Божидара Бакалова вися 42 минути на греда, оцеля във "Фермата"

Гримьорката Анита се раздели с мечтата за голямата награда
16 окт 2017 10:48, Александър Попов
42
Божидара Бакалова вися 42 минути на греда, оцеля във "Фермата"
Снимка: Фермата

Гримьорката Анита е поредната, която напусна след дуел "Фермата". Битката й с Божидара Бакалова със сигурност ще бъде една от най-запомнящите се, като дизайнерката надделя трудно с малко хитрост и според нея - медиатация.

Анита имаше преимуществото да реди изпитанията и точките, които ще се спечелят. В четвъртата игра тя победи при забиването на дъски с пирони, а в средата на надпреварата Божидара реши да пести сили изапочна своите странни ритуали и разтягане на мускулите си. Гримьорката поведе със 7:3, но в крайна сметка последната игра се оказа решаваща.

Двете дуелистки се качиха на греди и направо скриха шапките на останалите участници и зрителите с издръжливостта си. Анита и Божидара висяха над 42 минути, но в крайна сметка Бакалова надделя.

"Времето ми мина като 10 минути. Пътувах до Сириус, до Плеядите, връщах се, не се шегувам. Тук решаваща роля изигра волята, медитацията и гъвкавостта ми", разясни блондинката.

"Надцака ме", призна през сълзи разстроената Анита, която бе сигурна в победата си.

И двете обаче поставиха рекорд в изпитанието по висене на греда, а това е втора победа на известен над по-непознатите фермери. Предната седмица Владо Николов надви Яни, но в крайна сметка сам пожела да прекрати участието си в шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари