Фермерите насметоха политиците: Връщаме се у нас само в урни!

Гечо захапа политическата класа, всичко го подкрепиха
Обновена: 5 дек 2017 15:40 | 5 дек 2017 12:00, Александър Попов
103
Фермерите насметоха политиците: Връщаме се у нас само в урни!
Снимка: Фермата

Емигрантът Гечо, който на финала на участието си във "Фермата" насмете политиците, че са виновни за изселването на милиони от България, беше подкрепен от останалите фермери. Гневната му реч предизвика и доста реакци в социалните мрежи.

След като отпадна на дуел в неделя, бащата на фермата, който от години живее в Белгия заяви, че политиците са направили така, че емигрантите да се връщат в родината си само в урни.

"Какво ви направихме? Оставих си родителите, сестра ми избяга, пръснахте хиляди семейства, идваме си тук и си тръгваме със сълзи. Не знам дали ще сварим родителите си живи или ще дойдем само да ги закопаем. И нас може би ще върнат в урни един ден. Ако продължавате така – как да се върнем?", заяви Гечо от Голец.

Снощи именно противникът, който го отстрани от дуела – Станислав, заяви, че е изказването му е било точно на място.

Горският от Самоков е отявлен противник на емиграцията и неведнъж получавал съвети да бяга зад граница. Въпреки това той е напълно съгласен за генезиса на емиграцията, също като останалите участници.

"Моят собствен баща безброй пъти ми е казвал – колкото по-рано се спасиш, толкова по-добре. Бягайте докато е време. Обаче аз обичам държавата и селото, родния си край. И сто пъти с брат ми казахме – няма да се махнем и да оставим къщата необитаема, празна и да ви чакам да умрете. Не са виновни тия дето се бягали. Тук ще буксувам до последно!", заяви дърводелецът.

"Какво ви направихме? Оставих си родителите, сестра ми избяга, пръснахте хиляди семейства, идваме си тук и си тръгваме със сълзи. Не знам дали ще сварим родителите си живи или ще дойдем само да ги закопаем. И нас може би ще върнат в урни един ден. Ако продължавате така – как да се върнем?", заяви Гечо от Голец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: Фермата
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
26
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"АМА КОЙ ИСКА ГЕЧО ДА СА ВРЪЩА?"Гечо да си събира въшливите си парцали и да ходи да робува на Запад,там ще ми дадат добра работа,само ако се подмазва добре на своя работодател. От западняка ви зависи и важият живот,пишман българи,продажници! Западнякът не е направил нищо добро на България и българите,а само зло.
23
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименТук си прав. С Русия,България има бъдеще. А с САЩ и ЕС,България има само смърт,нещастие и жалък край. Както ясно се вижда,откакто сме с Запада,България умира и изчезва. Такова нещо като висока смъртност,емиграция,безработица,бедност и отчаяние-такова нещо не съм виждал,когато бяхме с Русия(СССР)
22
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АМА КОЙ ИСКА ГЕЧО ДА СА ВРЪЩА?
21
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А този *** със селския си изказ за какъв се мисли, че е тръгнал да съди другите? Ами емиграция към по-богатите държави (благодарение на свободата да се пътува) има от много други държави, които са по-добре от нас - Гърция, Испания, Португалия и др.
20
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Asno e ,che Russia ste Stane pak ZARSTVO ,kakto e predskazano ... nakude kum 2024 - 2025 ... Taka ste se Vastanovi ZARSTVO RUSSIA ,koeto JUdeo - Massonite RRRazkusaha na 16 chasti ,chrez Bulshi.vikite ... Togava Nie Purvo Trabva da Vastanovim ZARSTVO BALGARIA ,za da sme na Neobhodimoto Nivo ,a ne kato nakakva RRRobska republichka ... zatova bagat Balgarite ,zastoto a nama Durzavata ZARSTVO BALGARIA ,a tuk e nakakva Vasalna banditska republichka ... ... . Hubavo e ,che se Borim Russia da ni e priatel ,a Ne vrag ... no zasto s Takuv Plam ne se Borite za Istinskata Balgaria - ZARSTVO BALGARIA
19
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До MitkylaХайде,като си толкова отворена,ходи да лъскаш тоалетни чинии в Западна Европа и да правиш св.и.рки на "почтените" господа. То не всички "българи" в чужбина имат високи заплати. малцина са тези,които имат добри заплати там. Повечето от пишман българите работят робски труд,а и самите западняци ви презират,продажници,нищо,че им се подмазвате и умилквате.Просто разберете това,че западняците ви ненавиждат
18
2
 
35
 
! Отговори
защо защо преди 6 години
А защо вместо да бягаме от родината не грабнем сопите и не им ..... на тия алчни продажни парцали от цялата политическа ***, които ни грабят и продават!
17
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политиците у нас работят за унищожението на България, поръчано им е отгоре. В замяна получават власт и богатства. Партиите нямат значение. Гечо е прав. Ци.ганска държава с ци.ганско общество. Това създадоха от 1944 насам. Те си пълнят джобовете, а народа им плаща дълговете. И си трае.
16
5
 
10
 
! Отговори
дебел депутат преди 6 години
в България се живее прекрасно , питайте пенциите хвърлящи пачки и щастливците които през ден печелят от лотарията :)
15
3
 
30
 
! Отговори
Mitkyla преди 6 години
До 10 и 11Какъв е тази омраза от теб спрямо емигрантите от България?Нима наистина си мислиш че такова решение да напуснеш родното място се взима така лесно?Нима наистина мислиш че да оставиш роднини,близки и приятели е толкова лесно?Нима мислиш че след като ти можеш да се оправяш по някакъв начин в живота,е толкова лесно за всички останали да се оправят?Повярвай не е!!!Не заминават от хубаво хората за чужбина.И Нима ти харесваш нашите политици и това кк крадат безобразно???
14
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Истаната си е Истина.В ПАРЛАМЕНТА СА СИ ЗАРОВИЛИ ГЛАВИТЕ КАТО ЩРАУСИ И СЕ ПРАВЯТ ЧЕ СТОПЯВАНЕТО НА ТОЗИ НАРОД НЕ СЪЩЕСТВУВА.
13
4
 
36
 
! Отговори
Дойчланд преди 6 години
До Mitkylа - съгласен съм с теб, родината си е родина ама сиренето е с пари. Моята ситуация е подобна- в София вземах чисто 1800 лв, в Германия за същата работа чисто 2400 евро. При жена ми (фармацевт) разликата е още по-брутална- 1200 чисто в бг (осиг. на 550) а в Германия 3000 евро чисто. И като сложим цялостната уреденост тук (здравна и пенс. система, пътища, правов ред) и я сравня с България и не ми се връща особено, колкото и да са ми мили роднини и приятели. По-скоро ще ги взема при мен :)
12
5
 
5
 
! Отговори
М26 преди 6 години
Аре,аре Гечо пък големия мъжкар, подведе се по акъла на схемаджиите, сложи алманаха за една точка като най-големия гл,упак, снощи избра Александра (ревливата) за фермер.....
11
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продължение от номер 10:И станете чужденци,като се отречете от всичко ,което е свързано с Балканите,Русия и България;станете западнофили,говорете западноевропейски език,приемете запдните маниери,религия и нрав. Да знаете,"българи"от чужбина(САЩ и Западна Европа),че сте едни гн.ус.ни лицемери и лъжеродолюбци. Правите се на родолюбци в чужбина и показвате ,че сте българи(аз се радвам,а не се гордея-ето я разликата!) не а същевременно плюете по България,българските политици и българите.
10
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз съм против българи да напускат Родината България. Нямало пари и работа ли? В България има и работа,и пари. Някои ***.а.нари българи казват,че в България няма да има бъдеще,а бъдещето е било само на Запад. Е,щом така разсъждавате ,глупави българи,когато напуснете България,трябва да направите няколко неща: отречете се от България,българското,българския произход,българския език,българската история,българското самосъзнание,българското име,и станете чужденци,като приемете католицизма,исляма
9
5
 
18
 
! Отговори
Mitkyla преди 6 години
Много точно казано!И на мен не ми се иска да съм в чужбина, но като се замисля че в България ще взимам 600-700 лв месечно за работата която в момента работя и като съпоставя тукашните 3200 някак си не ми се ще да се връщам, но все пак родината си ме дърпа назад,може би още година две и аз ще се върна и дано до тогава нещата малко да се поправят.
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Връщате се по магисралите в Голец и почвате да рупате зелена тревица.
7
4
 
16
 
! Отговори
ХХ преди 6 години
Преди всичко държавата е мъжка работа, т.е. каквито са мъжете -такава е държавата. Има две стратегии, когато се изправиш пред проблем-или бягаш, или го решаваш.Да, столетия наред по тези земи генетично са селекционирани индивиди, които са покорни, но и оцеляващи.Животът е предизвикателство и няма начин поне аз да избягам без бой.
6
27
 
14
 
! Отговори
Тъжно преди 6 години
Че беше зле, беше. В последните години обаче нещата въобще не са така. Ако си кадърен бачкатор и в България може да живееш добре! Няма да имаш парите да обиколиш целия свят, но те и в Западните държави повечето граждани нямат тази възможност. Иначе политиците както винаги са си ***, това няма кой да го оспори.
5
4
 
46
 
! Отговори
Правондел преди 6 години
До КривонделХората тук не се борят ,а вегетират !!! 90 % едвам свързват двата края ,а дембелите взимат милиарди заеми и ги слагат в банковите си сметки !!!

Спонсорирани публикации