Алкохолна лумпениада в Big Brother, изгониха Кирил

Динко чупи и блъска, заплашиха го, че няма да се прибере в Ямбол
21 ное 2017 09:23, Александър Попов
41
Алкохолна лумпениада в Big Brother, изгониха Кирил
Кадър: Нова

И новата порция звезди, събрани под претенциозното наименование Big Brother: Most Wanted, предлагат на зрителите предимно скандали, напоени с алкохол.

Снощи бе изгонен и първият участник, багажа си събра варненецът Кирил. И на него му бе пришита странна опаковка - бил новият българин. От излъчените кадри вчера обаче не се видя нищо ново. Обидчив, наливащ се с алкохол и сеещ заплахи - явно това е новият ни образ, поне според продуцентите.

Заради номинацията си от страна на Мариела Нордел, той се превърна в обикновена оплаквачка, която не е намерила никаква подкрепа от останалите. Готвачката се обърна към него в женски род, но той започна да реагира едва след като тя се прибра в стаята, където незнайно защо и тя ревна. Иначе Кирчо започна скандал с рапъра Dee защо не го е подкрепил, а крясъците им нервираха Динко и той счупи чаша в масата.

"Ти не си нормален брат, можеше да извадиш окото на някой с това. Нужно ли е да трошиш. Добре ли си?", атакува Кирил.

Ловецът на бежанци не му остана длъжен: "Няма да се занимавам само с тебе цяла вечер, бе! Писна ми да ти слушам пискливия женски глас! Като не можеш да пиеш, няма да пиеш", категоричен бе Динко и му изля виното в чешмата.

Новият българин пък му отвърна в стил 90-те: "Ей, няма да ми скачаш, бе! Няма да можеш да се прибереш в Ямбол".

За да бъде лумпениадата пълна, Мариела Нордел пък реши да вкарва Коцето в Европейския парламент. Тя се изчетка сама какви възможности има и тръгна да го увещава да стане евродепутат. С мотива, че щом Бареков може и Коцето ще влезе. Фолкпевецът взе на подбив мераците й, но Нордел настоя: "Ти не осъзнаваш, че си перфектният продукт. Аз знаеш ли на колко високо ниво съм работила. Стажът съм си го карала в Европейския парламент. Занимавала съм се с черен ПР - в най-тежката сфера съм била. За пет години магаре мога да вкарам в европарламента, пък теб ли няма да вкарам бе, Коце. Ти си идеален за политик. Помисли бе момче".

Коцето обаче не се върза на гръмките приказки и дори ги превърна в тема на обсъждане с останалите съквартиранти, които се усъмниха в психическото здраве на Нордел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз като искам да ги гледам може и в НОВА тв а не тука една снимка да коментирам
10
1
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Hafen die WahrheitНякои гледат ценностите, други парите. Просто такъв е живота.
9
1
 
17
 
! Отговори
... преди 6 години
значи прочетох няколко изречение от статията! Радвам се че единствено първия сезон съм гледал няколко епизода! Нещата не са се изменили явно! Надявам се че повечето българи не го гледат това! Ха дано ама на дали! :(
8
10
 
6
 
! Отговори
Георги Налбантов преди 6 години
Луна-Президент
7
2
 
47
 
! Отговори
Веригата преди 6 години
Добре де, онези охлюви от СЕМ, къде са? Защо не се самосезират. Та цялото това предаване е олигофреническо. Не е за вярване, че можеш да събереш толкова противни и прости хора на едно място.
6
0
 
26
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
То бива простотия, но тези минаха всякакви граници. Ако тези са ВИП, по добре да се застреляме и да се заличим от картата на света. Лошото е, че това което се показва се трансформира в живота на вън и за това никой вече не ни харесва. За това името "Българин" е синоним на ***, крадец, изнасилвач, корумпиран служител, човек позволяващ си да рита беззащитни хора по спирки. Въобще нещо трудно възприемано от външния свят.
5
3
 
37
 
! Отговори
smej преди 6 години
Eто затова светли личности като Григор Димитров и Димитър Бербатов имат толкова плювачи в България. Защото има план да се превърне българина в животно чрез скотски живот и денонощно медийно облъчване. Организаторите на Биг Брадър нарушават всички човешки норми на поведение. Произвеждат фекалии да пълнят главите на хората. Идеята е :Българите са умиращи ***. Да се махат и да освободят земята си.
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя бай брадър никой не го гледа. Не знам пари от какъв незаконен бизнес се изпират от продуцентите на бай брадъра
3
1
 
37
 
! Отговори
Гоу бек ту Търки! преди 6 години
Опиум за масите от консуматори. Критично нисък интелект, елементарни хора.
2
5
 
62
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Някой гледа ли това предаване което е без всякаква морална стойност. Тук целта е не да възпитаваме подрастващите в добрите ценности, а да им покажем, какви сме *** извратеняци. Само си задайте въпроса: "Кой е Динко?".
1
3
 
40
 
! Отговори
f-e-h преди 6 години
Нагласена работа!

Спонсорирани публикации