Антония Петрова – пленена от магията на Жеравна

Мис България също е била част от фестивала на фолклорната носия
25 авг 2017 12:45,
19

Магията на Жеравна. Така Антония Петрова представи снимките, от които във Facebook става ясно, че е била част от Международния фестивал на фолклорната носия.

Юристът и носителка на титлата Мис България беше на събитието заедно със своите родители - всички в традиционни български носии.

"Носията, с която бях на фестивала, е от конкурса Мис Свят. Самото преживяване ми беше изключително приятно. Имаше около 25 хил. души. Магията и енергията идва от това, че всички са облечени в народни носии", сподели тя пред Bulgaria ON AIR.

Петрова добави, че хората на фестивала много са й се радвали, но е категорична, че след определена възраст трябва да се приключи с конкурсите и подиума. Самата тя вече отказва да участва в конкурси.

"Много е важно да имаш примера на родителя. Наследила съм моя стил от майка ми, независимо дали на някои им харесва или не. Едно нещо така и не можах да науча от нея. Тя е много сръчна и шие страхотни гоблени", каза още Антония Петрова.

Тя не крие, че не спортува и "обвинява" своя ген за добрата форма, в която се намира.

"Имаше период, в който ходих на фитнес около година и половина, но спрях. Ските са единственият спорт, който практикувам. Не съм спортна натура", призна миската.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоца има едно единствено качество-всичко до което се докосне го прави кич.Вродено и е ,гени.
14
0
 
6
 
! Отговори
М преди 6 години
Крокодилке, все повече одъртяваш и погрозняваш! А деца, кога....пфф...
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медийте да престанат да натрапват нищо незначещи хора.Тази е точно такава,една бутафория.
12
0
 
11
 
! Отговори
. преди 6 години
Мис Кроки май е забравила да сложи полата. Такива носии няма, освен ако не и е сотанала от някое тематично парти на фетишисти.
11
0
 
11
 
! Отговори
Топ чалгъ звиздата преди 6 години
Тази там освен да кълчи баджаци па най просташкия начин друго не видях.Тя дори не се заслуша и загледа като зрител на това което се случи,освен да мята голите си крака като топ чалгъ звизда !Егати малоумието,че има и очи да коментира.Дори на един народен певец мъж името не може да каже,голямата българка,голямата родолюбка!!!
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tая крокобила още ли я лансират по разни ТВ-предавания. Телевизията яко е за късала.
9
0
 
14
 
! Отговори
лошо....... преди 6 години
Нямаше ли подходящ размер носия???
8
0
 
19
 
! Отговори
Ник Ло преди 6 години
Все по-грозна става тая, не ми е конкуренция...
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименНе искам - всеки може да се определя както си иска... само не разбирам защо с всяка не реализирана и самовлюбена УФца ни занимават т.нар. медии!?!?!
6
1
 
8
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Морал има ли? Всъщност става дума за печалбарство, а то е твърде ниска търгашка култура! Алчност!пп. при продажбите има два типа : Крокодил- пасивни и тигър- активни! Що пък Антония я определят като крокодил, м? Действително е магия! :))
5
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя е славяна, православна, русофилка. Попитайте я
4
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като говорим за резил, само почакайте *** да почнат да носят бански с българското знаме в унисон с американското извратено разбиране за патриотизъм.
3
0
 
30
 
! Отговори
за пореден път преди 6 години
Кроки се изложи!!! Да беше подкъсила още носията! .....К...... си е к.... и с носия и без!
2
1
 
43
 
! Отговори
Къса носия ? :) преди 6 години
Защо журналистката не я попита, това ли е оригиналът на носията - да й се виждат краката. Слабоумни ли сме в България вече за такава изродщина и гавра с националните и културни традиции. Докога ще се подиграваме сами със себе си?
1
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за Орезилената носия!!! Никоя Истинска Българка не е носила и не носи носия, която едвам и покрива тутурутката!!! Но когато Съзнателно търсиш Фнимание.....