Насилваната Роуз Макгауън: Нямам време за холивудски фалш!

Актрисите, "виновни" за черния цвят на "Златен глобус", не били поканени
9 яну 2018 21:45,
63
Насилваната Роуз Макгауън: Нямам време за холивудски фалш!
Снимка: Rеuters

Почти всички бяха облечени в черно на "Златен глобус", за да покажат своята съпричастност към движението "Времето изтече", насочено срещу сексуалния тормоз над жени в Холивуд. Но основните обвинителки на Харви Уайнстийн, от когото тръгна разплитането на ужасната истина, "подозрително отсъстваха", както отбеляза Фокс нюз.

Това са Роуз Макгауън, Азия Ардженто, Анабела Шиора, Дарил Хана, Мира Сорвино, Розана Аркет. 44-годишната Роуз Макгауън осъди "холивудското лицемерие", визирайки черните тоалети на колежките си, съобщават редица американски и британски медии, сред които и в. "Дейли мейл", съобщава БТА.

Кореспонденцията й с италианската актриса Азия Ардженто в Twitter не остана скрита.

"Мога да говоря само от свое име, но аз не само не бях поканена на церемонията за наградите "Златен глобус", но и никой не поиска мнението ми за движението "Времето изтече", нито да подпиша отвореното писмо. Аз подкрепям инициативата, въпреки че бях изключена от нея.

Явно не съм достатъчно влиятелна или холивудска - пише 42-годишната Ардженто на Макгауън. - Никой не трябва да забравя, че ти беше първата, която наруши мълчанието. Всеки, който се опитва да омаловажи това, е трол и враг на движението против насилието над жени. Ти ми даде кураж да проговоря. Винаги ще бъда на твоя страна".

"Никой от тези изтупани хора, облечени в черно в знак на солидарност с такива като нас, нямаше да си мръдне пръста, ако аз не бях разкрила истината. Нямам време за холивудски фалш" - е лаконичният и точен отговор на Роуз Макгауън.

"Никоя от нас не беше поканена - Анабела (Шиора), Дарил (Хана), Мира (Сорвино)..." - включва се в разговора и Розана Аркет, която също е сред обвинителките на Уайнстийн, а отговорът на сестра й, актрисата и носителка на "Оскар" Патриша Аркет гласи: "Това не е редно. Всички вие трябваше да бъдете включени в инициативата. Никой не е потърсил и моята подкрепа, но на кого му пука. Те правят нещата по техен начин, а ние ще действаме по нашия".

Сред холивудските звезди, които са били обект на сексуалните изцепки на продуцента, са също актрисите Анджелина Джоли, Салма Хайек и Ашли Джъд, които присъстваха на церемонията "Златен глобус", решени в черно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова батките ходят с черни потници на дискотека. Знаете ли каква експлоатация е в чалгата?
46
3
 
8
 
! Отговори
Кире преди 6 години
До де бяха млади и известни и всичко се постигаха като заголят дупарата - мълчаха! Га дупарата увехтя и никой не ще да ги боцка, се заоплакваха! Га ядоха кифтета ( и кебабчето) и вземаха милиони, ни риваха! На колко ли по-талантливи актриси са изяли хляба като ся яли кебапчето, щото другите са отказали!
45
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОМЕНТАР ОТ "БАТ'ХАРВИ" ГЛАСЯЩ "ГА ЯДОХА БАНИЦАТА НЕ РИВАХА" е изтрит по неизвестни причини... модератори, редактори, сайт, всичко е под всякаква критика, даже не знам защо изобщо влизам да им изкарвам заплатите.. медии у нас НЯМА, поне не и безпристрастни, всички пишат платени статии
44
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не подкрепям насилието, особено сексуалното. Но реалният въпрос е дали наистина чичо Харви ги е насилвал или само им е предлагал. Щото ако ти предложат и приемеш, ставаш част от играта и оплакването на по-късен етап си е още по-голямо лицемерие. По-интересното е, че този модел работи в Холивуд още от времето на Мерилин Монро (а може би и от преди), а чак сега някой се сети.
43
1
 
3
 
! Отговори
Тодор преди 6 години
Употребени, употребени ...колко да са употребени ...
42
1
 
