От трети клас Тамара с блян – Мис България да е! Ами, вече е

"Журито прецени, че аз заслужавам короната по най-различни критерии"
Обновена: 27 ное 2017 10:39 | 27 ное 2017 10:37,
87
От трети клас Тамара с блян – Мис България да е! Ами, вече е
Снимка: HiLife

Като малко момиченце новата Мис България Тамара Георгиева гледала с възхита всеки път, когато излъчвали по телевизията конкурси за красота. Наблюдавала как се движат по сцената поредните кандидатки, как позират и как получават бляскавите си корони. Днес е щастлива, че вече е една от тях.

"Мисля, че се представих достойно, както и другите момичета. Журито прецени, че аз заслужавам короната по най-различни критерии", казва Тамара.

За да я подкрепят, в залата са нейни близки приятели и семейството ѝ. Там е и приятелят ѝ, с когото са заедно от три години.

Още по темата

По време на финала тя е доста болна и едва се държи. Събрала сили за първия и втория кръг, но за тура с официалните рокли вече се чувствала много зле. Чудела се дори дали ще успее да издържи до края.

Очевидно неразположението й не се отразява на самото й представяне, защото получава повечето ленти и награди, които се връчват преди обявяването на трите финалистки. А самото коронясване минава като сън.

В първия момент, чувайки, че представителката на София печели първото място, изобщо не може да реагира. Осъзнава какво се случва, когато казват името ѝ и тръгва напред по подиума, за да получи лентата си.

"Голямо вълнение и много хубави емоции, това ще остане незабравим момент в моя живот и много се радвам на короната", казва тя пред "24 часа".

Това съвсем не е първото отличие за 24-годишната Тамара. В трети клас получава първото си признание, но тогава то е за таланта ѝ да рисува. Била избрана сред най-талантливите деца от цяла България да участва в конкурс, провеждащ се в парламента. Прочели им приказна история и всяко от хлапетата трябвало да я пресъздаде върху лист хартия. Избрали трите най-добри рисунки и тази на Тамара била сред тях.

Изключително фината си и стройна фигура дължи на факта, че макар и не професионално, винаги се е занимавала с някакъв спорт и танци. Учейки от първи до дванайсети клас в Италианския лицей в София, тя посещава бални и народни танци, плува поне веднъж седмично. По-късно се занимава с йога и бокс, а сега четири пъти в седмицата е във фитнес залата. Не пази диети, но се стреми да се храни здравословно.

Противно на хейтърските твърдения, Мис България настоява, че няма корекции по лицето си. Единствената корекция, която е правила по себе си е тази на бюста. На 22 години си сложила силикон.

"Не го направих, за да показвам гърдите си или за да търся внимание. Уголемих бюста си заради самата себе си. Така се чувствам по-добре", разказва Тамара.

В момента тя работи в моден бутик и помага в семейния бизнес. Надява се един ден самата тя да отвори такъв, в който да предлага собствените си колекции. Фактът, че българските дизайнери в момента срещат огромни трудности заради конкуренцията с многобройните чужди марки, съвсем не я отказва от идеята да реализира поредната си мечта.

"Напротив, амбицира ме. България има нужда от млади, борбени и амбициозни хора", казва тя.

Новият приз й донесе както много поздравления, но и хейтърски изказвания. За да се съхрани, тя избягва да чете писанията.

"Всичко това не успява да стигне до сърцето ми. Не се чувствам приятно, но в крайна сметка всеки има право на своето мнение", обяснява Тамара.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
4
 
! Отговори
обикновен преди 6 години
Както се знае, конкурса е за платилите. Срамът и позора вървят с плащането. Като се е намърдала там, сега ще отнася плюенето и негативите. А можеше да се реализира успешно в други сфери. То по тая логика и Цура Пръча от парламента можеше да участва жената.
77
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Виждам, че кампанията за замазване на гафа продължава. Ама защо се напъвате, не знам. За всички ни е ясно, че момичето е избрано срещу сериозно заплащане. Колкото и да продължавате да мажете, истината е един вид избождаща очите. Не всичко става с пари. И тия платени статийки не помагат.
76
2
 
13
 
! Отговори
бръммм преди 6 години
аман вече от това същество...Тя била...имала....направо си кажи отидох,платих,победих...Слез на земята таласъм,че и силиконов, идеята на мис е да се покаже естествена КРАСОТА а не да се прави реклама на пластични хирурзи...Връщай титла и корона и си ходи на село да " помагаш " на семейния "бизнес" че конкурса трябва да се избива...
75
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се с толкова негативи, щастлива ли е с тази корона? Факт е, не светлина, сенки, сцена, фотографът....космосът. И Калканджива го каза носът й изглежда не добре, може да си направи корекция, разрешено е вече на конкурсите. Красиво е момичето, с подкрепа, пари, самочувствие...но не можеш да имаш всичко на този свят. Постоянно афишира, че има силно присъствие.
74
3
 
23
 
! Отговори
АК-47 преди 6 години
Това момиче защо продължава да се обяснява. А критериите, ясно, в нейния случай са били основно парите. Една Жени Калканджиева сега да се яви на конкурс и ще го спечели, и няма да има коментарите красива ли е, или не. Една Нанси Карабойчева - наистина красиво момиче, въобще не се налагало да се обяснява, защото е естествено красиво. А тази с тези обяснения става все по-неприятна. Никой не казва, че е грозна, просто не се вмества в критериите за красота, и не е за "Мис България".
73
3
 
