Душ, масаж... Салма Хайек отказала на Харви!

Актрисата се оказа поредната жертва на продуцента
14 дек 2017 11:30, Петя Славова
29
Душ, масаж... Салма Хайек отказала на Харви!
Снимка: Facebook

Салма Хайек се оказа поредната жертва на Харви Уенстейн. Това призна самата актриса пред "New York Times".

"В продължение на години той беше моето чудовище", заяви звездата от "Десперадо" и отбеляза, че е почувствала, че всичко е свършило и вече е оцеляла.

"Скрих се от отговорността да говоря с извинението, че достатъчно хора вече са участвали в осветяването на моето чудовище. Не смятах, че гласът ми е важен, нито мисля, че ще има значение", отбеляза тя.

Още по темата

Хайек споделя, че дълги години се е чувствала горда, че може да прости, но фактът, че се е срамувала да опише подробностите на онова, което е простила, я е накарало да се замисли дали този проблем наистина е решен за нея.

"Когато толкова много жени се изявиха и описаха какво точно им е направил Харви, трябваше да се преборя със страха си и да приема, че моята история, която е толкова важна за мен, е капка в океана на скръб и объркване".

Звездата заявява пред изданието, че се е вдъхновила от момичетата, които са имали смелостта да говорят, особено в общество, избрало президент, обвинен в сексуален тормоз и насилие от много жени.

Салма Хайек разказва за пътя й като ученичка до мексиканска сапунена звезда и ролята й в "Десперадо". По онова време Уенстейн се е превърнал в магьосник на нова вълна в киното с оригинално съдържание, което движи и основния поток.

В същото време е било немислимо мексиканската актриса да се стреми към място в Холивуд. Среща се с продуцента по-отблизо по време на снимките на филма за Фрида Кало през 2002 г.

По това време го познава бегло, покрай приятелството й с режисьора Робърт Родригес. Всичко, което Салма знае за Харви е, че притежава забележителен интелект и, че е лоялен приятел и семеен мъж.

Сега актрисата си дава сметка, че е възможно приятелството й с Куентин Тарантино и Джордж Клуни всъщност да са я спасили от изнасилване. Актрисата получава минимален хонорар за артисти плюс 10%. Също така се сдобива и с договор с Miramax да снима още няколко филми за компанията, за да затвърди статута си на водеща актриса.

"Не ме интересуваха парите. Бях толкова развълнувана да работя за Харви и тази компания. Наивно смятах, че съм сбъднала мечтата си. Имаше шанс за мен. Бях никой, а някой ми бе казал "Да". Не предполагах, че ще стане мой ред да кажа "Не".

"Не", за да му отвори вратата по всяко време на нощта, в хотела, където се появявал неочаквано, на местата, където снима филми, с които дори не се занимавал, за да му направи масаж, да си вземе душ с него...

Още новини за звездите четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пробвал е, не е минало ? Нещо не разбрах къде точно е проблема ? Че е пробвал ли ? Или проблема е, че я е заплашил с провалена кариера ако не му пусне ? Това вече е проблем.
2
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти би ли им повярвал ТОГАВА, когато не са имали 5 стинки?Щеше най-вероятно да кажеш, че го правят за да изцоцат пари от дълбокоуважавания харви.
1
6
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само на едни въпрос искам отговор от всеки който казва, че е потърпевш - Защо сега, след толкова много години, след като имате милиони и сте извести, а не тогава когато никой не ви знаеше и познаваше и нямахте и 2 лева в джоба?