Ужасът на Кевин Спейси като дете... разказва брат му

Баща им бил нацист, насилвал и двамата си сина сексуално
31 окт 2017 22:33, Петя Славова
31
Ужасът на Кевин Спейси като дете... разказва брат му
Източник: Нетфликс

След като и Кевин Спейси бе обвинен от негов по-млад колега, че се опитал да го изнасили, за звездата се застъпи неговият брат. Пред Daily Mail Рандал Фоулър разказва, че баща им често ги е тормозил като деца. Той бил нацист и дори подстригвал мустаците си като Хитлер. Когато Рандъл навършил 12 години е бил изнасилен от него за първи път.

"Влезе при мен в спалнята. Обясни ми за птичките и пчеличките. После разкопча панталоните ми и предложи да си поиграем", започна разказа си Рандал.

Ужасен младежът извикал майка си на помощ, но когато тя дошла бащата й наредил веднага да излезе и тя го послушала. "Никога не съм се чувствал толкова самотен. Баща ми ме изнасили. Така приключи детството ми", сподели още той.

По думите му, баща му го изнасилвал в продължение на следващите четири години. Майката знаела за всичко това, но мълчала. Сестрата на Рандал и Кевин бяга от къщи като навършва 18 години. 

С тези искрени изявления Рандал се опита да защити брат си като обясни, че е трудно човек да е нормален, растейки в такава семейна среда. След скандала обаче от платформата Нетфликс оповестиха, че спират излъчването на сериала "Къща от карти" след предстоящия му шести сезон.

"Къща от карти" е първата оригинална хитова поредица на Нетфликс, а Кевин Спейси изпълнява главната роля - на властолюбивия политик Франк Ъндърууд. 

Повод за спирането на сериала е обвинението в непристойно поведение от актьора Антъни Рап. Според него, Кевин се опитал да го изнасили преди 30 години. Спейси веднага се извини публично като обяви официално и сексуалната си ориентация.

Контактмюзик съобщи, че Международната академия за телевизионни изкуства и науки, която присъжда международните награди "Еми", е взела решение да не връчва едно от почетните си отличия на Кевин Спейси, който беше обявен за носител на приза на учредителите през юни. 

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видях надпис на една стена: Спрете да бъдете к....ви и всичко ще се оправи
17
0
 
14
 
! Отговори
Дядо стефчо преди 6 години
" .... Според него, Кевин се опитал да го изнасили преди 30 години."А, преди 30 години - не беше ли се опитал преди около 31 години ?!? Тия американци са бая повредени.
16
5
 
11
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Много слаб опит за оправдание. Бил нацист!? Те нацистите други неща правят, не изнасилват децата си! И все пак фюрера беше прав, живеем в 4-тия райх. Победените Германия, Италия и Япония са в пъти по - богати от "победителите" /Русия, Франция, Англия/. Можете да си отговорите сами кой спечели войната?
15
5
 
13
 
! Отговори
НЕбългарин преди 6 години
Ужасен младежът извикал майка си на помощ, но когато тя дошла бащата й наредил веднага да излезе и тя го послушала. "Никога не съм се чувствал толкова самотен. Баща ми ме изнасили. Така приключи детството ми", сподели още тойАбе, защо не виждам коментари от типа: А коя е религията? Баси гнусотията!
14
4
 
17
 
! Отговори
Celco преди 6 години
"Изнасиленият" трябва да мине през дедектора на лъжта и ако не се потварди версията му да баде съден.
13
3
 
6
 
! Отговори
американската мечта преди 6 години
е гнилоч и лeш, облечена в лъскава опаковка.Справка: статията над коментарите
12
1
 
12
 
! Отговори
мохамед е педофил преди 6 години
Да ви се изакам на американските ценности...
11
13
 
3
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 6 години
До славянинХайванинът знае ли разликата между педофилия и инцест връзка? Или за вечно полупияния балкански криводзурлатанко няма значение?!
10
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък не смятам че е виновен,стига моля ви се преди тридесет години някакво келешче чий го дири на сбирка на големи,тоя бил пиян и въобще не си спомня какво е било а въпросния"насилен"сега се сетил само да си правят пропаганда,ТОВА ПО-МАЛКОТО Е ГНУСНОТО СЪЩЕСТВО!Всички се ...за роли и слава и минат 100 години и се присетят как "били насилвани"КУ..ВИ СА СИ БИЛИ,ТАКИВА СА СИ ОСТАНАЛИ,а от ку..ви само ку..венски номера!
9
2
 
8
 
! Отговори
nina преди 6 години
Ще бъде хубаво като преписвате нещо,да го правите както трябва.Кевин Спейси не е бил изнасилван от баща си,изнасилван е бил по-големият брат.А бащата си е бил пълнo кукуриго,садист и педофил ,и наистина си е подстригал мустаците като Хитлер,само дето е по-хубав от Хитлер.
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докъде стигат хората само и само да не признаят вината си . Първо си "призна " за об ра тен ,сега че татко му го лупкал като малък . Айде стига бе аман от "жертви " .Сега очаквам Харви Уайнстийн да си спомни как татко му го травмирал като го водил като малък по бордеи и за това като пораснал почнал да посяга на актриси .... Се кс хишник се прави на г..ей и жертва на изнасилване ....
7
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Холивуд накара католическата църква да изглеждат като детегледачки, но пред исляма са нищо в това отношение там е...
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спрях да чета, до където си подстригвал мустачките като Хитлер.Исках да прочета сериозна статия, а не оправдание под формата на виц.
5
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не защитавам никой насилник, ама как така всички се сещат след 30 години?
4
0
 
24
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
Чак сега разбирам защо психопатските му роли толкова добре му се получаваха ,просто е бил себе си :)
3
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Американската мечта....
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ех пак ли хитлер излезе виновен...след 300 год, пак ще се оправдават с него..
1
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ето така се прави кариера, не с талант. Който първи свали гащите пред продуцента, първи взема ролята.