Джордж Клуни обърнал гръб на най-близките си приятели

Актьорът станал антисоциален
4 юли 2017 22:30, Екип на Tialoto.bg
12
Джордж Клуни обърнал гръб на най-близките си приятели
Източник: Instagram

Джордж Клуни бил прекалено зает да се вижда с най-близките си звездни приятели. Пресният татко постоянно давал "неправдоподобни оправдания", за да избягва срещи с най-верните си другари през годините, разкри източник пред RadarOnline.

По думите му 56-годишният актьор се превърнал в пълен сноб и антисоциална личност, още откакто се преместил в Англия.

"Изведнъж той просто спря да връща обаждания на Ранди Гербер, Бил Мъри, Мат Деймън и дори на най-близкия си приятел Ричард Кайнд, с когото се познават от много години".

Прясно разведеният Брад Пит също нямал шанс да се види с дружката си. Наскоро той посетил фестивала в Гластънбъри и потърсил Джордж, но Клуни го отрязал.

"Засега приятелите на Клуни са търпеливи и не приемат лично поведението, но ако това не се промени скоро, ще се отдръпнат от него", призна източникът.

Клуни обаче е развълнуван от съвсем различни неща. На 6 юни съпругата му Амал Аламудин роди близнаците Ела и Александър и хора от близкият му кръг издават, че той не се отделял от тях. Рядко напускал имението си, което покрай всички мерки за сигурност прилича на Форт Нокс.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми нормално - той децата ли ще си гледа, докато са толкова малки или ще се събира с оня пияница бай Пит ?!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 8Чак пък чакал!! Ако е искал досега, да е имал
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жена му го ислямизирала щял да се самовзриви на оскарите в името на Аллах .
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами нормално е да поразреди социалните си ангажименти - има бебета човекът. Предполагам, че коментарите по-долу са писани от мъже. А този е чакал дечицата си толкова години, сега ако не им се порадва - кога?
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Амал дали дава в десятката?
5
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Както се казва, всеки си намира майстора. И обикновено най-заклетите ергени са най-послушните мъже в последствие. Да видим кога ще дойде видов ден.
4
1
 
14
 
! Отговори
Лицемери преди 6 години
По-скоро приятелите му са му були шута, откакто се съюзи с арабката-глобалистка и ислямска фундаменталистка Амал. Макар, че и те, повечето холивудчани са един дол дренки - клоуни с много пари и пропагандатори на химерна и утопична "социална правда" и расов марксизъм, с тотална откъснатост от реалността! Пропагандират свят без граници и преселение на Третия Свят в Западните държави, вживявайки се в някаква роля, но както имат къщи за милиони, милиони долари в цял свят, не са взели нито един кафяв
3
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той всъщност започна да отрязва приятелите си откакто се хвана с тая Амал. Започна и да се проявява политически, да защитава "бежанци", да призовава за толерантност към исляма и т.н., пак откакто се хвана с тая Амал. А Амал е една крайно обсебваща и манипулативна жена, която просто не търпи отказ. Амал иска тридневно пътешествие за Св. Валентин и той отменя срещи с приятели. Понеже Джордж няма тoпkи, покорно прави всичко, което жена му каже. Myxльo с главно М, та не само дрънка, но и скърца.
2
6
 
2
 
! Отговори
меня преди 6 години
прав е човека всички са предатели
1
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази новина ме разтресе отвътре изцяло. Сега трябва да ги мисля и приятелите на Клуни