Росен Петров за времето, когато със Слави са били като братя

После никога не срещнах такъв човек, призна той
16 май 2017 19:00, Александър Попов
45
Росен Петров за времето, когато със Слави са били като братя
Снимка: сп. Love Style

Бившият депутат и тв водещ Росен Петров проговори за разделите си със Слави Трифонов, Николай Бареков, Любо Нейков и Евтим Милошев. Той признава, че няма какво да дели с Бареков.

"Напуснах го, защото избягах от скандала. Ако Николай е човек, който може да живее в скандал всеки ден, аз не мога. За съжаление, в тази партия това беше ежедневие. Като влязох в парламента, нямаше кой да ми каже "Добър ден", защото бяхме скарани с всички партии. Когато реших да напусна, не бях спал.

Говорихме с майката на Бареков по телефона и двамата плакахме. В много добри отношения сме с родителите му. Никой не ми е виновен, че съм имал една представа за политиката, а отвътре тя се е оказала друга. Аз съм си грешникът. Сам си избрах този път и сам си понесох ударите от него. А те не са хич малко. Нося си кръста. Не съжалявам за това", споделя Росен пред сп. Love Style.

Той се надява със Слави Трифонов да не са прекъснали окончателно отношенията си. Макар че като го защитил за протеста му, веднага започнали да пишат, че му се моли да се върне при него.

Вижте още какво каза Росен Петров в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съгласявам се с Деси, да допълня- тогава беше по- млад и си личеше, че доста тренира, та направо бях влюбена в него :D Но тогава бях и малка де ;) В последните години много се изложи, жал ми е за него.
32
1
 
5
 
! Отговори
vitoshaword преди 6 години
Оставете това, харчете си времето, за да четете смислени неща vitoshaword
31
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свършили са му парите
30
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъвто единия такъв и другия бтв решила да ги изчиства и тов зе да се прави на патриот да ги държат мислел за народа мисли за себе си
29
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Свърши лапаницата и си търиш нов "шеф" ли пич?! Къде е скъпоцения ти Дудук сега, а?! Или Дългуча с мния за величие?! Или вече никой не те иска теб? Амн от политически *** търгнали да обясняват що е то морал!
28
2
 
18
 
! Отговори
Политически феодал преди 6 години
Тоз флюбен в Слави ли е ? Или в портафела му ? На Бареката да не е отънял портфейла а ?
27
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До tsv по зле от бсп няма Бойко е цвете сравнение с тях
26
10
 
9
 
! Отговори
tsv преди 6 години
До ИцоАми Бойко Борисов ? Нима той не е дъното ?
25
3
 
78
 
! Отговори
Деси преди 6 години
Някога Росен Петров ми се струваше интересен. Начетен, с патриотичен дух, добър сценарист, приемлив водещ. Но след години следене на политиката отблизо, било от личен интерес, било заради работата със Слави, покрай сценарии и прочее, да не се прави на ощипан. Да се бе хванал с комунистите или сините, би минал номера "Ама аз вярвах, те *** излагаха". Но точно с Дуду-ка, дето от далеч намирисва на далавера и евтинджос, да си спести театрото, молим!
24
4
 
25
 
! Отговори
Командира преди 6 години
Славито се светна защо му го прикачиха да му диша във врата,и напъди шпионина. Роската е обучаван в ,,Симеоново'' за за разведка,профил ,,Психология''.Ама ,,Дългуча'' се усети и побесня.Ииииии ... Домингини
23
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много глупав ход беше да влиза в политиката, ако беше понаучил нещо от бившия си шеф , щеше здраво да се държи за телевизията.
22
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Подлого, ходи копай на къръ и полсе продавай продукцията на пазара, щото за друго не ставаш, а и си грозен!
21
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже пази България! Е това е политиката, малка *** с около 200 охранени, знаете какво. Как ще стигнем европейците? Бившите соц. Репъблики, поне.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не си Гошо *** а Гошо Острото
19
3
 
26
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Има пари,има...политика.Няма пари и всички...политици се разбягват като голи...гарджета.Ще намери Росен кой да го...подслони под крилото си,след това ще си...оформи новата...платформа,вярна с тази на...ментора(феодала...политически).Това е толкоз просто и...логично,какво тук значи...някакъв си Росен.
18
3
 
37
 
! Отговори
ако да не преди 6 години
Тоз, дето носа му падна от коката, дето се изложи като кифладжия с бареков, сега и книги прописал и ще ни учи на морал!?!?!?!? Въъййй!!!!
17
3
 
56
 
! Отговори
www преди 6 години
Росен Петров е дете на червената номенклатура. Разглезено, доколкото са имали възможност неговите по онова време. Със Слави Трифонов успя да си напазарува няколко апетитни имота в столичния квартал Изток. След Слави реши да се умилква около Бареков. Някой го уреди като водещ на телевизионно предаване, после и като депутат. Но сега вече няма лапаница. А който е свикнал на пари, откраднати по един или друг начин от данъкоплатеца, не може да продължи на чисто. Сега лиже там, дето преди... Това е!
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да за всеки влак си има пътници има време минал съм тоя урок ако се поставя от другата страна нее добре повярваите злее
15
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мхм ми то се присмива *** себебси видяло ли какво е надали
14
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един говори двама се хилят квартални дилеми и един износен репертоар да се присмиват на хората наслушал съм се благодаря