Ергенът Яни от Козлец си тръгна със 100 бона от "Фермата"

Калоян остана втори, стана любимец на зрителите
18 дек 2017 09:45, Александър Попов
59

Яни спечели чек за 100 000 лв., вижте част от неговите моменти в шоуто. Снимка: Фермата

Яни Андреев от Козлец стана големият победител в третия сезон на "Фермата". Ергенът си тръгна с чек за 100 000 лева, след като на финала събра най-много точки от игрите и вота на публиката.

Още в началото на шоуто, преди да стигне до Арената, с шоуто се сбогува Виолета. Тя получи най-малко гласове - едва 9%, от зрителите, които гласуваха в рамките на три дни.

Яни даде заявка за победата още в първата игра - редене на трупи, в която спечели 24 точки. Валерия остана втора с 12, а Калоян остана без точка. Валерия се доближи само на 4 точки от първото място, след като спечели втората игра, а на Алманаха с Яни поделиха по 18 точки.

В крайна сметка победител стана Яни, който събра най-много точки на игрите във финала, включително и 39% от гласовете на публиката.

Втори остана Калоян, който се оказа любимец на зрителите, а трета е Валерия.

На финала продуцентите Иван и Андрей пък обявиха, че ще има и четвърти сезон, като кастингът за него вече е отворен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: ФерматаЯни Андреев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Достоеен победител,тип фермер и за работа и за цялостно представяне-Яни.Останалият финал пълна манипулажия от страна на продукцията.Валерия изобщо дори не беше за там с подарен дуел,под закрилата на мачо-*** 3 месеца и доказа единственно че е използвачка.Използва Алек,възползва се от подаръка на Елена най-безсрамно.Виолета с 3 спечелени дуела,доказала се и в кухнята ама "устата" защото затапваше папуняка и доспейския му слуга.Дори "вота" на зрителите е това което ни показват режисьорите.
26
3
 
33
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
На мен ми харесва това предаване! Всички работеха според силите си! Различни хора, различни размисли и страсти! Да това кой трябваше да спечели е малко трудно да се каже. Важното е който вземе парите да ги вложи в нещо, което ще остане за вбъдеще от полза. Така че, като сравним участниците, парите си отидоха на място. Яни е трудолюбив и почтен. Това, че е свенлив и не е нахакан, незначи е ***. Той е много стеснителен. Такива хора в даден момент блокират, та дори и да знае, неможе да се изяви.
25
21
 
6
 
! Отговори
Янко преди 6 години
Нагласени хорица от двете джуджета.Крум Савов си цъкаше тенис а Владо Николов си гледа Левски.Яни ака му се оня от Дуспей сетилли се.***,помаци,*** ,връзкари те това е Фермата.
24
15
 
22
 
! Отговори
9К51 преди 6 години
Като гледам тази простотия "Фермата" си спомням, че през бай Тошево време вървеше едно предаване "бързи, смели сръчни" .... то беше в пъти по-добро от този тюрлюгювеч, в който единствената цел е да прецакаш другите и да грабнеш парите ... после се чудят охранени политолози, антрополози и тем подобни търтеи, защо младото поколение нито му се учи, нито работи ... за тях пример са тези измислени реалити герой, които си тръгват с пачката ..
23
8
 
37
 
! Отговори
доволна съм преди 6 години
Браво Яни , подкрепям идеята ти за 1000 кошера - Ура,ще има медец в Бг !пък Калоян верно пресоли манжата с неговите политкоректни демагогии.пък Валчето изобщо не беше за финал,а червилото отиде да млящи Яни ,а то седеше самичко.пък Вили имаше шанс с тези две прекрасни Деца , силна ,искренна ,ама езика и изяде хляба . Майка съм и щях да пусна смс за нея.
22
1
 
27
 
! Отговори
Мария преди 6 години
Награда 100 000 лева , като му удържат 10% данък ще получи чисто 90 000 лева.
21
1
 
