Оставки в "Мис Америка" заради обиди към миските

Част от шефовете на конкурса се разделиха с постовете си
24 дек 2017 13:58,
9
Оставки в "Мис Америка" заради обиди към миските
Снимка: Reuters

Ръководни членове на организацията, която провежда конкурса "Мис Америка" в САЩ, подадоха оставки, след скандал с имейли. В тях влиятелните мъже са се изказвали грубо за външния вид, интелекта и сексуалния живот на миналогодишни победителки.

Сред подалите оставки еса главният изпълнителен директор Сам Хаскъл, президентът на организацията Джош Рандъл и председателя Лин Уайднър, съобщи БТА.

Преди броени дни в. "Хъфингтън пост" публикува изтекли съобщения от кореспонденции по електронната поща, в които директорите на конкурса осмиват миналогодишни носителки на титлата "Мис Америка" с груби и вулгарни коментари.

Сред имейлите има и такъв, в който е използван термина за женски гениталии по отношение на една от победителките, във втори се желае смъртта на друга жена. В кореспонденцията бяха разкрити и спекулации колко секс партньори е имала "Мис Америка" за 2013 г. Малори Хейгън.

Оставката на Сам Хаскъл влезе в сила веднага, докато Джош Рандъл и Лин Уайднър ще останат на постовете си още няколко седмици.

Организацията обяви оттеглянето на тримата си членове, след като предишния ден бивши носителки на титлата "Мис Америка", включително Малори Хейгън, подписаха петиция за свалянето им от ръководните места.

Форматът "Мис Америка" няма общо с конкурсите за красота "Мис САЩ", "Мис Тийн" в САЩ и "Мис Вселена".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
4
 
! Отговори
Аз-ът преди 6 години
Ето заради това неолиберния ред на атлантически те кравари ще се разпадне, а аз като същинский Нерон ще наблюдавам пламъците и ще пия вино. Нали демокрацията предполага свободно изказване на идеи, стига да не нарушаваш закона? Краваристан заприлича на СССР.
7
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САЩ не бяха ли най-голямата демокрация,където всеки има право на свободно изразяване!!!Е,такова е мнението на тези хора ,ако са тарикати няма да си подават оставките,и ако ги уволнят да съдят организацията!
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
RAKOVODSTVOTO NA PIONER-DIMITROVGRAD SASHTO PODAVA OSTAVKA S IZVINENIETO CE TROVI MLADESGTA S NEPODHODYASHTA MUZIKA,ZA KOETO SARDECNO MU BLAGODARIM.
5
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички подобни конкурси трябва да се забранят и да с е създаде един единствен правоверен коНкурс Мисс Либераст. В него да могат да побеждават само афроафриканци мисюлмани и всеки може да ги коментира, но само с хвалби и мазнене. Казах!
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече и да си кажеш мнението и си изгонен. И това е висша форма на демокрация.
3
0
 
11
 
! Отговори
TLENNI RABOTI преди 6 години
NIE MISLIM CHE SAMO U NAS IMA SKANDALI S TYPITE MISKI TE OT USA IDAT TIA TYPNI
2
4
 
24
 
! Отговори
истина е преди 6 години
Ама там няма конкурс за мис крокодил ,а тук всяка година все по красиви се появяват !
1
3
 
36
 
! Отговори
ined преди 6 години
Сравнили ги с Мис България и миските мноого се обидили