Венета и Тишо – приказка, започнала за ЧНГ и свършила пак там

След 13 години брак двамата отиват в съда, на бракоразводно дело
Обновена: 8 яну 2018 08:57 | 8 яну 2018 07:10,
32
Венета и Тишо – приказка, започнала за ЧНГ и свършила пак там
Снимка: Булфото, архив

"Приятели, след 13 години брак с Тихомир се развеждаме. Споделям го тук, за да няма спекулации по темата. Разделяме се като приятели, няма трети човек нито от моя, нито от негова страна. Интервюта по темата и двамата няма да даваме, много моля да ни оставите на спокойствие в името на спокойствието на детето". Така тв водещата Венета Райкова обяви изненадващо развода си в четвъртък вечерта в личния си профил във Facebook.

Напълно неочаквано решение, тъй като семейството демонстрираше хармонични отношения дори по празниците. Райкова публикува снимки от новогодишното парти, на което тя и Тихомир са прегърнати, до тях е и синът им Патрик.

Преди около месец пак в социалните мрежи тя отново публикува снимка от семейна вечеря, на която със съпруга ѝ са прегърнати, а в коментари под нея си разменят комплименти тя, той и техни приятели.

Още по темата

Но нищо не предвещава развода, обявен в четвъртия ден на новата година.

Връзката на Венета Райкова и съпруга Тихомир Георгиев е като в романтичен роман, в който героите са от различни светове, но любовта им слива пътищата в един общ сюжет.

Събира ги телевизията. През 2004 г. Тихомир е сред участниците в първия сезон на Big Brother. Той е собственик на индийски ресторант и разказва, че е лудо влюбен във водещата.

Малко след това в мисия от Големия брат участниците получават подаръци от свои кумири. Така Тишо държи в ръцете си жартиери и бележка от водещата. От посланието на Райкова става ясно, че това е част от "тоалета" й за снимките на корица на "Плейбой".

След края на риалити шоуто Венета се запознава на живо с Тишо. Този път в нейното предаване "Горещо". Журналистката гостува и на Тишо в индийския му ресторант в София.

После Тихомир се обажда на Венета, за да я покани да посрещнат заедно новата година. Тя отказва деликатно с извинението, че има друга уговорена среща, но лъжата не минава, тъй като бизнесменът е много настоятелен. Така двамата се виждат на 31 декември вечерта.

Венета тръгва с идеята, че ще уважи поканата за час-два и след това ще отиде при свои приятели. Двамата обаче така се заприказват, че се разделят чак в 8 ч сутринта на 1 януари. Така пламва любовта. Годината е 2005-а г, а мечтата на Тишо вече не е мечта.

На 2 май Венета празнува рожден ден с Тишо, разхождат се по брега на морето, а той крие в джоба си пръстен с три брилянта. Цял ден репетиции и любовни обяснения допълнително го напрягат, докато вечерта след разходки по брега на морето събира смелост да предложи брак на любимата си. А през юли същата година двамата сключват брак без излишна суета и стотици известни гости.

Двамата сключват брак в село Бели Осъм по дънки. Отиват при кмета на троянското село да попитат как и кога през август може да сключат граждански брак там. Но впоследствие Тишо пита Венета: "А какво ще стане, ако се оженим сега?" Така на 20 юли, Илинден, тв водещата става омъжена жена.

През юли 2007 г. Тихомир изненадващо подава молба за развод и е насрочено бракоразводно дело за края на октомври. Водещата се изнася от жилището, в което живее заедно със съпруга си, и прекарва цяло лято в апартамент в новострояща се сграда, в която даже няма ток.

В  началото на октомври става ясно, че двамата отново са се събрали и живеят заедно. Развод няма да има. А после - в началото на 2009 г., се появява синът им Патрик.

Бракът им изглежда като съюз между хора, които се обичат, държат един на друг и са намерили баланса между личните и семейните си ангажименти. А детето е още по-сериозна спойка в отношенията им, тъй като грижовните родители отказват услугите на баби и детегледачки, пише "24 часа".

През годините жълтите медии постоянно развеждаха водещата и мъжа ѝ, но тя отговаряше с насмешка на тези писания. В интервюта тя казва, че единствената причина, поради която би разтрогнала брака си, е евентуална изневяра. Кой на кого изневери?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 6 години
Местя го. За ЧНГ!
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ме интересуват тези богати ...
25
0
 
5
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Зарзаватчян. Ни са обаждай неподготвен момченце хахаха
24
0
 
12
 
! Отговори
Тишо мишо преди 6 години
всеки ден се женят и развеждат стотици двойки, с какво са по-различни тези двамата-аман от клюки!
23
0
 
10
 
! Отговори
гала от на кафе преди 6 години
А, къде съм аз в цялата тази история?
22
1
 
13
 
! Отговори
щщд преди 6 години
Този човек, Тихомир, трябва спешно да го приемат в Токсикологията на Пирогов. Ако вече не е прекалено късно, де!
21
2
 
6
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До ГАДОРЯНти па си ален делон. или чекаш за михаела от здравната секция, мрсник!
20
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гл.редакторе що изтри коментара бе кое беше за цензуриране , голям си И*диот
19
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гл.редакторе що изтри коментара бе кое беше за цензуриране , голям си И*диот
18
1
 
19
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Имах си една мечта. Кака Венетка да ... Но внезапно дойде тока и лъсна истината жестока. Че кака ми Венетка не е стока. Ае чао. Мухахаха
17
2
 
27
 
! Отговори
месара преди 6 години
до кога ше ни занимавате с венета дълбокото гърло?
16
4
 
13
 
! Отговори
Агджата преди 6 години
Тая върна ли си борчовете? С тоя развод мъчи да спаси малко съпружеска собственост, че иначе ще остане само с гащите на задникът си! Тишо е никъквец!
15
2
 
19
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 6 години
Новините за килъра от Нови Искър взеха да...избледняват и сега пускат тази...новина за развода на тези две родни...звезди.Еййй,не спряха да го...стресират този беден народец,само негативни новини и то в началото на годината.Каквп ли ще стане по...средата,или в края;най...много Бойко да падне и народът ще...реве и ще се къса.
14
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това не ме интересува, аз съм фен на Албена Вулева.
13
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това звучи като приятели с пари очаквам предложения!
12
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя такъв *** беше в "систъра", че не схванах тая как се обърка. Като представител на мъжкия пол се почуствах унижен ;)
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички са селяни
10
12
 
4
 
! Отговори
Май, май преди 6 години
ти си селянинът. Ехх, селяниЙО
9
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е пък тая сега?
8
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя Венета, той Тихомир - обече синът им Патрик ! Ехх селяниьо