19
 
! Отговори
Георги преди 6 години
От средата на предаването усещах , че Яни ще спечели ''ФЕРМАТА'' Аз бях за него но реално зрителите избраха Калоян за победител но нямаше точки от трите дуела и затова победител стана Яни .
20
2
 
66
 
! Отговори
майорски преди 6 години
Финалът бе наистина отегчителен....3 часа боза !!!!от които :1 час се повтаряше "моля гласувайте ...моля гласувайте ..можете и с 15 СМС-са да гласувате1час реклами !!??30 мин стари записи на фермата....30 мин битки ...нещо като някогашното детско предаване ..."Бързи смели сръчни" ..да не говорим, че водещите се опитваха да повишат напрежението по много изтъркан начин ...друг финал няма да гледам....самото предаване биваше но Финала бе пълна боза !
19
6
 
26
 
! Отговори
1111 преди 6 години
Втори не е Калоян, а Валерия с 80 точки!
18
0
 
31
 
! Отговори
Men преди 6 години
До ДАНякой насила да те карал да пращаш смс-и? Като цяло трябва да си пълен *** да даваш пари за подобно нещо пък било то и 1.20.
17
13
 
28
 
! Отговори
ДА преди 6 години
Абсолютно възмутен от безобразното точкуване на финала!Защо анонсирахте,че злитебите ще решат финала,въпреки другите гласувания и игри,след като не беше така.Ако искахте да е така,трябваше зрителския вот да бъде удвоен накрая!Излъгахте хората,да изпращат СМС-си нахалост.Следващия път,хубаво си помислете,за да имате и зрители,които ще гласуват!
16
2
 
41
 
! Отговори
Как преди 6 години
редене на "трупи", бе? Знаете ли какво представляват трупите изобщо? Цепеници, драги, цепеници! Неграмотници!
15
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те, стихотворенията, се учат по литература, а не по история. Мен по-скоро ме ужаси, че Калоянчо го приписа на Дебелянов, което означава, че явно на Дебелянов му е чувал само името.Като цяло от тримата кандидати все пак победи най-заслужаващият.
14
4
 
25
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
не казах високо -интелигентно, казах - възпитано момче ! яни знае историята,защото я е преподавал. да не би да знае и математика и физика и химия...? ако вместо по история ги изпитваха да танцуват,явно щеше пръв да е калоян. ако им дадяха лента и бухалки,щеше да е валерия...и т.н.. но не това е мисълта ми. просто се вижда, кое върви в БГ - всичко,но не и възпитанието. това исках да кажа,умнико !
13
10
 
37
 
! Отговори
Разочарован преди 6 години
Пълно разочарование от финала! Ужасна режисура! Още по ужасни водещи-лилипути! Кому беше нужно излъчването на пърдните и позивните на Яни за с.ане! Според мен идеята за вливане на исторически знания трябва да бъдат за друг формат, а не за фермерско. Фермерството не е само цепене на дърва, коване на пирони и доене на крави и кози! Не знам в световният формат дали са такива игрите, но хамалските игри в женските дуели са изклучително неподходящи за жени! Слаба, слаба "Ферма-3".
12
5
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
яни,янииии, сега трябва да храниш с мед 4-те дечица на владо николов поне 10 години !
11
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Високо интелегентно момче?? Хахах, видяхме му високия интелект снощи на алманаха! Страшно е интелигентен и начетен няма спор!Типичния пример за чукча не читател, чукча писател! Пълен интригант, на който почти му мина номера с ревливите истории, но за щастие не успя! По-добре селско момче като Яни, отколкото интригант като тоя!
10
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо бе хора? Защо продължавате да пращате смс-и на подобни формати, а после се възмущавате че никой не ги зачита?
9
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дадоха му 100 бона,белким си плати, да види прасковка.
8
8
 
28
 
! Отговори
до 7 преди 6 години
защо не пратиш сестра си или дъщеря си, да проверят дали е жена ? или просто си един груб *** като станислав и си плещиш ей така. щеше да е учудващо да спечели възпитано момче като калоян. такива в БГ не вървят.

Спонсорирани публикации