Селска нация и манталитет... Но Кирил Маричков вярва в будните хора!

Музикантът не очаквал "Щурците" да навършат 50 години
26 ное 2017 07:45,
227

Селска нация сме, селски е манталитетът ни, но аз вярвам в будните хора, заяви музикантът Кирил Маричков пред Bulgaria ON AIR.

"Боли ме, че станахме селска нация, такова ни стана мисленето. Хората се умориха от липсата на справедливост. Но все пак сме поели по вярната посока", посочи музикантът.

А относно 50- годишният юбилей на "Щурците", легендата признава: "Не очаквах групата да отпразнува юбилея и изобщо да навърши 50 години. Искам да благодаря на публиката, тя ми дава сили и смисъл!"

Цялото интервю на музикантът вижте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, няма да споря за способностите като китарист. Ако не сте живяли по онова време, няма смисъл да ви убеждавам в качествата на ,,Щурците''...
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък вярвам в гладните хора . Липсата на справедливост е с еднакво въздействие към едните и към другите т. е. будните . Обратът на понятията , да не уточняваме къде се случва , приема несправедливостта за справедливост. Весел свят , демократичен .
8
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #8Не си прав. Щурците бяха велика група и не им трябва ,,международно признание''! И по широкия свят, големи музиканти се излагат, като почнат да се изявяват като ментори. Кирчо се взе насериозно и копае в ямата.
7
4
 
26
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Старчето е сърдито ,че за него няма. И като всички недоволни Българи започва да плюе. Баш селски манталитет. Другия има повече а ....
6
3
 
30
 
! Отговори
История преди 6 години
Историята помни как този "индивид" уби човек и се измъкна безнаказано.А за способността му като музикант... всички знаем колко е "кадърен", пак историята го показва...
5
6
 
30
 
! Отговори
Кирчо е де**ил преди 6 години
Направих си труда да прегледам видеото на тоя умник. Ако му изтраете *** фрази, ще забележите как няколко пъти се опитва да се прави на умен като цитира няколко човека и по този начин се надува като пуяк.Иначе, тоя е пълен *** и некадърник. Ако е хитър ще си мълчи защото точно комунизма му помогна. Нека да каже кой му попречи след 1990 да излезе в САЩ и Европа и да прави концерти на запад след като си мисли, че е голямата работа.Колко от неговите песни са международно признати?
4
0
 
12
 
! Отговори
анон преди 6 години
емма, имайки в предвид, че на него "ченгетата" са му били виновни, не знам какъв теглови коефициент може да се постави на неговата "добра енергия". то няма лоша реклама, де
3
0
 
28
 
! Отговори
БГ преди 6 години
Не мисля,че близките 50г ще се оправи бедната ни държавицата . Народа е крайно болен,мачкан,депресиран по всевъзможен начин с ниско самочувствие . Масово българите се борят да оцелеят далеч от мисълта да се развива. Схемите и пирамидите се бетонираха и е невъзможно държавата да съществува без корупция.няма Български гражданин ,който да не е ясно със случващото се проосто всеки буден си мълчи и се натиска чакайки някой друг да свърши мръсната мисия невъзможна.
2
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И коя е вярната посока бе, щурчо?! До газите ,,селската нация'' по пътищата и да плащате безнаказаността си с плямпане на глупости по медиит :-)
1
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СЕЛСКИЯ МАНТАЛИТЕТ НА МАРИЧКОВ СИ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМