Отслабналият Брад Пит: Пиех много и провалите се заредиха!

Актьорът пред GQ за бащинството и как се е научил да живее отново
4 май 2017 19:23, Петя Славова
61

Снимка: CQ

Брад Пит дълго време не обсъждаше проблемите си в медиите, но ето, че звездата дава дълго и откровено интервю пред  списание GQ. В него звездата разкрива детайли около алкохолната си зависимост,  бащинството и проблемите около родителските права над децата. Актьорът говори и за стремежа му да продължи напред, когато му се е струвало, че животът му се е сгромолясал.

Видимо отслабнал, Пит казва, че в момента се намира в спокоен период от живота си след драматичната раздяла с Джоли.

За алкохолната зависимост:

"Наистина започнах много да пия. Този навик постепенно се превърна в истински проблем. Щастлив съм, че преди половин година се взех в ръце. Можех да надпия руснак. Бях професионалист.  Наистина добър. Не искам повече да живея така“.

За борбата за попечителството на децата:

"Тази ситуация ме постави с вързани ръце, но тогава не бяхме в състояние да решаваме проблемите си заедно. И двамата направихме всичко възможно това да се промени. Адвокатът ми каза: "Никой не печели в съда. Единственият въпрос е коя страна да страда по-малко." Изглежда това е вярно. Цяла година се съсредоточих върху това как да докажа моята гледна точка и това, че съм прав, а другият не е. В действителност това е просто принос към общия фонд на отровна омраза. За щастие аз и бившата ми жена се отказахме от този подход. В края на краищата това е много болезнено и за децата. Те са в ситуация, в която семейството им се разпада".

За да се научи как да живее, когато животът му е тръгнал надолу:

"Това бе период на слабост, провали и неуспехи. Не знам откъде се появи този пуст стремеж у мен към правосъдие и справедливост, което мнозина приемат за слабост. С това мога да се занимавам както няколко дни, така и години. Но истината е, че цялото това нещо не ми носи полза.".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
4
 
! Отговори
От Лондон преди 6 години
До дО БАЙ ХУЙСЕгати, а аз си мислех че тук е скъпо, а пък в САЩ си живеят живота. По едно време лотария за зелена карта пусках, добре , че нищо не стана.
20
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пиеше заради онази коза, зашото му се качваше на главататака е, такива жени развалят мъжете
19
2
 
11
 
! Отговори
Безпартиен преди 6 години
Работих като боклукчия в общината (сменях кофите по boardwalk-a Атлантик Сити), плащаха доста добре, не съм работил в макдоналдс, нито съм гладувал, нито съм се лишавал ама от нищо. За година и половина обиколих 42 щата, много повече съм видял от америка от американците
18
4
 
6
 
! Отговори
дО БАЙ ХУЙС преди 6 години
Като отидеш на бар и ресторант и си оставиш душата повече от 100$ не съм харчил на вечер при положение, че печелих 1200 на седмица и съм си позволявал 1 вечер в седмицата отпускане през другото време бачкане.
17
3
 
9
 
! Отговори
дО БАЙ ХУЙС преди 6 години
БАЙ ХУЙС, в САЩ минимум wage e 10$. Работих за 17,50 2012-а година В Мериленд, бутилка чичо Джак 0,7 беше 31-2$, а в Делауер където нямаше ддс към 26$. Хубав бърбън струваше 50-60 от типа на white Horse или 4 Рози. Двоен хубав малц около 100$. Водката няма да е коментирам в САЩ 1,750 л. Смирноф 24 $, а 1,750 л Pasport Wiskey беше 20. Ромът Хаванския около 25 или 28 според магазина. А бирата 11 долара беше 30 pack natural ice, miller-a 14, budwieser 12-13. На фона на стандарта са нищо тия $
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брад Пит си е запазил момчешкия си вид въпреки семейния живот с една токачалка, а на мене ми опада козата и мязам на тато.
15
9
 
7
 
! Отговори
УжасТ преди 6 години
Има нещо женствено в него...
14
11
 
8
 
! Отговори
Силвия преди 6 години
Прилича на гей, факт и тука нема общо Джолито, сори
13
7
 
10
 
! Отговори
абе преди 6 години
Не знам, но от тия снимки като че ли мъжкото в него се е изпарило...
12
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Требеше по-малко да жули ракийка а по често да жули джоли, ама като се саберат алкохол и леки жени, стой та глей.
11
3
 
22
 
! Отговори
ж преди 6 години
Истинския мъж пие ......Ислямистите не пият и са зли хора. Вижте Ердоган и останалите им чудовища.
10
4
 
9
 
! Отговори
One преди 6 години
Ами щом тя Джоли била виновна и за това пиел той, значи че по същата логика и Елен Колева е виновна на Калин Терзийски....Стегнете се малко и спрете да обвинявате *** и пульо за щяло и не щяло!
9
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брат тази психарка Джили те провали.Върни си се при Дженифър Анистън.
8
4
 
17
 
! Отговори
ф 15 преди 6 години
Какви провали ,ако ти си провален с тоя успех във всичките си филми (няма слаб) какво да каже Григор Димитров . Но нашия *** се мисли за успял .............Истинския творец все се съмнява във себе си .Това е разликата.
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напротив американците пият много мога да ги поставя на равно с руснаците,и алкохола им не е скъп сравнено с дохода,в америка има идеална почва за развиване на алкохолизъм ,и много от тях са алкохолици, лични наблюдения
6
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брад, грешиш, че алкохола ти е проблема. Алкохола е следствие от проблема. А проблема е психарката Джоли. Еврейка снимана да се целува със собствения си брат. Натрапила на мъжа си една тумба шарени деца. Това да не ти е зоопарк, ***? Да не ти е екзотична колекция? Правете си изводите.
5
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брат ,защо така.Пари си имаш колкото искаш,всяка жена която поискаш може да я имаш.Чуда ти се брат.
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще надпиеш руснак ако е некой второкласник от кръжока на въздържателите.
3
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Брат ми ,стегни се.Пии, но с мерка.И брат знай че както казват руснаците ,,Пиьош не пиьош ще умрьош.Накрая всички отивчаме на едно и също место, с тази разлика че богатия умира веднъж, а бедния всеки ден.
2
1
 
39
 
! Отговори
брат Петър преди 6 години
тоя човек ако има нашия начин на живот ще пие по една туба водка на ден..