Как се преживява смъртта на мама? Разказват Уилям и Хари

Британските принцове споделят във филма "Даяна, 7 дни"
24 авг 2017 15:00, Петя Славова
21
Как се преживява смъртта на мама? Разказват Уилям и Хари
Снимка: БТА

Британските принцове Уилям и Хари разказаха в интервю как са преживели дните непосредствено след смъртта на майка си принцеса Даяна, съобщи Ройтерс.

В документалния филм "Даяна, 7 дни", части от който бяха излъчени по Би Би Си, принцовете за първи път споделиха за шока, който са изпитали, когато са научили за катастрофата, и как кралица Елизабет Втора се е постарала да им осигури време, през което да скърбят необезпокоявани.

Принц Хари сякаш потвърди, че принц Чарлз им е съобщил новината за смъртта на майка им. Той каза, че баща им се е грижел за тях през тези тежки дни.

"Той ни утешаваше и подкрепяше – каза принц Хари. – Едно от най-трудните неща за един родител е да съобщи на децата си, че другият им родител е починал", пише БТА.

Принц Хари каза, че не е можел да повярва, а принц Уилям – че е бил като вцепенен. След смъртта на принцеса Даяна кралското семейство беше обвинявано за отношението му към нея.

Някои повдигнаха въпроса дали синовете ѝ – още деца, е трябвало да следват ковчега ѝ в процесията през Лондон. Братът на принцеса Даяна граф Спенсър нарече това решение "непонятно и жестоко".

Принц Хари също каза през юни пред сп. "Нюзуик", че не трябва да се иска подобно нещо от дете „при каквито и да било обстоятелства“.

Размишлявайки пак за това, принц Хари заяви пред Би Би Си, че е доволен от участието си в церемонията.
Принц Уилям каза, че е било техен дълг да са част от този ден, както и че решението е взето „колективно“.

Принц Хари обвини папараците, че вместо да помогнат на още живата принцеса Даяна на мястото на катастрофата, са я снимали как умира, предаде ТАСС.

Откъси от филма "Даяна, 7 дни" бяха излъчени днес. Целият филм ще бъде показан по първи канал на Би Би Си в неделя. Принцеса Даяна загина на 31 август 1997 г. в Париж.

Още новини за звездите, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До М, да ...Камила, ти ли си? Отпусни юздите малко.
14
0
 
0
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До 13 АнонименДаяна е народен човек, и нищо човешко не и е чуждо било! :)) Да, Тежка е царската корона! Нямам нищо против такива като тая да опитат, но резултататът е показателен,нали? пп. Припомни си приказката за Пепеляшка и как доведените сестри се пробват да обуят чуждата пантофка/обувка! Нараниха се, израниха се, повредиха се! Даяна същата, като доведените дъщери от приказката! пп. за мен короната е висока отговорност, а тя не се носи леко!
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До М, да ...И ти какво предлагаш? ДАяна да си беше намерила поне един Камил с който да вършее, че да направи короната по-лека ли? Виж, ако се беше родил/а брат/сестра от Доди ал Файед щеше подобаващо да им се изплюе в лицето.
12
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скъпи Уилям и Хари майка ви беше убита па нареждане на баба ви дъртата вампирка.
11
2
 
3
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До 10 АнонименНепосилно "Тежка е царската корона" за Дияна ! - примери колкото щеш, навсякъде, не само в кралското семейство!
10
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погебението беше една голяма циркаджийщина,която да покаже на света колко страдат след като са и били шута и не са я имали за човек,докато е била част от семейството.Изкарването на децата е пълна перверзия - вижте всички скърбим с тях и колко ги подкрепяме в този момент,нищо че до вчера не можехме да понасяме майка им. Народната любов към кралицата се дължи в най-голяма степен на колониална и от гз на географията из'мет която са довлекли.Усмихващия се Маугли,готов да олиже меринджейски зад'ник.
9
4
 
5
 
! Отговори
Часника среднис преди 6 години
Тая снимка я правихме на вилата, като ляхме плочата
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бритиш коу
7
1
 
2
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Уффффф....
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая стена все едно е в България снимана.
5
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
що постоянно новините са за сащ и кралското семейство, аууу написах ги с малка буква, сега ше ме пратят в сибир
4
3
 
21
 
! Отговори
..\m/.. преди 6 години
Питайте дядо си за смъртта на мама! Кралски ***.
3
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не я знам каква ми се пада и трябва ли да се кланям, ама много грозна жена с извинение....
2
8
 
8
 
! Отговори
do 1 преди 6 години
При такъв *** баща по-добре да казват, че са сираци!
1
3
 
11
 
! Отговори
филм на ББС преди 6 години
Незная за смърта на Диана как са го преживяли, *** Диана изкарва Чарлс гей който насилвал личният си лакей! Как пък това са го преживяли принцовете, м?