Много са: Непристойните истории на Кевин Спейси с млади мъже

Истории от "личен опит" разказват актьори и бармани
1 ное 2017 21:35, Петя Славова
54
Много са: Непристойните истории на Кевин Спейси с млади мъже
Снимка: Twitter

Мексиканският актьор Роберто Кавасос твърди, че много млади мъже могат да разкажат непристойни истории за Кевин Спейси от времето, когато двукратният носител на "Оскар" е бил творчески директор на лондонския театър "Олд Вик", съобщават Асошиейтед прес и Контактмюзик.

Самият Кавасос също е бил обект на нежелани аванси от страна на Спейси, които са "на косъм" от определянето им като сексуално посегателство.

Още по темата

"Мнозина от нас имат "истории с Кевин Спейси" от времето, когато той заемаше поста в "Олд Вик" и сме го срещали в бара на театъра. Сигурен съм, че те ще излязат наяве в идните дни и месеци. Тогава изглеждаше, че ако наоколо има някой под 30-години, това е достатъчно, за да привлече интереса на г-н Спейси".

Не помня колко хора са ми разказвали една и съща история - как той ги кани на срещи, за да разговарят за кариерите им. Когато пристигат в театъра обаче, ги очаква пикник с шампанско на подобаващо осветената сцена. Всяка от тези история се различава само по това докъде е стигнал "пикникът". Иначе техниката е една и съща", пише Роберто Кавасос във Facebook.

Неговият "личен опит" с Кевин Спейси се свежда до два опита за докосване. Кавасос не е откликнал на молбата да даде интервю по темата, пише БТА.

Спейси заема поста творчески директор на "Олд Вик" между 2004 и 2015 г., припомня Асошиейтед прес.
От прочутия лондонски театър са заявили, че са "дълбоко потресени" от обвиненията в сексуално посегателство срещу Спейси, както и че предоставят възможност на всеки, който има подобно оплакване, да го направи, без да се притеснява, че самоличността му ще бъде разкрита.

"Неуместното поведение от страна на който и да е служител на "Олд Вик" е напълно неприемливо", се посочва в изявлението.

Междувременно Контактмюзик съобщи, че след като преди броени дни Кевин Спейси беше обвинен от колегата си Антъни Рап в непристойно поведение, на което е станал обект, когато е бил едва 14-годишен, и други мъже са проговори за подобни деяния.

Сред тях е документалистът Тони Монтана. Той е разкрил за сайта Радар Онлайн, че през 2003 г. "пияният" Спейси го е "сграбчил" за чатала в бар в Лос Анджелис. Монтана разкрива, че след случката е развил посттравматично стресово разстройство и е посещавал терапевти.

Барманът Даниъл Бийл, цитиран от британския в. "Сън", е споделил, че през 2010 г., докато е работил в бара на "Парк хотел Гудууд", Западен Съсекс, Кевин Спейси го е последвал през почивката му, показал му е члена си и с думите "Голям е, а?", се е опитал да придърпа ръката му върху него. Преди това, докато барманът му е наливал "питие след питие", актьорът всеки път е докосвал ръката му по "странен" начин.

Бийл, тогава 19-годишен, е получил скъпия часовник на Спейси в замяна на мълчанието си. Барманът, почувствал се омърсен, го е продал, и когато хора от екипа на актьора са дошли да го потърсят, ги е излъгал, че го е изгубил.
След обвиненията на Антъни Рап срещу Кевин Спейси Нетфликс оповести, че хитовата й поредица "Къща от карти", звездата на която е актьорът, ще приключи след предстоящия й шести сезон.

От стрийминг платформата обясниха, че решението е взето много преди да избухне скандалът около Спейси. Според най-новите публикации продукцията е спряна за неопределено време, за да могат от Нетфликс и продуцентите от "Мидиа райтс кепитъл" да обсъдят създалата се ситуация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Fan преди 6 години
Брех да му се види, някакъв се сетил че преди 14 години го докоснали особено по ръката...ти да видиш.Защо е мълчал и как ще докаже всъщност тези нелепи клеветнически думи, кой го интересува.
22
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С кого ли не израснахме във всичките ни кариери. кино-мино, наука-неука. и каквото се сетиш.
21
2
 
