Лейди Гага спира с турнетата, отива за 2 г. в Лас Вегас

Певицата последва Бритни Спиърс, Селин Дион и Шаная Туейн
20 дек 2017 22:24,
12
Лейди Гага спира с турнетата, отива за 2 г. в Лас Вегас
Снимка: Архив

Лейди Гага подписа двугодишен договор за концерти в Лас Вегас. Певицата заяви, че "цял живот мечтае" да пее в Лас Вегас и със смирение се присъединява към дългия списък от изпълнители, изявявали се там, като Тони Бенет, Франк Синатра, Елвис Пресли, Лайза Минели.

В по-ново време продължителни договори в Лас Вегас сключиха Бритни Спиърс, Селин Дион, Шаная Туейн. Лейди Гага ще се изявява в "Парк тиътър" в казиното "Монте Карло". Залата е с 5300 места. Концертите й ще започнат през декември 2018 г.

Лас Вегас е привлекателен център за мега звездите, защото там те остават на едно място, привличат голяма публика, а и се спасяват от умората при пътуването по време на турнетата.

Ексцентричната звезда имаше успешна година. Тя пя в полувремето на Супербоул, а билетите за концертите от турнето й се разпродаваха бързо. През септември обаче отложи европейското си турне за началото на 2018 г. заради силни болки. Оказа се, че американската певица страда от ревматичното заболяване фибромиалгия.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Бареков преди 6 години
Това е следващата ми дестинация - ще посетя Вегас да видя лейди Гага. Друго си е с 2 милиона в сметката и 20 хил евро заплата. Човек може да иде навсякъде по света.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Норамлно - Така или иначе, живееш като цар - Защо да се блъскаш, като роб ?
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За Стефани Германота става въпрос, с псевдоним Лейди Гага!
1
11
 
4
 
! Отговори
Handel преди 6 години
А за коя певица става въпрос, че тук не прочетох име на някаква певица?