Шеф Петров към Роналдо: Ще те поря, ще те изнасилват!

Във VIP Brother съвсем изтрещяха, Гани реже рокли
104
Шеф Петров към Роналдо: Ще те поря, ще те изнасилват!
Кадър: VIP Brother

Истериите на шеф Петров достигнаха историческо дъно, а VIP Brother се превърна в мутренска арена. Напрежението между готвача и Дани Златков достигна връхна точка, а след едно ритнато кошче от футболиста Петров видя заплаха за живота си. Това отприщи цветистия му език, последваха и люти закани.

"Ще те вкарам в затвора и там ще те направят жена. Ще влезеш с чорапогащник. Ще ти намерят уж случайно нещо в колата, нещо беличко. Ти си срам, на 28 години, а се правиш на Роналдо. Мен ме наричаш клоун, ти си палячо! Ако излезеш преди мене, наистина ще имаш проблем. Много селски си ти. Ти си срам за македонците. С обичките, с гела, ти си палячо", крещя шефа.

Последва нова тирада как щял да "го отвори като агне" и "да го разпори".

Футболистът се оказа по-благоразумен и първи даде отбой, а Петров беше привикан в изповедалнята да бъде усмирен. Той пък поиска да се изкара жертва, въпреки крайните заплахи, които отправи.

Може би ще бъде любопитно на полицията неговите заплахи как може да изфабрикува навън появата на "нещо беличко" в колата на когото и да е - в случая на Златков.

Иначе седмичната мисия създаде нов конфликъ. Участниците играят на телевизионери, а Мегз трябваше да подреди кой е най-умен, най-богат, най-успял. Тя посочи за най-глупава себе си и Джулиана Гани, а Ваня Щерева се съгласи на глас, че силиконката с право е в дъното на тази класация. Гани подпали и тя започна да ръси закани, а в един момент разряза и една рокля, която й бе подарена от писателката.

"Ванче, това правя с твоите кирливи подаръци. Повече да не ми пипаш нещата и гримовете. Аз съм била глупачка. Аз толкова защитавах Ваня, като казваха, че е лицемерка, но вече и аз съм на това мнение", изповяда се Мис Силикон.

Тя се засегна, че попадна и в категория "бедна". Всъщност тази класация жегна най-много егото на участниците, поставената на второ място след Тото - Марги Хранова, и тя се нацупи.

Иначе снощи се проведоха и поредните елиминации, като първоначално списъкът включваше цели осем съквартиранти – Мегз, Сашка, Ваня, Антон, Тото, Джулиана, Дани Златков и Цуни. Заради новата седмична мисия, която превърна къщата в офис на телевизия, Мегз се превърна в изпълнителен директор и това ѝ даде по-специални права. По време на живото предаване Големият брат повери именно на нея тежката задача да спаси двама и дизайнерката посочи Дани Златков и самата себе си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
21
 
! Отговори
риторично преди 6 години
Поведението на шеф Петров е недопустимо! Това предаване се гледа и от деца и ученици. Такива закани, заплахи и такъв речник като цяло не са подходящ пример за подражание. Но ще се превърнат в модел за копиране, защото се дават в ВИП Брадър. И защото единственото, което Брадъра направи е предупреждение. Ако целта на предаването е скандали и обиди, шеф Петров отдавна прекрачи границата на допустимото. Имайки предвид масовата агресия в реалния живот.
62
1
 
12
 
! Отговори
Грудю преди 6 години
Истериите на шеф Петров достигнаха историческо дъно, а VIP Brother се превърна в мутренска арена .., сценария е такъв. За да може дасе пише и обсъжда. Къде дават хонорари ей така
61
10
 
6
 
! Отговори
Прост Българин преди 6 години
Какво е постигнал тоя т.нар. "Роналдо"? Колко трофея е печелил? Колко гола има в кариерата си? В кой клуб се е доказал като качествен футболист? Изобщо каква кариера има, след като на 28 години кисне в някаква *** къща, вместо да играе? Това е един измислен герой. След като си позволява да скача на хора, които са по-успели от него, и доста над нивото му, че и да ги заплашва, е нормално да си го получи. Да не говорим, че на външен вид прилича на Роналдо, колкото Дянков на Брад Пит. :)
60
3
 
2
 
! Отговори
Шев Петроф преди 6 години
Темперамент или не да се съобразява ***, най малко да поеме отговорност не да замазва! В крайна сметка решението да участва в подобно *** си е изцяло негово! А парите ха те не повишават коефициента на интелигентност
59
1
 
