Венета реве: Безпаричие ме срина психически и физически

2016-та беше един ад за мен, заяви тв водещата
18 сеп 2017 09:23, Александър Попов
91
Венета реве: Безпаричие ме срина психически и физически
Кадър: Папараци

Венета Райкова дебютира като водеща през новия сезон на "Папараци" със своя изповед. Блондинката разказа за трудната й 2016-та година, която определи като ад.

Венета се оплака как не й били платени заплати за близо 50 000 лв., а в същия период съдът постанови да плати и 30 000 лв. на водещия на bTV Юксел Кадриев. Тв водещата призна, че се е сринала и няколко месеца била на хапчета.

Не можа да обясни дали е било депресия или паник атаки, но дори на рождения си ден не могла да стане от леглото.

"Аз съм силен човек и мислех, че депресията е нещо като униване, да бъдеш без настроение. Представях си депресирания човек като едно мрънкало. Истината обаче беше, че тялото ми отказа и не можеш да се справиш. Дават ти едни хапчета да пиеш, които те скапват. Получава се един омагьосан кръг. Много хора казват в такива случай "стегни се!". Ама как да се стегнеш, вие ти се свят, нищо не можеш да направиш. И пак започва потъването", разказа през сълзи Венета.

Няколко месеца Райкова била на хапчета, като през това време ги спирала на своя глава, заради страничните ефекти.

Най-големите й притесния били да не се разпадне семейството й в този труден и без пари период.

"Страх ме беше Тихомир и детето да не ме упрекнат, за радост не се получи. Мислех си и за смъртта, но човек трябва да знае, че винаги има изход. Сигурно много хора са изпадали в моята ситуация, искам да им кажа, че всеки може да се изправи. Има Господ, който помага на всеки един от нас", смята Венета Райкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
23
 
! Отговори
Мимокмок преди 6 години
Тая,николета,албена вулева,ана цолова ,гала,нана и мн.др. гола вода!!!!!
59
1
 
23
 
! Отговори
овчаря преди 6 години
Ако чак толкова е депресирана, ще я взема да ми помага с офцете. Ще...дои и пие прясно, офче мляко, ще броим звездите вечер и ще взима поне 4 цифрена сума.
58
0
 
26
 
! Отговори
криста преди 6 години
Аз не я съдя, а нея моля да не ми съобщава личните си дела по обществена телевизия. Само така ще сме квит.
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой работи сенонощно бе 55 хаха венета ли?Хмм може хахха
56
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
къв господ.... сам ако не си помогнеш, по-добре слагай край. инак ще страдаш за нищо. цялата депресия е страдание за глупости, че ти ги няма парите да отидеш на процедури, че не можеш да правиш шопинг всеки ден, да ядеш за по 200 лв на ден... да ви имам проблемите... ако се наложи някой да падне до нивото на един пенсионер и да е имал висок стандарт, гарантирам, че няма измъкване от депресията там... много ама много болка.
55
5
 
40
 
! Отговори
баста преди 6 години
"Мила"ми Венетке не беше в депресия когато канеше чалгаропитечки и всякакъв *вплЯк в"горещо"и ги питаше кой ти купи това,кой ти купи онова,колко струват обувките ти,колко струва апартамента ти също като махленска клюкарка.Не беше в депресия когато се излегна до Азис в леглото му и пъхна ръка да провериш"мъжкото" му достойнство и се хилеше.Сълзите ти са крокодилски и най-добре ще направиш ако се махнеш от медийното пространство.Нали размахваше дипломи за вишУ?Работи по специалността си.
54
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трагедия:Не и дали 50000лв.Какво си направила за толкова пари? Съжалявам за грешните мисли, но Вие сигурно не живеете в България?!?
53
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Толкова българи страдат от психични заболявания - депресии и паник атаки, причинени от безпаричие, че е срамно да се занимава публиката с нейното състояние! Всеки 4 - ти българин е на антидепресанти- това е статистика!!!!
52
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изстрадала е то се вижда.Дано вече е по умерена в поведението,коментарите и т.н. Нека и суетата вече да й бъде чужда.Господ да й дава много здраве и сили за бъде полезна на себе си и на детето.
51
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 29 до 42Тогава ще работиш за 500лв и ще съскаш, че някой обира печалбата. Чети си жълтините и цъкай с език, че хората работят денонощно, за да имат по-висок от средния стандарт. Плюй наред и мрази каквото видиш, щото така е по-лесно, вместо да проявиш желание и ентусиазъм и да бъдеш полезен както на себе си, така и на обществото. Не си само ти, за съжаление ;)
50
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 29 до 46Тогава ще работиш за 500лв и ще съскаш, че някой обира печалбата. Чети си жълтините и цъкай с език, че хората работят денонощно, за да имат по-висок от средния стандарт. Плюй наред и мрази каквото видиш, щото така е по-лесно, вместо да проявиш желание и ентусиазъм и да бъдеш полезен както на себе си, така и на обществото. Не си само ти, за съжаление ;)
49
7
 
19
 
! Отговори
Гост преди 6 години
Мела ми венето,ти си утайката на обществото!Такива като теб и за донори на органи не стават,защото сте пропити от Отрова.На никой няма да липсваш,когато един ден си отидеш от този свят!
48
2
 
2
 
! Отговори
иван преди 6 години
***.
47
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Адски противна жена. Лъха на отрова.
46
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато имаш само разходи, но не и доходи е нормално да се паникьосаш. Отделно наистина я осъдиха несправедливо, за това че каза истината в предаването си, а от Нова тв, вместо да я защитят се отърваха от нея ( най- гнусната бг телевизия). Плюс това, за разлика от повечето златотърсачки, Венета си намери за мъж абсолютен лузър, който също трябва да носи на гръб. Така че не й е лесно и на нея ;)
45
4
 
37
 
! Отговори
Сашо преди 6 години
А Ролекса на тази нежна ръка колко струва, че не може да го продадем и свържем двата края
44
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не съм фен на Венета. Предаванията, които води, не ги гледам. НО съжалявам всеки, който е изпаднал в подобно положение и не съм чак толкоз дребна душича, че от завис да пръскам злоба и лиги и да се радвам на нечие чуждо нещастие, да обиждам паднал човек и да наритвам бития. Като чета коментарите си обяснявам незавидното място на държавата ни сред останалите в редица отношения. Логично е. И заслужено.
43
4
 
35
 
! Отговори
Тя преди 6 години
Ми що не ходи да чисти и мие чинии за 450лв.Еее иска да е водеща,само тя ли е без пари?Горката...
42
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
не ми е жал за изветряли к..ви
41
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въобще не ми пука за Райкова!