16
 
! Отговори
ГЕРБИЛ преди 6 години
Хубаво е момичето и щом като са платили да стане Мис нам какви си- ще стане !? То ако беха платили и ЦвЦв да се яви и то щеше да стане Мис! Все пак конкурсът е за платилите, а не за коментиращите- който не му се харесва да плати повече и да си избира, зер коркодили бол! И *** бол!
72
1
 
17
 
! Отговори
probi преди 6 години
Журито прецени, че аз заслужавам короната по най-различни критерии" И най-същественият е...една песен на АВВА дава отговорът.Медиите, моля, спрете вече с даването на трибуна на миската да обяснява какво, защо, кога, как, къде......Всеки, който има очи и уши, видя и чу повече от достатъчно!
71
2
 
20
 
! Отговори
от кухнята преди 6 години
Каузата на Тамара, всъщност е, да покаже силата на медиите - как могат да накарат 80% от хората, да приемат баба Яга за красавица.
70
0
 
26
 
! Отговори
хайде стига преди 6 години
"Мис България" -силиконова дългоноса продавачка на дрехи,протеже и пробутвана от заможна кандидат свекърва и тя същата дългоноса "красавица".
69
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе аз като закръглена и не особено красива жена няма да критукувам външния вид на момичето - сройна е, поддържана личи си от километри. Чудя се, обаче, защо изобщо допускат момичета с корекции на този конкурс след като на "Мис Свят" корекциите не са позволени? Нали идеята е най-красивата българка да ни представлява на Мис Свят?
68
0
 
22
 
! Отговори
асд преди 6 години
Ех каква мечта, ех какви мераци.Да беше се похвлила, че мечтата й е била да открие нов химичен елемент или нов енергиен източник.А тя кво - да мечтае да си развява д-то по конкурси.Евала моме постигна върха в живота.
67
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОНКУРСИТЕ ЗА КРАСОТА В БЪЛГАРИЯ СА КАТО КОНКУРСИТЕ НА СЛАВИ!!!СОБСТВЕНИКА НА КОНКУРСА ВИНАГИ ИЗБИРА ПОБЕДИТЕЛЯ!!ВИДЯХТЕ СЛАВИ КАК СЕ РАЗПРАВЯШЕ С ДВАМАТА СИ КОЛЕГИ И ИМ СЕ НАЛОЖИ ЗА ДЕТЕТО КОЕТО БЕШЕ ИЗБРАЛ ЗА ПОБЕДИТЕЛ !!!!ИЗБОДА Е КВОТО КАЖЕ ШЕФА НА КОНКУРСА ТОВА Е :D
66
0
 
24
 
! Отговори
123 преди 6 години
Абе то сигурно всяка го иска да спечели тоя конкурс, ама не е за всеки. Първото място е само едно. Не че тоца крокодила беше по-добър избор де. Ама тая...
65
1
 
20
 
! Отговори
Lady преди 6 години
Каквото и да кажем, късно е... По - долу имаше въпрос защо и плюят носа хората, ами..... то не е само до носа май проблема? всъщност -- в налаганата вътрешна красота,която била уникална ,да, ама лошо скалъпената ринопластика, силикона, малките очици, въобще всичко са си никакви и не са за мис Бг, да, за Трапоклово,там може и да става за мис.Нали трябва да сме реалисти?
64
8
 
9
 
! Отговори
Стереотипи преди 6 години
съгласна съм с много от мненията тук, но жалкото за мен е, че и аз съм с голям нос и виждам негативното отношение на хората срещу това. Иска ми се да минава вече времето на зададените шаблони какви трябва да са устните, косата, носът за да са красиви. Иска ми се да се намира чар в уникалното, различното, отличителното в хората.
63
0
 
32
 
! Отговори
nina преди 6 години
Спрете с тези жалки опити да замажете гафа с платената титла на Тамара Георгиева.Папазова си призна в ефир,че тя еднолично я е избрала-явно на жената са й трябвали пари,човещинка е ;)Няма какво да се оптитвате да правите хората на маймуни,всеки има очи и разум да я прецени от това,което вижда и чува.И за Тамара,и свекървата,която е двигателя на цялата история,ще е по-добре да спрат да се напъват,защото по-добре няма да стане,само ще се изложат още повече.Трябва да си изключително куха лейка с пари,за да причиниш това на едно младо момиче.Но явно и на двете им е толкова акъла.
62
0
 
30
 
! Отговори
Марина преди 6 години
И аз искам корона. Щом тя може да стане МИС България аз съм Мис Вселена . Е да на 34 години съм имам едно дете ....ама какво от това преодолима пречка е .....щом това чудо е критерий за красота и влобще е допунато да участва във този конкурс въпреки потресаващия и амортизиран си вид... ама наистина ли е 24години?
61
0
 
15
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
докога, докога ше ме занимавате с тея глупости?!?
60
1
 
30
 
! Отговори
,.,. преди 6 години
От трети клас Тамара бленувала да и се подиграва цяла България.Така става като людете нямат реална представа за себе си и се поддават на лъже ласкатели. Човек трябва да внимава с мечтите ,че понякога се сбъдват.
59
1
 
29
 
! Отговори
Един преди 6 години
Проблемът на Тамара е, че тя самата не може да се види в профил :)