Синът на Ламбо – прокурорски зет, но в САЩ

Владимир се ожени в деня, в който баща му чества 75 г.
21 дек 2017 13:45,
60
Синът на Ламбо – прокурорски зет, но в САЩ
Снимка: Love style

Владимир Данаилов и приятелката му Виктория станаха семейство на 9 декември и предоставиха снимки от своята сватба на списание Love style.

Венчавката беше в гръцка църква според православните канони в американския град Сарасота във Флорида, където младото семейство живее от години.

Бащата на младоженеца - Стефан Данаилов не успя да отиде на сватбата на единствения си наследник, защото в същия ден отбеляза своята 75-годишнина в София.

За сметка на това прати писмо на Влади, както и подаръци за булката и нейните родители.

Бащата на Виктория е главен прокурор на щата Джорджия, майка й също е юрист. По време на церемонията бяха спазени всички американски ритуали и Ирен Кривошиева заведе сина до олтара. Тя подари на младото семейство покривка за легло, ръчно плетена на една кука, както и изрисувана от нея икона на Исус Христос.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите нашенски все към Америката ги тегли. Кой детето си изпратил, кой нещо сметчица в банката... Даже един от баш-комунистите-на име Заяков, известен като Пирински се оказа американски гражданин. Как пък не чухме за едно от техните "гениални" дечица да е завършило Московския държавен университет с отличие?
33
4
 
19
 
! Отговори
тестовик преди 6 години
До АнонименСигурен ли е кой на кого е син..Поне прилича външно на баща си,въпреки ,че синовете обикновено приличат на майките си.
32
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя дали наистина е син на Ламбо, някой правил ли е тест.
31
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На целия парламент децата са заложници при окупатора САЩ
30
1
 
8
 
! Отговори
сигурен преди 6 години
До до 19ти анонимникСигурен съм.Натикай си ти маркуча където искаш.Има снимка в интернет на палатчето.Има няма няколко милиона.А и бившата се оплакваше,че пожърът за малко да ги достигне.
29
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 12"Нерде, Джорджия, нерде, Флорида!?"---Щатите Флорида и Джорджия са един до друг, бе, ту-пан! 'Оди виж САЩ на картата!
28
7
 
4
 
! Отговори
до 19ти анонимник преди 6 години
тва дето го пишеш сигурен ли си или ти плащат на бройка лъжи.как няма да те видя някъде и да ти навра пожарникарски маркуч 5 метра в червената ти седалищна маса.шльоко
27
6
 
22
 
! Отговори
Минчо преди 6 години
Американците осиновяват по 5-6 деца, защото за тях това е работа. Колкото по-инвалидизирано е едно дете, толкова повече пари получават за него. Тече им трудов стаж и осигуровки от държавата. После като стане на 18 го натирят, също като тая Виктория, която от 9 години се скита с наш Владко по черкви и секти. Гледах Кривошиева при Венета Райкова. Нищо не каза за сватове прокурори. Ако беше така, не вярвам да не се похвали.
26
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сексимволът е направил дете,когато е бил женен и не защото много му се е искало,а защото на майка му много се е искало да е точно от него.Преди това е правила аборти.Тя се е изнесла,да не го компроментира.Срещу заплащане,естествено.А боковата е бягала през глава да се спасява.Е,сега няма нищо против спонсориране на щерка и внуче.Все пак бившият е министър прецедател и център нападател.
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Веднага да ги преместят във Владикавказ.
24
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срамота, детето на майор Деанов вместо в Рассия, отишло в США при омразните капиталисти)
23
0
 
36
 
! Отговори
от джорджа преди 6 години
Дъщерята на предишният Главен Прокурор на Щата се казва Лаура, на текущият главен-прокурор (който е от скоро - назначение на Тръмп) се казва Изабел и е доведената му и голяма дъщеря - в момента студентка, има си и собствена дъщеря с жена му от която му е доведената дъщеря, но тя е малко момиченце - не знам дали и 10 годинки има. Новината е повече от фалшива!!!!
22
1
 
5
 
! Отговори
шоп преди 6 години
нема а плювата, че Наада ей сега ще дойде да ви забрише!
21
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разликата е че на *** синът е отличник математик и сам се издържа.Е за следването нещо е гепено от техно...незнам кво беше,но си заслужава,щом детето е умно.
20
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще има концерт на Мили Ванили?! Липсват ми.
19
0
 
11
 
! Отговори
чист ариец преди 6 години
До МдаБулката е осиновена от родителите си, които са адвокати и се занимават с осиновяване на деца.---------------------Аааааа проучили са тези янки, че в БГ има много мат'рЯл, бая пара ще падне:)))
18
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е и на кумуниста боко щерката е в ориндж каунти.От тук само е мангизопотока.
17
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На всички комунисти дечицата са я в САЩ, я в Англия. И на *** отрочето така... Някак си не ги влече идеята да ги проводят в иначе любимата им масква.
16
2
 
9
 
! Отговори
Мда преди 6 години
Булката е осиновена от родителите си, които са адвокати и се занимават с осиновяване на деца. Та, дъртият Деянов да се стяга, че разходи му предстоят.
15
4
 
14
 
! Отговори
кравар от Джорджия преди 6 години
До фалшиви новиниТи нищо не разбираш. У Джорджия и призовкарите и чистачките в прокуратурата, все се наричат прокурори. Колко по-стар толко по-главен. Анадъмо!?