Мишена на златотърсачки: Батков-младши за фалша и умните жени

В момента предпочитам "да си купя" жена, твърди бизнесменът
19 сеп 2017 13:00, Александър Попов
67
Мишена на златотърсачки: Батков-младши за фалша и умните жени
Батков имаше връзка с Мис България Юлия Юревич. Снимка: Булфото

Тодор Батков-младши е на доста крехка възраст, но сам гради името и репутацията си и вече е научил доста сурови и ценни уроци. Управлява сам различните си и успешни бизнесначинания – автомивка, нощно заведение, фирма за професионално почистване. И често е мишена на "златотърсачки". За някои той е богат, за други - не. Но признава, че да бъдеш богат и успешен носи и негативи - напрежение, високи очаквания, фалшиви хора, приятели за маса и за услуги.

Научил се е бързо да казва "Не", кръгът от близки хора е ограничен и може би затова създава впечатление, че е надут. В медиите често попада със завоеванията си на нежния фронт, оказва се, че той не се притеснява да говори за фалша в тези отношения.

"Свързват ме с красиви жени, защото повечето красиви жени в България са известни. А жълтите медии много обичат да пишат за красиви жени. Само връзките ми с известни красиви жени са отразявани, но не и с неизвестни красиви жени. Красивите и евтините са готови на много повече компромиси със себе си. А заетият мъж не може да отделя толкова физическо време и емоционален ресурс, за да поддържа връзка с една умна и красива жена. Умната жена изисква нормално отношение. А глупавата жена можеш да купиш – буквално. Купуваш й нещо скъпо и тя е твоя", признава той пред сп. Story.

И допълва, че е на такъв етап от живота, в който иска да развива бизнеса си.

"Сега съм на етап в живота си, в който ми е важно да развивам себе си като човек и съм прекалено млад да инвестирам в сериозна връзка, която най-вероятно няма да доведе до нищо. Затова предпочитам "да си купя" жена. За момента е така. Дори сега да започна връзка с прекрасна жена, това означава след две-три години да предприемем следваща крачка в отношенията си. Но не съм готов. Дори да инвестирам сега ресурс физически, емоционален, след няколко години, когато направя равносметка, ще си дам сметка, че съм имал хубави моменти, но не съм направил нищо повече от това, а съм могъл да изполвам времето си за бизнесразвитието си", допълва още Батков.

"Жената винаги е вдъхновение. Но сега повечето са такива, че няма да оценят усилията ти да градиш, да правиш бизнес, да създаваш стойност, а ще търсят само онова, което не си направил за тях. Например реплики: "Не сме изкачили връх Вихрен", "Нямаш време за мен, не ми обръщаш внимание".

Срещам много нормални, работещи, развиващи се и красиви момичета, но е невъзможно да имаме отношения. Защото една такава жена е разумна и си дава сметка с какъв човек си комуникира и няма как да не ревнува, такъв е бизнесът ми. Трябва да има много стабилна психика, за да спи спокойно. И няма как тази жена да избере мен. Би предпочела друг, който по-малко й харесва, но няма да й създава главоболия в личен план. За мен е важно една жена да работи, не толкова за да изкарва пари, а за да знае стойността на парите. За мен няма значение дали изкарва 500 или 5 000 лева, след като аз със сигурност ще се погрижа тя да се чувства добре и да не мисли за пари. Така съм възпитан и знам, че аз трябва да изкарвам парите в семейството".

Признава, че индиректно жени са го изнудвали за пари, но досега се е поддал само веднъж. В други ситуации им препоръчва банки и да ходят да изтеглят кредит. Отрича да е "роден със сребърна лъжичка в устата".