12
 
! Отговори
Веско преди 6 години
Злоупотреба с положението е имало и ще има. Зависи от хората и системата. Друго ме притеснява. На колко ли талантливи актриси са провалили кариерата тези дето са заели местата със зад...ка си!? Като гледам наште, май това е основния начин.
41
1
 
8
 
! Отговори
factotum преди 6 години
Беше гадже на мерилин менсън, а да не се прави на монахиня сега!
40
1
 
9
 
! Отговори
емигранти преди 6 години
е що не са напуснали бат' Харви нереза и да отидат да работят в макдоналдс като нашите съотечественици в емиграция ? еми така са били съучастнички на престъпление задето са траяли да ги *** и им плаща яките хонорари и да са известни, сега да си дарят парите и направят фонд "стоп на секс есплоатация над жени в Америка" щото след като ги има тея истории при Харви и Холивуд смятай как ги има при емигрантки с неуреден статут и шефовете им в макдоналдс примерно ...
39
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...ааа уважение към жените и личността им и не подкрепям насилието над тях. ама ми обърквате малко досегашните възприятия - демократична Америка със свободният избор на професия, на фирма/компания място където да се реализираш имаме и няколко красиви известни гледани и чувани в цял свят жени - модни икони цял свят тях гледа - и изведнъж тея жени се оказват насилвани с години наред от продуцента им /шефа им - чорбаджията еми имате си и полиция в тая пуста демократична Америка що са мълчали
38
0
 
10
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Ако наистина бяха насилени, да са се оплакали своевременно, а не след години! Това по-скоро ми прилича на самореклама на позабравени актриси, доброволно заплатили за славата си със секс...
37
3
 
7
 
! Отговори
Элен преди 6 години
Мен като ме насили една от бюрото по труда и даже евроработа не ми уреди после, дека да се оплача?
36
0
 
6
 
! Отговори
Олеле майко... преди 6 години
Ехаааа, какъв интелектуалец само! Титан на мисълта! Не гледал холивудски бози, а високоинтелектуални, културни предавания по Евроспорт 2. Тц-тц-тц...
35
2
 
5
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Истината е гола
34
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая е толкова "насилвана" колкото и колежките и от околовръстното. Разликата е, че те горките не са получавали главни роли и статуетки от престижни фестивали.
33
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия всичките Бат ви Харви първо ги таковал, а после ги направил милионерки, ама храни куче да те лае! То стана ясно как се става звезда в Холивуд - по гръб. Защо обаче после се жалват, не ми стана ясно.
32
2
 
3
 
! Отговори
до 40 преди 6 години
Каквото им и кеф!Евроспорт 2 А вие турците кво гледате?Севи урумсени?Само за справка питам
31
2
 
17
 
! Отговори
БатБулгар преди 6 години
Холивудски филм не съм гледал от стачката на продуцентите. От тогава само *** и скучни филми, които в най-добрия случай използваш за фон. Не е възможно хора без творчески способности, да създават творчество. Това си личи и по филмите им. Ефектите са си ефекти, но липсата на мисъл също си личи, най-вече на наградите, които си раздават. Е от това по-голяма тъпня няма. Ама нека там по-тъпичките по света да се забавляват, нали Слънцето и за тях грее )
30
4
 
3
 
! Отговори
айсберг преди 6 години
под айсберга е това не са хора ненормални не ви ли е неуфобно срам от вас миризливи на содом и гомор да ,,насилвате деца,, зла религия сатанинска не
29
10
 
14
 
! Отговори
БРАД ПИТ преди 6 години
Цялата телевизионна и филмова индустрия се върти около привличането на деца в мрежата за трафик, която се простира в САЩ и отвъд страната, както и във висшите социални и политически структури. Вие си мислите, че Холивуд иска да прави филми? Това е просто страничен продукт: всичко е за пари и по-важното, за власт и контрол!Хората, които управляват Холивуд, управляват Америка и по-голямата част от света и не ги е грижа за филмите! Чували сте за илюминатите, нали? Тайните общества, политиците, банкерите и медиите - те са тези, които управляват педофилските кръгове, същите управляват и света, а
28
1
 
19
 
! Отговори
БРАД ПИТ БЕШЕ ПРАВ преди 6 години
Намерете статията за Брат Пит в която казва какво представлява Холивуд !!!