Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!

Синоптичката и екс президентът говорили за връзката си заради лъжите
1 дек 2017 12:37,
208
 Героинята Деси Банова сви платната: Край с интервютата!
Сника: Нова

"В началото бях против да говоря за връзката си с Росен Плевнелиев по телевизията. Направихме го заради лъжите, които се изписаха за нас. Мисля да приключа с интервютата за личния си живот", заяви Деси Банова след вчерашното си гостуване с бившия президент в Нова тв.

Още по темата

Пред Гала, която от дни тръби за това, новата БГ двойка изпадна в подробности за първата си среща, за развитието на любовта си, използваха и много епитети един за друг, което се оказа нож с две остриета.

"Знаех, че рано или късно, тази бомба ще избухне. Всичко обаче надмина очакванията ми. Не бях готова за чак толкова голям медиен интерес. Папараци стоят пред дома ми, коли ме следят. Опитвам се да гледам от веселата страна на нещата", споделя Деси Банова.

"Деси е много смела, тя е герой. Денонощно я преследват. Не искаме по никакъв начин да парадираме с известността си. Не сме влезли в ролята на знаменитости, които на всяка цена искат да обикалят телевизионните студия. Нито искаме, нито можем да скрием любовта си. Молим и за спокойствие. По-добре да кажем истината тук, отколкото някой друг да я напише и манипулира", каза Росен Плевнелиев.

"Заедно сме от малко повече от три месеца. От самото начало имахме честен подход към всички. Нашите близки и приятели, бившите ни партньори и децата ни разбраха. Давахме си сметка колко е важно да бъдем коректни. На никого нищо лошо не сме направили, свободни сме и имаме пълното право да се обичаме. Заедно генерираме още повече позитивна енергия", каза още президентът.

Рейтингът на "На кафе" вероятно скочи до небето, но реномето на синоптичката и президента се срина главоломно.

Показването им по телевизията, отприщи двуполюсни реакции и коментари, които няма как да не са предизвикали съжалението на Деси Банова, че тотално е вдигнала завесата около личния си живот.

Още повече, че новият мъж до нея е Росен Плевнелиев - бил пет години бил начело на България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
19
 
7
 
! Отговори
До 19 преди 6 години
Ей така най-обичам когато някой говори за непознати хора.Какъв баща бе наясно ли си на колко са години.Аман от кухи хпубери .Плямпате си без да знаете или да се замислите.Само ,,шведите стават бащи на 15 години.А колкото до мъжкото ти проверявал ли си го.Защото по речника ти виждам че няма нищо мъжко у теб.Един истински мъж не коментира с езика на фризьорка.Като теб.
25
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да са живи и здрави младите :-)Таз година булка догодина люлка :-)
24
4
 
44
 
! Отговори
Гошето преди 6 години
Плевнелиев бил начело на България 5 години? Глупости. Попътува и изръси доста глупости за 5 години.
23
3
 
30
 
! Отговори
Баджо преди 6 години
В тая държава всички сме баджанаци.Ето аз например вече съм баджанак и с президента. Бившия де.
22
6
 
15
 
! Отговори
Bg преди 6 години
Щом се обичат младите да се вземат!
21
2
 
34
 
! Отговори
Циник преди 6 години
На тази Деси ( изглежда яко парче ) работата е :" Ем сърби...ем боли!" Слава...парички...гъдел на косъма на сърцето....па сега мрънка
20
5
 
45
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Малеее колко трябва да си изпаднал, че да се с "мъж" като този. Тия са отвратителни!!!
19
24
 
13
 
! Отговори
До-9-Чолаков преди 6 години
Чолаков,ти обичаш ли някой? Пълнолетен ли си? Или блъскаш,,ръчен труд"в нужника.Оставете хората на мира бе .Повръща ни се не от тях ,а от такива като теб.
18
3
 
55
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Не плевела е барнал хубавата мома, а момата е барнала многото му кинти.Все пак той е на възрастта на баща й.Да не говорим че няма и нищо мъжко в него.
17
5
 
61
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Няма такова падение, Плевел! Няма. И нямам предвид Банова- тя е хубава жена, а идиoтското ти намерение да се показвате пред хората в ефир с цел оправдания. Нека си говорят хората за връзката ви. Вие се обичайте. На кого какво имате да доказвате? А, да...забравих- доказа, че си пълен малoумник! Няма да забравя, че Тиквата те шляпкаше зад врата на пресконференцията, когато стана Президент и ти се смееше като(защо ли като?) инфантил.Всичко си има причинно- следствена връзка на този свят!
16
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До там я докараха тия двамата, че покрай тЕх вече плъзнаха и шеги , че е време стрина Цецка да се залюби с Емо Чолаков
15
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десито е ПТИЧКА синоПТИЧКА,обаче се не особено тясна .... ИЧКА.Ще се сетите от какво.Не от Роско де - той няма това отпред.
14
5
 
47
 
! Отговори
Сержант преди 6 години
Това недоразумение едно семейство не може да държи, а го турнаха главнокомандващ на армията за 5 години. А момата е руса.
13
4
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре си е направила сметката Десито. Това май е поне 12-та й любовна авантюра в не толкова дългият й живот - и все бизнесмени, продуценти, политици, сега пък и цял президент, макар и бивш и макар и немъж като Плевнелиев.Той все пак е несметно богат и има доста контакти, които ще са й от полза.А не е и първа младост - на почти 55 е и скоро може да гушне букета.
12
6
 
26
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
Бури с имената нежни,носят потоп и супервалежи.Какво е да вярваш на синоПТИЧКА,питайте PLVELA лично.
11
1
 
44
 
! Отговори
топексперт преди 6 години
Всеки ден ли ще има водеща статия за тия?
10
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички са доволни Деска кешира яко от тази връзка, даже и чисто нова кола за над 100 бона има вече подарък. А Росето лъска имиджа, че е голям мъж. Понеже на всички е ясно вече, че е редовен член на прайд обществото! Това е!
9
3
 
27
 
! Отговори
:):) преди 6 години
абе то Плевнелиев не ми е любимеца, но журна ля та се поуляха. Ще им се да са в стил ЮС медии ама са като жабата и коня. Всеки си избира пътя в живота. Или кво завиждат му на Пл че е барнал хубава мома.
8
4
 
51
 
! Отговори
Стефан д-р Чолаков преди 6 години
А, сетиха се :) Понеже са много умни и ориентирани герои (нали такива бяха хвалбите) - не им стигна акъла да предвидят нещо елементарно: какви ще са последиците от интервютата. А това е лесно за предвиждане. И сега след като "героинята" прочете по сайтовете какво мислят хората за бившия държавен (не че е било трудно и преди това да прочете) -- най-после -- се сетиха, че правят глупости. Толкова по въпроса за умните и геройте. Да се обичат в къщи ! Повръща ни се от тях ! Къш, къш, къш !
7
5
 
31
 
! Отговори
Снайпериста преди 6 години
Да е мислила като се е хванала с тоя