"Не, не съм роден, получил съм я е в един момент от живота ми. Бях ученик, когато баща ми стана богат. Най-ценният съвет, който ми е дал, е да не се самозабравям, това на един 23-годишен младеж, колкото и да му го повтаряш, докато сам не се опари, няма как да го разбере", категоричен е Тодор Батков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
10
 
0
 
! Отговори
Teo преди 6 години
До Stupid bgА не е ли възможно да пътувам за някъде и да имам време? Относно размера на заплатата - обявих го, защото съм бил в неговото положение и знам какво е да ти се лепят за пари, а не за да се самоизтъквам. Честно казано, заплатата ми е даже ниска за бранша, но не така мислят хора, за които парите са приоритет номер едно! Колкото вашият коментар - отърсете се от завистта и ще разберете, че гроздето не е чак толкова кисело и човек може да постигне много с труд и ... ЧЕТЕНЕ!
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"...първо този да погледне себе си, после нея, после пак себе си, после пак нея..."... и ако и след това продължава да мисли, че е с него щото е "хубав" - да си направи експеримент и да се разходи по Витошка например и да види колко хубавици ще се загледат по него без да знаят кой е?!
15
2
 
24
 
! Отговори
9 преди 6 години
И тоз ли стана бизнесмен? 90те в основното и средното такива като него си говореха сами...
14
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
> , но сам гради името и репутацията си и вече е научил доста сурови и ценни уроци:))) Ех, всичко сам. Хич, ама хич начален капитал от баща си не е взел. Нищичко. От нулата почнал.Ако баща му не беше окрал милиони, този малък мустак щеше да сервира бургери.
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази хубавица нали затова е с този с млекцето по мустачките - щото е красиФ..... И връзките на татко Тара въобще нямат отношение към бизнеса му! Всичко "сам" е постигнал...
12
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Местя, :) Комплекси всички имаме, но моите и на това момче са различни, защото той никога няма да се счита за успешен, защото нищо не е направил сам, успешен си когато почнеш от нулата и отноешнието му към жените е абсолютно неправилно "купувал" си ги, обиди всяка с която е бил и с която ще бъде и отврати стойностните. Но наистина имам повече самочувствие с покритие от него, а и много други вероятно защото сме успели без чичко паричко зад гърба ни.
11
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-лесният начин да провери дали някоя е златотърсачка е да застанат двамата пред олгедалото и първо този да погледне себе си, после нея, после пак себе си, после пак нея, после мустаците и детското си телосложение, после пак нея.
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Често гонехме американските шпиони по нивите. Залягах карй полето в Чешнигирово и пазех тайните на изтребителите ни. Задачата ми бе да опазвам държавата от агенти, а не да доноснича"Малкия дали е гонил руски шпиони по нивите?
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да му имам проблемите.При мене идват с офертите на брокер за четиристайни и мезонети и цените на новите джипове.
8
5
 
9
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Донякъде е много прав, но на други места греши фундаментално. Но понеже е млад и му е простено и след време ще разбере къде точно греши.
7
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това мамино синче с девствени мустачки много си е повервало :D Бизнес правил :D Къв бизнес бе пиле, с парите на тате :D
6
3
 
29
 
! Отговори
Elle преди 6 години
какво лошо има да изкачите връх Вихрен?Не е като да иска да я води в Дубай...
5
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко е тъпичко това лекен це. Кога ще осъзнае, че без връзките на тати ще фалира много бързо. Фирмичката му за почистване я измисли друг човек и с връзките на тати подписаха договори с доста фирми и въпреки това не струва.
4
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде, айде, учили сме в едно и също частно училище, не бил роден със сребърна лъжичка в устата, горкото момче. Такива спомени имам, колко е бил беден и скромен, мдам :D :D :D :D :D
3
41
 
10
 
! Отговори
Тео преди 6 години
Браво, изненадан ... доста мъдри изказвания за един младеж. Интересно е, че от тях лъха на отговорност. А връзките ... те се градят на доверие. Живея на запад, за сега е четирицифрена, но след около година ме чака петцифрена заплата, работата ми е свързана с вътуване по света половината от времето(НЕ съм шофьор на ТИР,нямам нищо против тях) и само ще му кажа на момчето, че такива жени са повече,отколкото си мисли.Само трябва да се отърси от желязото,което се лепи за магнита и ще намери перлата!
2
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистическо*Баща му агент Тара е виден член на БКП.
1
3
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо ни го рекламирате това кумунистическо отроче?