Грозни обиди на Шеф Петров към Мегз, коя е Гани?

Всичко е постарому, звездите във VIP Brother пак се кълнат
26 окт 2017 09:19, Александър Попов
16
Грозни обиди на Шеф Петров към Мегз, коя е Гани?
Шеф Петров е наточил ножа за Мегз, за радост - само словесен. Кадър: VIP Brother

Сватбата на Дани и Алекс прокара някакви светли чувства в най-абсурдния откъм участници сезон на VIP Brother. Сълзите от радост обаче бързо пресъхнаха и напрежението, гарнирано с грозни обиди, отново се завърна.

В главната роля отново влезе шеф Петров, който доказа за пореден път, че е много "силен" срещу жените. Котките заемат особено място в неговия речник, всички си спомнят как обиди Антон Стефанов, че на погребението дори те няма да присъстват.

Новите му злобни подмятания бяха насочени към Мегз, която видимо не харесва. Но не проявява и грам кавалерство. Непрекъснато я обижда на тема бизнес, но не пропусна да удари и по слабото й място.

"Ти и котка да си вземеш, на втория ден ще те намрази. Няма мъж, който да иска да ти направи дете", атакува грозно Петров.

"И котка имам и мъж, който иска дете. Не ме мисли", отвърна му Каканашева.

Един от най-неразбираемите образи в къщата си остава Джулиана Гани, за която единственото сигурно нещо, което разбраха зрителите е, че екстеншъните са едно от най-важните придобивки в живота. Факт е, че тя е най-голямата клюкарка в къщата и докладва на всеки какво се случва. Но пък когато Марги Хранова й го каза в очите, тя започна да повишава тон и дори я номинира с мотива, че й се правила на майка.

Хранова пък беше доста рязка и също номинира Гани и отвърна, че не би искала такава арогантна дъщеря. Явно развръзката на искрите, които прехвърчаха между тях, ще видим тази вечер. Остава обаче неясно коя е Джулиана Гани, за да й се пришива звезден статус. Дотук единствените й признания са, че е танцувала на мъже и се смята за една от най-красивите плеймейтки. Което за съжаление се превърна в някаква професия у нас.

Иначе петима съквартиранти са номинирани за изгонване тази седмица. Шеф Петров, Алфредо, Марги Хранова, Тото и Джулиана са застрашените да си тръгнат две седмици преди края.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Ясно е , че е нагласена работата - този сезон явно е обещан на репортера и саша, те и за това се ожениха, ще се разведат ако трябва. Само като им дадат лигавите физиономии ми става ясно, НО имат един проблем - Тото ( явно има фенове) и това бърка сметките на брадъра, затова му предложи да си ходи -2 пъти. А каканижева каква завист я обхвана като видя , че вниманието вчера беше изцяло върху джулиана , селянчето постоянно търсеше начин да попадне и то в светлината, ама едва ли , не им е в схемата
10
1
 
11
 
! Отговори
Криси преди 6 години
Коя е Гани ,тази с предните цици дето ги даваше благотворително с какво друго е известна с простотията си ,а Мегз и тя е едно недоразумение и какъв вип са тези хора но да не забравяме че простотията печели .Скалъпват интриги за да се гледа формата.
9
0
 
11
 
! Отговори
кръстоносец преди 6 години
"Гледам го за да знам как Нетрябва да се държа, за да съм вип" - една позната:)А между другото аз все си мисля, че WIP e съкращение на Work In Progres :):):) те не са vip, a wip!
8
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Една жена, ако има котка, няма истински мъж готов да и направи деца.
7
8
 
12
 
! Отговори
a преди 6 години
Истината е, че Хранова обвини Гани, че е на всяка манджа мерудия, обаче самата тя даде непоискано мнение. Учудващо злобен поглед има Хранова за мила жена, нали? И Сашка я беше номинирала веднъж тайно, щото й прави забележки, ама нямаше смелост да й го каже в очите, обаче сега съска по Гани, че я има тази смелост... :D
6
19
 
11
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До МимкаДа бе, и аз си зададох същия въпрос като теб. Уж всяка седмица им режат парите, нулеви бюджети, ала-бала и накрая ядат като в ресторант - хвърчат тави, манджи в тенджери, филийки се мажат, абе не се спира да се яде. Иначе искам Мегз да спечели, много ме кефи
5
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Който уважава себе си не гледа тази по//мия!
4
2
 
54
 
! Отговори
Мимка преди 6 години
Този, който насажда омраза между участниците е Биг Брадър, т.е. екипа на шоуто и Нова телевизия. Мисиите и алкохола пораждат обостряне на взаимоотношенията. Като влизат за пари и за слава в Къщата да са равнопоставени. Какви са тези капризи, специално меню за Енджи, Мария ,самостоятелни стаи, лични фризьори. Угоиха се Сашка, Марги, Петров,а за заблуда на зрителите уж наказания, беден бюджет. Предавания,с които мамят зрителите и ги облъчват с омраза, злоба и простотии да бъдат спирани !
3
1
 
21
 
! Отговори
Бобо преди 6 години
Фамозно....
2
14
 
29
 
! Отговори
F-E-H преди 6 години
Шефа е номер 1. Той ще спечели.
1
9
 
70
 
! Отговори
Др Фройд преди 6 години
Всеки който гледа подобно нещо е за карлуково