Нана се лиши от косата си, битката с рака продължава

Тв водещата се подстрига на живо във Facebook
21 юли 2017 15:45, Александър Попов
24

Нана Гладуиш води втора битка с рака и е категорична, че отново ще я спечели. След като сподели кадри от своята химиотерапия, сега тв водещата пусна видео във Facebook профила на фондацията си "Една от 8".

В кадрите 43-годишната варналийка се подготвя да обръсне главата си с надеждата косата ѝ да стане по-красива от всякога след няколко месеца.

Съпругът й Джонатан и синът им Джейсън стояха неотлъчно до нея, а стотици съпричастни жени я подкрепиха в социалната мрежа, пише "Монитор".

Нана призна, че рестартира битката срещу рака в края на юни след 5-годишна ремисия. Идеята ѝ с фондацията "Една от 8" бе да се излезе от анонимността на форумите и да се създаде легално място, в което една жена с такъв проблем да се успокои и да получи всичко необходимо като извънболнична помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно прекалено съвестни и квалифицирани хора трудно ще организират нещо подобно, поради редица трудности. Българите сме толкова обсебени от своите проблеми, че винаги гледаме на всичко само от негативната страна. И на Запад има подобни инициативи организирани не само от доброволчески организации. Важното е повече българки да се научат да ходят на профилактични прегледи, а другото всеки може да си го тъкува както си иска.
17
5
 
5
 
! Отговори
nekyv преди 6 години
Сега да си направи операция на живо.
16
6
 
28
 
! Отговори
Константин преди 6 години
Тази ми е много противна, отвратително поведение има. Все пак успех в битката с рака.
15
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Реклама, суета, ПР, пари това е целта на целият този театър!
14
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гладуиш!? Съпругът й Джонатан и синът им Джейсън!?!?!?Тази българка ли е изобщо!? Или понеже се е омъжила за някакъв спаружен дядка си мисли че е хванала господ за шлифера!? В България 50000 души са болни от рак, ама никой не го афишира по медиите и не си прави реклама с това нещастие. Да си гледа здравето и да спре да ни занимава с персоната си. В борбата и желая успех, но ми писна да ми се натрапва.
13
3
 
21
 
! Отговори
ВАРНЕНКА, преди 6 години
а не "варналийка"!! О, журналисти, къде сте учили бълг.език, какво образование имате, ЧЕТЕТЕ ЛИ???
12
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отказа да се пенсионира и лекува.
11
8
 
16
 
! Отговори
Ром ей преди 6 години
Парад на суетата!!!!
10
3
 
39
 
! Отговори
онкоболна преди 6 години
Евтин PR! всички други, които се борим не парадираме! Ако има фондация, каква е помощта за другите? Принудени сме да обикаляме цяла софия, за да направим едно изследване, или да вземем протокол за лекарства.
9
3
 
21
 
! Отговори
Д преди 6 години
ВСИЧКО ДОБРО, НАНА УСПЕХ
8
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано с влиянието си промениш системата. Защото си някой, докато хиляди и без доходи дори, какво правят? Дори не могат да си позволят да платят пътя си, медикаменти.
7
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименДа милиони са болни,за нещастие,но и тя помага,има фондация и помага на много от тях...а именно това я прави ЧОВЕК! Иначе да,всеки си има косури,но едва ли PR-а,ако това е такъв...ще те излекува.
6
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тази вече стана досадна с постоянното си висене и реване по телевизиите. Тя поне има пари, хванала е богатия чичко и може да си позволи да иде в Израел да се лекува, но какво да кажат хилядите други хора? Тъй че нека се лекува, дано оздравее, но начина по който парадира с това е леко дразнещ
5
3
 
38
 
! Отговори
Абсолютен ПР преди 6 години
Моята майка, която е преподавала 35 години виссша математика в един от най-големите университети в БГ имаше рак на гърдата. Сега има една гърда, но няма вече рак. Сигурен съм, че поне 10 човека ще прочетат това, а майка ми ги е учила, но ние не афишираме, не искаме, това си е наш проблем. Да е жива и здрава тази жена (не я знам, защото ТВ не гледам), но тя парадира с болестта си, което е жалко. Лек ден !
4
4
 
36
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Дано се пребори с болестта отново, но не е нужно да афишира толкова много с нея. Малко е прекалено...
3
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не става дума за враг и че и пожелаваме нещо лошо, но наистина се натрапва от 20 години и сега с болестта за PR много е нагла и не ни е нужно всичко това, милиони жени са болни, нека оздравее и живее 100г но е изключително нагла, некадърна дори и болестта използва
2
12
 
18
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Дори на врага си,не се говори така или пожелават лоши неща!
1
7
 
35
 
! Отговори
!!! преди 6 години
Успех ,Нана,ти си борбена,ще победиш коварната болест.С теб сме и те подкрепяме.