Сестрата на Бионсе отново се сдърпа с Джей Зи

Причина за свадата им е раждането на близнаците
10 май 2017 14:45, Екип на Tialoto.bg
9
Сестрата на Бионсе отново се сдърпа с Джей Зи
Източник: Instagram

Старата вражда между сестрата на Бионсе – Соланж, и съпруга ѝ Джей Зи пламна с пълна сила. Двамата буквално са се хванали за гушите заради това кой да присъства на раждането на близнаците, които трябва да се появят на бял свят скоро, пише RadarOnline.

"Соланж прекарва много време с Бионсе. Тя ходи с нея на йога за бременни, маже тялото ѝ с олио против стрии и я подкрепя във всичко. Джей обаче смята, че той трябва да присъства на раждането и иска Соланж да бъде в чакалнята", разкри източник пред медията.

47-годишният продуцент и 30-годишната му балдъза открай време не таят топли чувства един към друг. През 2014 дори излязоха кадри от видео в асансьор, на който Соланж атакува физически зет си след събитието Мет Гала пред очите на сестра си, която не реагира по никакъв начин.

"Ситуацията в момента изважда наяве много неприятни моменти от миналото им. Двамата са в постоянна психическа битка и може би затова никой не е попитал Бионсе какво иска тя", коментира информаторът.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
8
 
! Отговори
gd преди 6 години
Има една приказка -> който има балдъза е*е два г*за
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ба си, и там ли чалга-отношения?
4
0
 
7
 
! Отговори
Доктора преди 6 години
а аз ще присъствам ли?
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това напрежение между тях... Ми сигурно се чукат зад гърба на Бейонсе, иначе няма логика да се мразят толкова пред хората.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да им имам проблемите.
1
1
 
3
 
! Отговори
:) ?? преди 6 години
Тогава да попитат Бионсе, тя да реши кой да присъства. Макар че защо пък да не присъстват и двамата?Но аз си направих извод. Ние тук си мислим, че драматични вътрешносемейни конфликти има между снаха и свекърва, между зет и тъща или между етърви (нали дори така сме нарекли едно цвете - "скараните етърви", защото цветчетата му са обърнати в различни посоки).Оказва се обаче, че може да има семейни войни и между зет и балдъза!