11
 
! Отговори
Аааааачо. преди 6 години
Не знам, колко им е наградния фонд, но багат, успял и уравновесен човек, няма да рискува да стане за смях, като влезе при тез ...
58
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Истината 58Ако беше световно признат, нямаше да си руши репотацията в тоя дупка, а репотоцията е всичко за един готвач. Опитай се отвориш и разработиш ресторант, ако никой не те увацжава и харесва. Ще привличаш само печалбари-интриганти. И това ще се показва в менюто.
57
11
 
0
 
! Отговори
До Шев Петроф преди 6 години
Съгласен съм, че не това е начина, но то си е до темперамент. Голяма грешка е, че изобщо се е навил да влезе. Ресторанта му е достатъчно известен. Сигурно, заради парите.
56
2
 
10
 
! Отговори
Истината 3 преди 6 години
Съветът ми към хората е да не гледат телевизия, а да се самообразоват, да спортуват нещо, да работят над себе си, и т.н. Но, ако сте решили да гледате някакво предаване по телевизията вечерта, то по-добре гледайте Фермата, защото там поне можете да научите нещо, което да ви свърши работа в реалния живот. Не жълтите клюкарници и измислените випове хранят един народ, а селското стопанство. Така, че Фермата си струва.
55
1
 
4
 
! Отговори
Шев Петроф преди 6 години
Не знам кой е успял и какъв е , ШеВ, Готвач, *** или Пульо, но не е това начина!Аман от тарикати!
54
2
 
11
 
! Отговори
Истината 2 преди 6 години
Само не мога да разбера защо шефа се е съгласил да влиза в тая простотия. Вижте другите участници - *** "РОналдо" и тая кухата русалка с големите бомби; измислената чалга-певица(бивша скъпоплатена компаньонка) Мария, оная лудата баба бивша чалгарка Васева; тоя хамстер, дето го водят светски хроникьор, който е световно неизвестен; т.нар. моден дизайнер "Мегс" или там, както се казва; някаква арабка; един танцуващ не.гър; олиго.френа Петканов и неговата бивша-компаньонка... Тото е свестен де.
53
20
 
9
 
! Отговори
Истината преди 6 години
Шеф Петров е единственият менжународно признат и успял човек в цялата къща. Не стига, че им готви на всичките, ами и онези си позволяват да имат претенции към него. А този "Роналдо" е уникален ***. Шеф Петров правилно го пита "Като се правиш на Роналдо, кажи колко фенове има той, а колко фенове имаш ти?!" Тоя "Роналдо" е един югюзападен ци.ганин, който се мисли за голямата работа, защото си е сложил малко гел и някакви обици. А какво е постигнал? Едно голямо нищо. Шефа ги приземява всичките!
52
4
 
18
 
! Отговори
Бо преди 6 години
Това Петров е егати жалката плюнка.Искренно се надявам да няма много мъже като него.Страхливо,жалко същество,пълно с комплекси ,злоба и жлъч.Никога не бих яла храна приготвена от такъв човек.
51
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ресторантиет на въпросния шеф, не са били включени в нито един значителен пътеводител. Ако ще се прави на Гордън Рамзи, то нека ми изкара 10ина мишелинови звезди. Поне рекомендация да имаше ...
50
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имам добри приятели, които са част от кулинарната индустрия в Италия, Дания и Испания. Мога да ви кажа, че няма нищо общо, с това, което подобни хора, се опитват да ни налагат. За тях, готвенето е изкуство. Вечеря в ресторант, не е просто наяждане, а е цялостно изживяване, съпроводено с уникални и вкусн храни, поднесени с неверояни вина, всичко в неповторима атмосфера. Да, за някйой е претенциозно, но на други ни харесва.Ай със здраве !
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България има само два свестни ресторанта, но е абсурд главните им готвачи да се покажат по телевизията, защото ги е страх, че ще ги сравняват с разни палячовци.
48
0
 
16
 
! Отговори
нема нужда преди 6 години
Пак ли ни пробутвате психодиспансета на Тупарев?
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Простотията и сеира винаги продават...А тоя шеф е жалка ***.
46
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До :(А не е ли ?
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До КрайТова с "шеф" е смешно да, но истината е, че кулинарията в България е просто под всякаква критика. Фактът, че не мога да намеря телешка рибица в 95% от хранителните магазини, просто е показателен ... Стриги ? Никакъв шанс !
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АБВЪъъъ .... Сериозно ли ?