Гущеров си намери нова опашка – фолкпевица и плеймейтка

Бизнесменът замени миньончето Мария с Анджелина
17 юли 2017 10:07, Александър Попов
37
Гущеров си намери нова опашка – фолкпевица и плеймейтка
Снимка: Facebook

Бившият съпруг на фолкпевицата Мария - Християн Гущеров, не се бави много и вкара нейна колежка под завивките си. Той замени миньончето с прохождащата в бранша и изявяваща се като плеймейтка Анджелина.

Двамата са били заедно на партито по случай рождения ден на Християн. Те се появили като двойка, хванати за ръце, в тузарски ресторант в столичния квартал Бояна, съобщава "България Днес".

Още по темата

Тръпката при тях започнала преди около месец, като блондинката не спирала да се хвали със своето завоевание.

Анджелина омаяла Гущеров-младши с огромните си силиконови гърди, сочни изкуствени устни и отлично поддържано тяло. Явно това е било достатъчно певачката да замести в леглото далеч по-популярната Мария.

Засега не е ясно доколко отношенията са им сериозни, но пък Гущеров вече я представил на родителите си.

По време на партито, което било в изключително официален стил, Анджелина демонстрирала добро поведение, за да се впише във високия стандарт на живота на Гущеров. Новоизгряващата фолкпевица била категорична, че ще направи всичко възможно, за да угажда на половинката си и да изпълнява желанията му.

По време на рождения си ден Християн се насладил на блюдата и квалитетните напитки. Не е тайна, че по време на брака си с Мара Отварачката тя му забранява нездравословни храни и постоянно го кара да се храни правилно, за да отслабне и да влезе във форма. След раздялата им Гущеров се отдаде на сериозно хапване и често сам се хвалеше в социалните мрежи за барбекютата, които си прави.

Видимо Анджелина не му брои калориите и го оставя да се наслаждава на живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
е тва екит да *** цаца за пари...отврат
7
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали уж не харесваше жени, дето се развявали по цяла нощ по заведения и искаше нещо по-сериозно, дето да му върти къщата и да гледа деца?! Върви вярвай после на изказвания по медиите.
6
5
 
24
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
Готино е пи*ето кво... ще си я лашка и тва е. И аз да имам пари и аз ще лашкам такива ***..., само дето нема да си права планове за семейство с тях, те нали са за тва за плътски удоволствия, кво лошо има, не ми пречат хич даже.
5
1
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ама, момъка като си вади жабите от това блато после защо реве, че не стават за семейство и не почитат моралните закони??? Там моралистки няма да намери, ще му ходят по свирката година, две-максимум три и ще си почнат пак своята... "Вълкът козината си мени, но нрава не" са го казали още старите българи.
4
1
 
42
 
! Отговори
Македонски преди 6 години
Естествено, че ще е фолкпевица и плеймейтка,как да си намери нормална жена тоя калкан!?
3
1
 
40
 
! Отговори
румен преди 6 години
Как ги различават тея Барбита? Толкова си приличат, все едно са от един баща. Май само на ръст са различни. Това обаче след вдигането на краката изчезва като критерии.
2
1
 
43
 
! Отговори
Стругар преди 6 години
Нов матриал, стария се износи.
1
1
 
60
 
! Отговори
1111 преди 6 години
Eй, тия силиконови недоразумения никнат като гъби след дъжд!