Скандал на няколко чашки: Дебора напсува сочно Big Brother

Певицата бе изгонена от шоуто заради езика си
Обновена: 23 ное 2017 08:51 | 23 ное 2017 08:45, Александър Попов
38
Скандал на няколко чашки: Дебора напсува сочно Big Brother
Кадър: Нова

Скандал с алкохолен привкус стана причина Дебора да бъде изхвърлена от Big Brother. Фолкпевицата бе бясна от създавания й имидж на алкохоличка, а в най-новата мисия тя бе кръстена Мис Махмурлук.

Тя поиска неколкократно да напусне шоуто и даже изрази готовност да си плати неустойка, след като и част от съквартирантите й намекнаха, че прекалява с градусовите напитки.

"Не мога да седя повече с тези хора, защото се напрягам по начин, който не мога да обясня. Не мога да дишам!", заяви тя в изповедалнята, а репликата на Големия брат, че е пила още повече я вбеси.

"Да, пила съм, но това няма нищо общо с моето решение, искам да си тръгна. Откакто дойдох тук, се напих като идиот и се изложих пред цяла България, защо да седя тук повече. Вие ме изкарахте наркоманка, алкохоличка, а аз се напивах от притеснение", оправда се певицата.

Тя трябваше да помисли до сутринта, но след известно време отново се присети за прякора си и тегли сочна псувня на Big Brother. Което пък провокира продуцентите да я отстранят от шоуто.

Иначе се състояха поредните номинации, като най-много гласове и критики получиха Луна и Мариела Нордел. Компания на двeте, в опит да прескочат елиминациите, ще им правят Джино, Dee, Фънки и Людмила Захажаева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: Big Brotherдебора
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
83
 
! Отговори
криста преди 6 години
Изгониха я не само заради сеира, а и за да не и платят парите. Вероятно напускането по собствено желание не им беше удобно. Големи шоумени направо си заслужаваха псув...нята.
6
3
 
68
 
! Отговори
f-e-h преди 6 години
Излезе по собствено желание, просто биг брадър за да си направят серията по-гледана уж я изгониха. Никога нямаше да я изгонят, тя им направи сезона.
5
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е крачка към нужната промяна,свързана с вътрешното съзряване и осъзнаване.Дебора!- усмивки,себеуважение и успех в личният живот!
4
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баси магистраланата певица!
3
7
 
31
 
! Отговори
проктолог преди 6 години
На тази устните и изглеждат като надута гумена лодка.
2
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
как па нема една "звезда" в това предаване да не си е напомпала устните като петоразряден холивудски герой.
1
4
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Благодарение на тази новина вече денят ми е пълноценен..

Спонсорирани публикации