Том Харди с татус заради бас с Ди Каприо

Не вярвал, че ще бъде номиниран за наградите "Оскар"
31 яну 2018 21:20,
3
Том Харди с татус заради бас с Ди Каприо
Снимка: Facebook /TomHardyMyObsession/

Британският актьор Том Харди е изпълнил облога си с холивудския си колега и приятел Леонардо ди Каприо и вече има татуировка в негова чест върху десния бицепс.

Двамата актьори се обзалагат през 2016 г. по време на наградния сезон, предшестващ "Оскар"-ите. Изискването към губещия е да си направи татуировка, проектирана от спечелилия.

До облога тогава се стига, тъй като Леонардо ди Каприо е убеден, че Том Харди ще получи номинация за поддържаща роля във филма "Завръщането". Харди обаче е уверен, че няма да бъде номиниран и охотно приема баса.

Британецът все пак е номиниран в категорията за най-добър поддържащ актьор, но впоследствие губи приза от сънародника си Марк Райлънс. Леонардо ди Каприо същевременно триумфира с първия си "Оскар" за главната роля в "Завръщането".

Том Харди не крие, че след като е изгубил облога, се е опитал да се отметне, защото проектираната от Леонардо ди Каприо татуировка "не струвала". В края на 2016 г. той все още не се е татуирал.

Сега обаче разпространено в мрежата фенско селфи с Том Харди разкрива, че британският актьор в крайна сметка се сдобил с дълго отлаганата татуировка. Татусът краси десния му бицепс и отчетливо се вижда надписа - "Лео знае всичко".

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Фенът преди 6 години
Голям сладур и актьор Том. Имал е много тежки ммладини !
2
1
 
6
 
! Отговори
аз-ът преди 6 години
не е ли...Пешо + Теменужка = ВНЛОбзор, 1962 ,,, не струва !
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кви са тез татуси? Едно време им викаха татуировки и по този начин са маркирали животните, робите, пленниците.