"Нетфликс" сложи край на отношенията си с Кевин Спейси

Отказа да финансира "Къща от карти", ако актьорът играе в сериала
28
"Нетфликс" сложи край на отношенията си с Кевин Спейси
Снимка: БТА

Гигантът на стрийминга "Нетфликс" обяви, че прекратява отношенията си с Кевин Спейси за сериала "Къща от карти" след отправените към актьора обвинения за сексуални посегателства, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес, цитирани от БТА.

Още по темата

"Нетфликс" съобщи, че повече няма да участва във финансирането на сериала "Къща от карти", ако Кевин Спейси продължи да играе в него.

Компанията ще продължи да работи с продуцентската къща Ем Ар Си, която е съпродуцент на сериала, за да се прецени дали той може да бъде завършен без Спейси.

"Нетфликс" също така отказва да разпространява филма "Гор", в който Кевин Спейси е съпродуцент и играе ролята на писателя Гор Видал. Филмът в момента е в постпродукция и се очакваше да излезе догодина.

Във вторник "Нетфликс" вече обяви, че замразява работата по шестия и последен сезон на "Къща от карти".

От началото на седмицата зачестиха обвиненията срещу Кевин Спейси за сексуален тормоз или сексуални нападения както в САЩ, така и във Великобритания.

Някои от тези обвинения са за случаи отпреди десетилетия, като едно от тях е за опит за изнасилване на 15-годишен младеж.

Спейси не е арестуван и не са му повдигнати обвинения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Блатечки ще приеме веднага да играе ролята на Спейси в Къща от карти. Много иска, но до момента никой не му е предлагал. Даже и Спейси. Даже преди петнайсе години. Всъщност даже не са и чували за Блатечки.
18
0
 
1
 
! Отговори
Абсолютно ! преди 6 години
До ТомНе дай си боже да не им се угоди дори с мисъл .... Запращат те в първо отделение, моментално. Да не забравяме емблиматичното показно, което спретнаха с младата тогава и обещаваща Деми Мур. Заради сцената на изперверзения богат дъртльо - евреин, лазещ и целуващ крката ѝ в "Призрака" я посякаха. Както и други глави допуснали ''унизителната'' сцената на богупомазаното племе лазещо в краката на "гои''.
17
0
 
3
 
! Отговори
Е БАШ ДЕ .... преди 6 години
До Страхил ... Тоя нито гей, като гей напорист, шарен и скандален, нито скандалът достатъчно бурен, та да храни гейското лоби. Патрава, полвинчата работа. Опитал се нещо да предложи на някакво ошашавено тинейджърче, ама бил на мотика и то преди четвърт век. С такава буря в чашка вода и един протест не можеш да спретнеш ...
16
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истината за прекратяване на сериала е различна. Спейси подкрепя Клинтън и напрактика сериала е оплюващ Тръмп. Сега, обаче, Клънтън губи популярност. И съответно нейните протежета биват изритвани. Не знам дали ви прави впечатление, никой не говори за Обама, а само за клинтън като бивш управляващ. Тоест, по времето на Обама явно семейсто Клинтън са управлявали.
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До гостНа Нетфликс не им пука, че Кевин е обратен.Прекратяват отношенията си с Кевин, защото има обвинения срещу Кевин.Ако не прекратят отношенията си с Кевин ще пострада името на Нетфликс.Така се прави в Сащ. Ако те обвинят в някакво престъпление може да пострада кариерата ти много.
14
5
 
4
 
! Отговори
Азъ преди 6 години
Този насилник на деца, защо не е вече арестуван!? Насилниците на деца са най-ниското ниво дори измежду другите затворници биват презирани, пращайте този в затвора при афроамериканците те ще го излекуват.
13
2
 
7
 
! Отговори
гост преди 6 години
Тези не разбират от евроатлантически ценности. Това е дискриминация. Пиедалът винаги трябва да е толериран и въздиган на първа линия. Какви са тези безобразия да му отказват финансиране. Няма ли някоя правозащитна организация да се задейства. Нека БХК се самосезира. Не мога да си представя, че се нарушават евроатлантически ценности.
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не бих му се дърпал много
11
4
 
12
 
! Отговори
обективно преди 6 години
Спейси е гей, но Нетфликс постъпват изключително пеедеерастки!
10
2
 
11
 
! Отговори
минувач преди 6 години
Е, значи КРАЙ на сериала.Как я виждате, без Спейси да има друг сезон ?!?
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еееее, ама на мене сериалчето ми харесва //;/ Иии де, сега заради някакви си глупсти ...
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не мога да си представя"Къща от карти" с друг актьор. По- добре да го прекратят
7
1
 
20
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Чичко Доналд си отмъсти на Холивуд. Сега наред трябва да са Де Ниро и Мерил Стрийп.
6
1
 
23
 
! Отговори
Том преди 6 години
Това ми прилича на онази история с Мел Гибсън където беше раздразнил евреите.. някой да го е виждал скоро по филми? Или изказването на онзи дизайнер Галиано..
5
1
 
24
 
! Отговори
жеко преди 6 години
в американската идеология има явно няколко подвида гейове, и спейси са го понижили от висш гей до среден п..раст, защото обикновено такива отношения се насърчават а тук изведнъж такъв скандал, някъв искал да го сложи в аспуха на друг, като цяло ***..растка история, много ми харесва като актьор и предполагам че всичко е политика
4
10
 
5
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Надявам се, че си е спестил пари, защото повече роля няма да види в нищо.
3
2
 
24
 
! Отговори
До 2 преди 6 години
Отчасти си прав, но Спейси не е чак толкова голяма риба (разбирай скъпо платен), че да искат да го шитнат. И въпреки всичко, защо мълчат с десетилетия, това не мога да си обясня.
2
2
 
31
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Тия защо досега си мълчаха? Намирисва ми на съсипване на нечия кариера. Явно Спейси нещо е раздразнил шевовете на света...
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
юдеоислямски npocтотии