Дъно на дъното: Джино по-тъп от плеймейтките

Не знае дори кой е сегашният ни президент
28 ное 2017 12:30, Александър Попов
46
Дъно на дъното: Джино по-тъп от плеймейтките
Кадър: Нова

Джино Бианкалана спечели едно издание на Big Brother със своята непосредственост, кавалерство и премерено държание. Всичките тези качества обаче бяха изтрити от сегашното му участие в шоуто.

Той въобще не може да изпъкне сред останалите участници, а в снощния епизод доказа, че общата му култура не се различава от тази на гастролиралите през годините плеймейтки.

Самият той призна, че училището не е "неговата област", а интересите му са твърде ограничени. Но пък си харесвал живота.

Надушил, че тихата вода Джино е кръгла нула с познанията си, Големият брат го изкара в мисия, на която трябваше да даде отговори на елементарни на пръв поглед въпроси. Той нямаше представа с кои държави граничи България, кога е избухнало Априлското въстание, а върха на нелепиците бе, че не знае кой е действащият ни президент в момента. Единствения въпрос, на който отговори, бе кой е първият президент на САЩ.

Междувременно обстановката в къщата се нагорещи, след като Мариела Нордел реши, че в рускинята Захажаева се е вселил Сатаната. Почна да моли за екзорсист и да крещи: "Анатема!". Тъй като лудостта на съквартирантите вече се възприема за нещо нормално, никой не се впечатли от нейните сатанински прозрения. Нордел пък реши да грабне нож и да пусне кръв на Захажаева, тъй като била демон.

Биг Брадър пък прибра всички ножове в къщата, за да не стане някой неприятен инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а,те пък продуцентите да не би да са по-умни от гастролиращите ,щом са преценили,че това е ВИП в БГ.
36
1
 
13
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 6 години
Четейки (но в никой случай гледайки) за такива предавания и какво се случва в тях си мисля, че иначе харесвания от мен професор Иво Христов е в грешка. Не може да са 80%. Повече са.Погледнете съществото в ляво на снимката от статията. Не я знам как се казва, но бих ли гледал предаване, в която то бива представено за ВИП? Няма начин, уважавам се.
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Големият наш скулптор от турски произход един от главните ибрикчий на Борисов каза,че от тези,които са останали в България *** за зеле не става.Това се отнася и за него,вожда му,управляващата партия и 80% от българският народ,както се изказа колегата му депутат от БСП Христов.Сигурно е така,щом има предаване Биг брадър.Надявам се един ден историята да осъди авторите за геноцид срещу българският зрител.
34
0
 
12
 
! Отговори
. преди 6 години
Гино Ташев е просто едно глупаво създание с много пари, спечелени от родителите му. Това е. Той няма мозък в кухата кратуна да изкара пари.
33
1
 
12
 
! Отговори
scbg преди 6 години
Не разбирам за какво говорите. Има "журналист" който е написал това...е.б.@.с.и
32
37
 
30
 
! Отговори
Джино е прав преди 6 години
По-добре да не знаем кой е сегашния президент.Той е аналогово недоразумение.
31
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има ли СЕМ, няма ли??? Защо зрителите трябва да търпят такива измислени и нагласени "предавания"?
30
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако националните ни телевизии имаха някаква отговорност към обществото,не биха допуснали в риалити форматите си подобни недоразумения,освен ако умишлено искат да докажат колко прав е Иво Христов за 80-те % и че не трябва да му се сърдим,защото нещата изглеждат още по-зле,направо отчайващи.Но вече поднесли ни тази простотия,трябва да я гледаме,за да видим нивото или дъното,до което сме стигнали.Никакъв интелект,никакво чувство за самооценка,никакво чувство за хумор.Потресаваща злоба и простотия.
29
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига с тоя Джино,бе.Това е Гино,преименувал се на Джино,за да избяга от ромския си произход.После се оженил за италианската ромка Бианкалана и за да скъса напълно с миналия си живот и произход взел и нейната фамилия.Кипри се с кичозни шарении,типични за неговия етнос.Мълчаливото му присъствие в къщата криеше неговата ограниченост,която лъсна напълно снощи.Както се казва,не всяко затворено чекмедже е пълно,та с наш Гино така.
28
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега вече напълно се убедих във верността на социологическите проучвания за рейтинга на телевизиите.С такива предавания (реалити)в найгледаното време и този рейтинг който постига НОВА TV е доста висок.То не бяха(ВИП) какви ли не имена,а за мен на това предаване найще му подхожда името"ПРОСТАКЕЙШЪН".За голямо съжаление във форматите участвуват и свести хора.........
27
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз съм Американец и знам български, но немога да го чета добре както и той. Защо му се присмивате при положение, че делата не знаеше нищо по нейните въпроси.
26
21
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той не е българин за да чете като вас умниците. Той живее в Америка и незнам защо му се подигравате. А пък тази тъпата Луна не знае на кой свят е. Няма какво да говорим за ония дебелана уж е завършила ама уж нищо не знаеше. За нея нищо никой не казваше от 10 въпроса които тя е учела в колежа ѝ въобще ако е била 1 правилен. *** българи вашите грешки не ги забелязвате ама на чужденците да.
25
1
 
23
 
! Отговори
Захажаев преди 6 години
За Джинко или за Дино става дума? Те и двамата са нобелови лауреати де.
24
2
 
32
 
! Отговори
st преди 6 години
80% а може да е и повече.
23
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грешка е било, да се махат ножовете ... Въоръжете простаците и те сами ще решат проблема си ... Т.е. ще се избият.
22
23
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз нямам представа, кой е президент, защото чеснто казано, не ми пука ... мам си по-важно работи.
21
1
 
19
 
! Отговори
Асан Кьоравио преди 6 години
Шукар бути,романи бути...
20
2
 
70
 
! Отговори
гх.уифъ преди 6 години
Продуцента на предаването, да обясни, защо събира такива недоразумения, и пълни ефира на една нацонална тв. Баси и продуцента баси и телевизията!!
19
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А най- *** са тези, които гледат подобни глупости, и пишат за тях
18
1
 
32
 
! Отговори
Loyko преди 6 години
Abe,neshtata otivat kam 90%...