Третият пол във възход! Гей брак по холивудски

Актрисата Елън Пейдж и хореографката Ема Портнър се взеха
4 яну 2018 13:40,
71
Третият пол във възход! Гей брак по холивудски
Снимка: Rеuters

В унисон с дебатите за третия пол, които вървят у нас, канадската актриса Елън Пейдж написа в личния си сайт в Instagram: "Не мога да повярвам, че занапред ще наричам тази невероятна жена моя съпруга!"

"Обичам те", гласи отговорът на Ема Портнър към която е адресирано признанието на Елън.

Ема е танцьорка и хореографка, която й е партньорка в живота. 30-годишната Пейдж и 22-годишната Портнър вече са женени, което става ясно не само от поста им в социалната мрежа, но и от снимката, която са публикували - ръцете си, които са украсени с еднакви изчистени халки.

Елън Пейдж е известна с ролята на бременна тийнейджърка във филма "Джуно" (2007), за която получава номинация за "Оскар" за най-добра актриса.

Зрителите я познават и като Кити Прайд в "Х-Мен: Последният сблъсък" и "Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще", както и като екранна партньорка на Леонардо ди Каприо в "Генезис".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 29Да наричаш някого с вярното му местоимения "Тя" "той " в Канада вече е престъпление! Така че ***/// дера./ста Трюдо следва либерас.,товите течения АКУРАТНО И ТОЧНО.И ДА, 28 ми ДядоПоп е прав ,скоро начина на разплод ще става с епруветки -само най покорните и послушните с необходимите заложени в тях умения в полза на елита ще имат това право.Всичко останало ще се унищожава и затрива ! Производството на новите "хора" вече тече от близо 30 години на запад .Сега и на изток !
36
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новини от бъдещето - холивудска звезда се ожени за майка си, чакат наследник; евродепутат се омъжи за коч, Лили Иванова се омъжи за пет годишен, булката е в петия месец.
35
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Gadost.
34
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво им е некрофилите? Защо пък и те да не могат да се женят за любовта на живота си? Крайно време е вече да се помисли и за четвърти, пети и т.н. пол.
33
1
 
28
 
! Отговори
extremist преди 6 години
Третият пол във възход! - KЪДЕ Е ТОЗИ ТРЕТИ ПОЛ ???? ВИЖДАМ ДВЕ ЖЕНИ РЕШИЛИ ДА ЖИВЕЯТ ЗАЕДНО И НИЩО ПОВЕЧЕ. ТОВА НЕ Е НОВИНА ОТ ГОДИНИ.....
32
1
 
20
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Чудя се след време някой като рече. АЗ съм трето поколение хомосексуалист. Как се е стигнало до това трето поколение.
31
29
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напъни за разсъждения на ***...който винаги е живял на г**а на георграфията.Който си мисли, че от Витоша по-високо и от Искъра по-дълбоко нема.Много разбира, винаги дава акъл...но, когато отиде в чужбина, на Запад и гледа като теле...не знае какво да направи.Гледа гейове хванати ръка за ръка и се пули и зяпа като невидял. Останалите хора не им обръщат и внимание.*** види някой черен и започва пак да зяпа-аа...***, ***....Иначе...голям капацитет...но само в киселото зеле и в ракията
30
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
поздравления на жените да са много щастливи
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно е, че за много такива еднополови двойки чета в Уикипедия "синът ИМ/дъщеря ИМ" се роди еди кога си. Как така две жени могат да имат общо дете? А и горките деца, създадени по изкуствен начин и растящи без нормално семейство.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ПатриотВ случая става въпрос за Канада, ама нищо ти отивай да се бориш с прогнилите капиталисти в САЩ, може да си направите шумкарска група в Апалачите.
27
0
 
13
 
! Отговори
дедо Поп преди 6 години
До Възторг 12Е като изчезне мъжкия пол, ще изчезне и човешката цивилизация....или ти мислиш че ще се възпроизвеждате само в епроветки...
26
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв трети пол? В случая става дума за жени. Вече съм убеден, че заглавията в този сайт се пишат тенденциозно за да генерират посещения и коментари. Истинска журналистика тук няма.
25
7
 
3
 
! Отговори
Патриот преди 6 години
Да обявим война на САЩ и да ги убием като държава разрешаваща гей-бракове смърт на краварите.
24
1
 
9
 
! Отговори
РОЗОВ ГЕРБераст преди 6 години
Бойко и Цветан защо не се оженят бе ,посрамват европейска България !Стига с тези жени ,стига с изостанали ретроградни разбирания .Аз съм гербаджия и силно обичам и милея за ЛГБТ и европейските ценности .Да живеее Макрон Даживеее Меркел ДА ЖИВЕЕ СОРОС Бойко, Цветане, вие сте наред няма да сбъркате ! Мамон е велик .
23
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега очаквам и брак между куче и холивудска звезда, а след това и закон в България разрешаващ поредното извръщение. Коя е ***? Ето я там с мустаците.
22
0
 
27
 
! Отговори
До Възторг. преди 6 години
Като е излишен мъжкият пол,ти как си се пръкнала на този свят?Сигурно от амебата или чехълчето от блатото.И акъла ти е останал толкова.Няма *** и ***,или Адам и Адам.Има Адам и *** и никой не може да ,,рита" срешу природата.Никой не е успял да и се противопостави в цялата история на човечеството,въпреки ,,опитите" в Анадола.
21
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато гражданите на развитите държави се наумуват кой пол да си изберат, ония от Третия свят се размножават и бялата раса ще бъде изядена с паррцалите!
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тъз година булка, догодина люлка
19
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..... обратно в цирка !
18
2
 
17
 
! Отговори
имало едно време преди 6 години
И принца и ... принца заживели дълго и щастливо!Очаквам да се забранят и приказките, те също са назадничави.А както по-долу ни информират еволюцията не може да се спре, така че да мислят нови приказки.