Ергенът Яни от Козлец си тръгна със 100 бона от "Фермата"

Калоян остана втори, стана любимец на зрителите
18 дек 2017 09:45, Александър Попов
59

Снимка: Фермата

Яни Андреев от Козлец стана големият победител в третия сезон на "Фермата". Ергенът си тръгна с чек за 100 000 лева, след като на финала събра най-много точки от игрите и вота на публиката.

Още в началото на шоуто, преди да стигне до Арената, с шоуто се сбогува Виолета. Тя получи най-малко гласове - едва 9%, от зрителите, които гласуваха в рамките на три дни.

Яни даде заявка за победата още в първата игра - редене на трупи, в която спечели 24 точки. Валерия остана втора с 12, а Калоян остана без точка. Валерия се доближи само на 4 точки от първото място, след като спечели втората игра, а на Алманаха с Яни поделиха по 18 точки.

В крайна сметка победител стана Яни, който събра най-много точки на игрите във финала, включително и 39% от гласовете на публиката.

Втори остана Калоян, който се оказа любимец на зрителите, а трета е Валерия.

На финала продуцентите Иван и Андрей пък обявиха, че ще има и четвърти сезон, като кастингът за него вече е отворен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: ФерматаЯни Андреев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
8
 
! Отговори
ха ха Хо преди 6 години
А Алек Червилото се рекламира във Фейсбук страницата на Фермата със средство за избелване на зъбки:) Но не е нацелил нишата.Ако рекламираше червила по някой щеше да се излъже.Смешкото който вместо да се скрие от срам, че жена го би на дуел и рони крокодилски сълзи от злоба и завист че не е по-по-най(както си въобразява) в чалгарска сапунка три месеца, взе да вири паунска перушина.Жалък е.След като е ритач на топка в Сапарева баня,може да го харесат и в Горно Нанадолнище.
46
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Старозагорката не заслужаваше финал.Използвачка.
45
11
 
2
 
! Отговори
. преди 6 години
Нямам нищо против, че той спечели, но не беше честно да остане след като загуби! Това е състезание, като се отказваш от попбедата си отиваш и победения също.
44
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червилото прееба всичко във фермата. Когато се дава на един от играчите втори шанс не е честно спрямо другите играчи,но по добре Яни да вземе парите отколкото маниполатора и мазник Калоян. Толкова млад а как умело манипулира хората. Беше мишка и си остава най-голлямата мишка от всички фермери. Яни да внимава с черната вдовица защото тя ще иска да се докопа до парите му. Тя е абсолютен *** и биклук
43
0
 
12
 
! Отговори
мими преди 6 години
Бети и Ники също бяха смешни.Защо дадоха наградата в началото на финала То беше ясно,че само на Яни му "отива"да отиде на "стаж" при тях.На един от кадрите Бети беше облечена в носия а Ники с дънки.Нямаше синхрон в облеклото.Мисля,че преиграват понякога
42
9
 
6
 
! Отговори
Бабината преди 6 години
Яни си тръгна със сто бона, важното е да стигнат до Козлец. Да не го врътни мазния рус ***, тя поне е професионалистка в тая област. А Яни ще продължи да реве и този път ще е с истински крокодилски сълзи. Яни успех. Пази се.
41
3
 
11
 
! Отговори
Сбелина преди 6 години
Важно...Червилото си е намерил нова мацка ...Валерчето му била дуспата ...останала при Пешко..
40
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дано в следващия 4 формат Фермата изберат нормални участници...за тези няма да коментирам защото достатъчно други са си написали мнението което и аз го мисля...радвам се че Червилото имаше дуел с жена ...чудя се на тая интригантка Валерия как не я бе срам да се пъчи на арената на финала?след всички скатавки нито един дуел нищо не направи спане ядене и натисконе с Червилото ако не беше я закрилял щеше отдавна да си е при Пешко-Живко. Резил това момиче...
39
13
 
10
 
! Отговори
той преди 6 години
Валето, мацка. Вьолетка, селска мацка. Калоян....нема мацка за него. Яни трябва на Владо да му копа градината 10 години free.
38
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вотът на зрителя за Виолета и Валерия беше подменен от продукцията в полза на старозагорката.ОчеВадно е за хората които следяха формата и коментираха участниците във Фейсбук страницата му.Лилипутите отново изпростяха и се поддадоха на алчността си.Нищо ново.Но докога?Никакви други благородни каузи като ДНК не могат да заличат излагането им.
37
9
 
31
 
! Отговори
Давид Силва преди 6 години
Виолета беше единствения участник който се пребори и си заслужи финала, а опосумите не и дадоха шанс са се изяви на битките.Щеше да ги отвее другите хубавци.Само Вили заслужаваше да спечели.На 28 г.е родила две прекрасни българчета ,има тяло трепач,красива е и казва всичко болезнено и точно на женчовците.Гимнастичката един ден не е работила през живота си.
36
1
 
17
 
! Отговори
Див Петел преди 6 години
След обявяването на наличната награда, скоро няма да е ерген....
35
1
 
15
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
За коментара ми номер 40-ха ха имам 3 минуса от триото,Червилота,Дърваря и Мяу мяу.То не напразно е казано че красТавите магарета се надушват.Пък и Червилото виждал триото нафинал...му ха ха .....няма такъв смях.СетУхте ли се.
34
6
 
44
 
! Отговори
ха ха преди 6 години
Алек Червилото защо не поздрави Дулцинеята си на финала а я подмина като пътен знак? Явно футбалерско-чалгарската сапунка е приключила както се очакваше и не му донесе абсолютно никакви ползи а се беше барнал с лъскаво ризе като за ромска , сватба-гОлем личен дизайнер ще да има.
33
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анрешко,Иванушка,"Пешо" ли в плати да добутате старозагорското трабантче до финалната тройка?
32
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно манипулуран от формата вот на зрителите още при отпадането на Виолета.
31
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Старозагорката ако имаше поне малко съвест още след подарената и игра от Елена щеше да напусне Фермата.Понеже цялостното и представяне там беше цуни гуни,гъзурчене по бански,спане до късно,плюскане на масата и "ентусиазиране" единствено за имунитет понеже не се "бояла" от ратайство и дуели:))))
30
5
 
5
 
! Отговори
абе преди 6 години
До Случаенабе малко се съмнявам в името "РЕАЛИТИ" ...малко е "ПСЕВДО-РЕАЛИТИ" ...не е трудно да се забележи ...или бих казал "Ржисирано РЕАЛИТИ" ...но пък ако беше само чисто "РЕАЛИТИ" щеше да е доста скучно, в реалния живот въобще не е така !Така че ОК ..
29
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Игрите за финала бяха повече от жалки с изключение на алманаха.Има 2ма мъже и 2жени на финал.Трябваше да има дуел Яни+Калоян и Виолета+Валерия(която незаслужено се промъкна до там) и после вота на зрителите решава-ако ни показват реалния вот за реален участник което дълбоко ме съмнява.
28
2
 
48
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
Който не му харесва да не гледа! На мен например не ми харесва БИГ БРАДЪР и не го гледам! Защо ли? Защото там има мързеливи и смотани простаци, които само ядат и с....ат и се правят на звезди! Отврат са тези хора и те тровят обществото! А Фермата учи на труд! Възхитен съм от Бети и Ники, истински трудолюбиви българи , истинско семейство за пример на младите. Браво на Иван и Андрей и целият екип, дано продължат с това предаване, то е истинско РЕАЛИТИ. Трябва повече такива предавания да има.

Спонсорирани публикации