Сам Смит не може да определи: Мъж ли съм? Жена ли?

Той споделя, че в период от живота си нямал дори мъжки дрехи
25 окт 2017 23:00,
57
Сам Смит не може да определи: Мъж ли съм? Жена ли?
Източник: Reuters

Дългоочакваният нов албум на Сам Смит е почти тук. И съдейки по вече издадените песни, ще бъде толкова добър, колкото и първият. Презентирането на албума дойде и с лична изповед на певеца.

Едно от най-големите откровения, които е правил досега, е по отношение на сексуалната му ориентация. В интервю пред The Sunny Times той споделя, че не се идентифицира с пола, който му е даден по рождение.

След това носителят на "Грами" показва на интервюиращия своите две татуировки, които символизират Венера. „Имам тези татуировки на пръстите си“, казва той. „Не знам какво би трябвало да бъде определението, но се чувствам точно толкова жена, колкото съм и мъж.“

Оказва се, че Сам не може да определи какъв точно е неговият пол.

"Имаше един период в живота ми, когато нямах мъжки дрехи, наистина. Носех грим всеки ден в училище, мигли и огромни кожени палта в продължение на две години и половина", споделя още Сам.

Той се връща в началото на своята кариера и към напрежението, което изпитва тогава.

"Аз бях на 19 години, когато започнах да пиша първия си албум, току-що се бях преместил в Лондон от едно село – буквално бях единственият гей в селото. Не знаех какво искам да кажа."

"Спомням си, че в началото на кариерата си бях наричан "гей певец", а аз не исках това", казва той. "Исках първо да бъда видян като певец, преди хората да говорят за личния ми живот. Сега нещата се промениха – аз се промених. Разбирам, че може би нямам нищо против това определение."

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
0
 
! Отговори
100 Карата преди 6 години
Пробваш с мъж,после с жена.И си в играта без да си задаваш *** въпроси.
21
3
 
0
 
! Отговори
,,определение,, преди 6 години
добре че не съм ,,Сам,,
20
3
 
1
 
! Отговори
,,колебание,, преди 6 години
,,Сам не е сам,, еднополов си тогава Сам другото е лъжа аман от лъжи
19
4
 
9
 
! Отговори
Я мотика де! преди 6 години
Тоя е психично болен индивид, че и нахален на всичко отгоре! Вместо да се лекува ни навира безумното си поведение и състояние!
18
2
 
18
 
! Отговори
1 преди 6 години
"Дългоочакваният нов албум на Сам Смит е почти тук"Това обяснява защо Сам не може да се ориентира сексуално. Освен това в днешно време да си нормален е ненормално !
17
4
 
17
 
! Отговори
Тра-ла-ла преди 6 години
А сопа у гърбината...?Не знаел бил той какъв е?!?
16
3
 
22
 
! Отговори
Тоя е??? преди 6 години
Ми май си ***...Тъй че не се мъчи да се самоопределяш повече.. А всъщност-кой си ти? Както са казали хората-Ако един мъж се мисли за Наполеон, Хитлер, Сталин-лекуват го. Ако се мисли за жена- защитават му правата...
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя беше тоя!?
14
4
 
11
 
! Отговори
B преди 6 години
Да пита Ферхойген - то (наричам го "то" защото хомосексуалиста не може да бъде квалифициран нито мъж нито като жена) отдавна избра пътя на "европейските ценности" т.е. стана хомосексуалист
13
3
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Много ги пазите тези съединители?
12
4
 
34
 
! Отговори
:) преди 6 години
Никой ли не зачита вече биологията!
11
5
 
15
 
! Отговори
шматка преди 6 години
До оди при бай Ставри.Он ще го окачестви след тестване.
10
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той като не може да се определи има специализирани лечебни заведения които ще го определят и ще му наложат наложащо спешно лечение!!!!Не да ми пляскате статии на психично болни с рекламна цел и да натрапвате колко хубаво и нормално е да си психично болен!!Казваха му и го определяха в по-нормални времена раздвоение на личността май!!
9
7
 
21
 
! Отговори
yeahboi преди 6 години
Такива неориентирани само един *** би ги оправил,независимо от пола...
8
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е типичен лигльо без значение какви оправдания измислят медицинските "специалисти". Някой навремето му е изтървал контрола и юздите, когато е трябвало да го държи изкъсо. Като се погледнеш в огледалото виждаш мъж, това ти е ролята отредена от живота, затова и ще влезеш в нея щеш или не. Едно е да си се родил ***, тогава ще те разбера, но да се родиш мъж и да ми обясняваш, че се чувстваш двуполов, това е психическо отклонение!
7
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
малеейййй кво ще правим сега
6
4
 
17
 
! Отговори
Пазете Гейковчето преди 6 години
Азис ще му гризне ушетата
5
8
 
36
 
! Отговори
Хайде,СтигаГейПарад! преди 6 години
Не ни занимавайте с болестното състояние на хора,които нямат мярка!Този човек и другите като него или страдат от някаква мутация (на такива съчувствам), или търсят начин да се направят интересни и не са успели да измислят друго,освен да се правят на гейове (такива, според мен, имат нужда от една по-здрава мотика и да изпълняват всеки ден норми в някое земеделско стопанство).Ако е гей поради мутация, той да си знае проблема и в интимен план да контактува с хора като него без да парадира с това!
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го знам кой е и за какво се бори, но е Елтън джон от където и да го погледнеш. Айде , да отива на кОпа на къра и да не ни губи времето с ненужни въпроси
3
6
 
3
 
! Отговори
Добър певец.. преди 6 години
...но така са барнали снимката му в сопата ... който го е виждал на живо е наясно!