Носът води към съда: Мис Тамара плаши с дела заради лъжи

Миската бясна на информации, че си е правила корекции
19 яну 2018 14:15, Александър Попов
51
Носът води към съда: Мис Тамара плаши с дела заради лъжи
Снимка: Хайлайф

Тамара Георгиева, която е актуалната носителка на титлата Мис България, ще се бори срещу неверните твърдения за себе си и дори смята да стигне до съд, пишеTialoto.bg.

Още по темата

През последната седмица се появиха информации, че тя е направила корекция на носа си, който предизвика небивали вълнения след избора й. Те не стихват и до днес, като всеки има мнение за чертите на лицето й.

"Знаете че от деня на избора ми за Мис България до днешна дата, аз нямам направени никакви операции (да не говорим за интервенции в областта на лицето), както твърдят някои медии. Явяването ми в един конкурс за красота, вместо да породи красиви и позитивни емоции, той се превърна в една грозна сцена на лъжи и манипулации за мен.

И за да защитя името, достойнството и авторитета си пред всички вас, аз няма да мълча. Ще сезирам компетентите органи в страната за всички неверни твърдения написани срещу мен", написа Тамара в профила си във Facebook.

Още новини от света на модата четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
29
 
! Отговори
Додо преди 6 години
С тази си комсомолска упоритост, а и с не по-малко комсомолски звучащото й име, Тамара е на път да стане достоен член на ГЕРБ и кой знае, може би от нея ще се излюпи новата Цецка Цачева!
21
20
 
13
 
! Отговори
HAHAHA преди 6 години
Абе за мис България може и да не става, но пък не мисля че и чак такава баба яга. Тия дето плюят що не си постнат снимката да ги видим какви са убавци. Ква е тая злоба, към няква заблудена девойка, тя ли е най големия проблем в страната...Я се осъзнайте малко.
20
1
 
25
 
! Отговори
PodliuS преди 6 години
На тази докторите са и забранили да киха, за да на се самоубие :)
19
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя не плаши с дела а плаши с външен вид
18
0
 
33
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Как ще си направи корекция на носа бе. Тя без него е нищо. По добре да го регистрира като запазена марка и да го застрахова
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е каква лъжа? Накрая нея ще в накарат да плаща обещетения,защото е подвела съда. То е очевадно че никой бе лъже че има голям нос
16
0
 
26
 
! Отговори
ААА преди 6 години
Тази прилича на баба, представям си как ще изглежда като стане баба.... А сега е само 24.....
15
2
 
25
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Така е. Много си прав. Караконджулите обаче, както правилно си забелязал си стоят в къщи. Не ходят за се излагат по конкурси! Анадънму?
14
2
 
31
 
! Отговори
Steve преди 6 години
Това не е нос,това е клюн!!!
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо давате гласност? Същото като Мейзър ама накрая призна, че е извратена!!!Все много да се вживяват в американските филми мис-ките. Говорят бутафория, само за мечтата работила. Ми ето с короната си или "К*роната". Наоми Кембъл 2 все те ща са прави и насила да се радваме да ама НЕ БЛАГОДАРЯ.
12
1
 
25
 
! Отговори
Очевидец-първескин преди 6 години
ОЛЕЛЕ! Какво е това?!!
11
1
 
41
 
! Отговори
браво преди 6 години
Ми то нали затова свекито ти купи титлата - да те вкара в ада. Не е шега работа цяла България да скочи, че носът ти е ужасяващ и имаш профил на Баба Яга.
10
24
 
8
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Абе като за "българска хубуст" си е доста добре. Все пак българи са я избирали. И Бокото българи са го избирали...и той си е добре. Каквото едното , такова и останалото. Това е "българЩИ-НАТА"
9
32
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това българите са голяма работа. Не виждат какви караконджули имат в къщи, седнали да се изказват за естетика и красота. И премиер министърът ви е шкембе и говори глупост, ама си траете.
8
3
 
39
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 6 години
Тия миски имат адет като станат по-известни да дръпнат някой баровец. Следва ходене по разни екзотики и пр. топли морета. Няма лошо. Която обаче има нетипично красив нос, не е добре да плува по гръб. Ще помислят плажуващите, че е перка на акула и ще настане паника!
7
2
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"един конкурс за красота, вместо да породи красиви и позитивни емоции, той се превърна в една грозна сцена на лъжи и манипулации за мен...", Ами и за нас така, направо ни е срам, че ще ни представя по света. Така става като не си преценяват възможностите и нямат реална представа за себе си, но то за тази работа се иска и малко интелект!
6
2
 
52
 
! Отговори
Кика преди 6 години
И отвъд съда да отиде ..грозна е...
5
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да се радва че не е овца ,щото ако беше,с тоз големия нос щеше да умре от глад без да може да пасе!
4
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и Пинокио му расте носа от лъжи ...
3
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мис Клюн