да му завлече кинтите, и детето и да се прави на "самостоятелна" жена която "сама" се грижи за себе си и детето си.Българския и световен кифлаж а също и бракоразводните съдии и адвокати умират от яд заради пропуснатите ползи...
21
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само гейовете имат деца от сурогатна майка. Т.е. бебе заченато с онанизъм.
20
5
 
34
 
! Отговори
l преди 7 години
maj obraten e!! ima priqrelka proforma!
19
6
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гнусен ***!
18
2
 
33
 
! Отговори
Lan преди 7 години
15И понеже животът е сложен и съдби има всякакви, и в момента жената има правото да изостави децата си - чисто юридически може да го направи във всеки един момент! Така че освен реклама на загнилост и деградация, не виждам точно какво носи твоето мнение!
17
3
 
37
 
! Отговори
Lan преди 7 години
15Виж какво, това да си изоставиш децата НЕ е право! Това е отвратително. Това, че животът е сложен и понякога хора не намират решение, не дава правото на някой да смята, че видиш ли това е нещо нормално. Ненормално е за бащата, още по-ненормално е за майката, защото тя е емоционално и физически свързана много по-близко е с това дете. И това да рекламираш видиш ли, че щом мъже можели, значи и жените трябвало да могат, означава че си деградирал/а до страшна степен!
16
8
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пича е гей. За това са сурогатите майки. Няма лошо.
15
5
 
53
 
! Отговори
Lan преди 7 години
Това да си млад, здрав, да имаш всички предпоставки да направиш едно хубаво семейство и ПО ЖЕЛАНИЕ да оставиш децата си без майка, не го разбирам!
14
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от 14 Нещо повече ,можеш да сключиш брак в който има клауза, че до момента на брака личното финансовото и материално състояние придобито от брачните партньори си остава за тях при развод.
13
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя и Меси натрупаха по 400 милиона евро...да не ги мислим... ако иска и марсианска майка ще има за децата му.
12
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
13 Това ли е проблема че нямал сериозна връзка- че някоя щяла да му вземе парите при развод? А да си чувал че има вариант да не се жениш и пак да имаш майка на децата си с която да живееш под един покрив? Що трябва да се жени човек, че да има сериозна бжена до себе си? Имненно в тези безбрачните връзки се ражда истината- дали се обичат един друг или не без претенции за имущество.
11
5
 
51
 
! Отговори
Сп??нс преди 7 години
Как да има деца от нормална връзка , Джони Деп се разведе на скромната цена от 20-30 млн.$ с година брак и БЕЗ да има деца . Замислете се колко е трудно да си известен и в същото време да искаш нещо обикновенно . Аз лично го уважавам , защото се грижи за най-близките си , за родния си град и за децата си .Все ми е тая каква му е ориентацията стига да не я навира на хората в очите.
10
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя и Суарес съм ги признал! Няма такива гмуркания в наказателното поле за дузпа. Няма!
9
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
* но и се оказа че като човек е е едно *! Отиваш в София и да паднеш за дузпа срещу един селски отбор като Лудогорец толкова грозно в наказателното поле... Връх на идиотизма!