3
 
! Отговори
Винету преди 6 години
ае ко са праят сички на ощипани ...таковало му се на човека и си искал ... човещинка е ...
20
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жалко, а беше добър актьорневинни ? в щатите ако си размахаш патлака пред жена ще лежиш, ама нали го е правил с мъже, та няма проблемивъзползвал се е от положението си, което също е доста укорно. Иначе при толкова опити 100% щеше да си събира зъбите някъде.Няма лошо да си обратен, просто не парадирай и не тормози другите с извращенията си.
19
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сетили се пипаните да се жалват, а га ядоха кифтетата не риваха. А и за пръв път чувам мъж, хванат за чатала да получава травматичен стрес и да ходи по терапевти.
18
1
 
8
 
! Отговори
lol преди 6 години
гениална игра в Къща от карти. още там ми направи впечатление, че доста 'натурално' му се получиха хомо сцените :D иначе за разлика от онзи продуцент, на Спейси свалките ми изглеждат доста невинни - държал се е непристойно и толкова - никой не е заплшвал или изнудвал.
17
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Touch е пипам, а не докосвам в случая.
16
0
 
20
 
! Отговори
Чичолина преди 6 години
Така и така е станало мод,а, та дай и аз да си кажа: - сега си преглеждам старите ленти и VHS касети и си правя списък на всички гадове, които упражниха сексуален тормоз през годините към мен. Засега съм изкарала имената на 1597 човека, а още не съм преполовила записите
15
5
 
8
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
Тук, в БГ такива скандали никога не може да има, защото си е НОРМА сексуалния тормоз на работното място. Аз в която и фирма да съм работил, винаги има мръсни закачки, подмятания, неприлични предложения та даже и съвсем открити оферти за **ане, баране по *** дори на жените и девойките. И кво? Ми нищо, всяка си трайка
14
4
 
19
 
! Отговори
Call For An Uprising преди 6 години
Този не е никакъв гей, а педофил, нещо съвсем нормално за холивудските сатанистки кръгове. Хващат всичко подрастващо от Дисни и започва голямата холивудска оргия.
13
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ
12
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 21тъй като го гледаш на религиозен ли ти прилича? пък и какво значение има това? всички са яко притиснати от господарите на холивуд. или им играеш по свиркатаа или си аут. той е избрал да играе, но е стъпил на криво, затова излязоха и компроматите час сега след толкова години. явно е отказал да легне с някой голям бос и това е възмездието.
11
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До киното е кинно11Хайде,засрамете се от бесепето и оставете Плевнелиев намира,имате ли малко срам?СерГей цяла реч изнесе,как трябва да приемем бежанци,но не го нападате,мъка ви е,че Плевнелиев посочи Русия,като заплаха за мира в света.Това и малките деца вече го знаят.
10
1
 
55
 
! Отговори
nina преди 6 години
Сетила се Мара да се побара...Хубаво,Спейси се е пробвал да ги сваля тези младежи,казват си,че не са обратни и толкова.Пичът не е насилил никой.Е сега ,след 30 години ли се сетиха да се оплачат ?
9
2
 
28
 
! Отговори
Това е Холивуд преди 6 години
Честно казано изобщо не съм учуден. В Холивуд всички са такива, много малко са хората, които са пробили, и са се задържали там само с таланта си.-Роналд Рейган - по време на Макартизма пише доноси срещу актьори и снимачен екип за симпатии към комунизма и СССР. Така влиза в политиката-Силвестър Сталоун - пробива сам с Роки-1. Роки-4 и Рамбо-2, 3 са пропаганда срещу СССР-Смъртоносно Оръжие - бял и черен полицай, 2-рата серия показва как богатата на диаманти ЮАР организира наркотрафика в САЩ
8
0
 
76
 
! Отговори
?!? преди 6 години
Абе тия дето сега се оплакват мъже ли са или какво? "Два опита за докосване" мрън, мрън. Развил пост-травматичен стрес нашия, ама му взел часовника. Хубаво, обратен е, свалял те, но за какво посегателсто говорим всъщност? Значи скъпо шампанско пи, въпреки слуховете, ама после ревеш. Абе чудя се, кой е по-големия п..... в случая.
7
0
 
16
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Брат му разказа, че баща им ги изнасилвал като малки. Почти винаги такива деца след такава травма порасват много объркани и често педофили.
6
1
 
62
 
! Отговори
ined преди 6 години
Преди 30 години е било "с кого трябва да спя, че да получа ролята", а сега ми се правят на ощипани
5
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какво ги прихвана с тези секс скандали?то се знае от векове, че в холивуд всички са извратеняци, по-интересното е защо точно сега и защо изведнъж всички се сещат че с а били изнасилени.Каква е целта на тази акция?
4
1
 
2
 
! Отговори
Виктор преди 6 години
83584