Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?

Дъщерите на Анелия и Лияна без да искат поставиха важни въпроси
180
Бедствие: Визионери или бъдещите визии на България?
Източник: Facebook

Тази седмица обща снимка на Дениз и Ивон, дъщерите на фолк певиците Лияна и Анелия, предизвика всеобща възбуда в социалните мрежи. Причината – те са на 15 и 14 години, а изглеждат като току-що излезли от вървежна чалготека, където са били на лов за платежоспособни бизнесмени с прякори.

Не сме някакви моралисти, които да дават оценки на момичетата само по опаковката. Не ги познаваме, може да са едни от най-умните сред наборите си. Позират за селфи със супертежък грим и неестествено напомпани устни, най-вероятно с временен ефект. Имат си родители, които явно приемат тази визия. Нормално е и тийнейджърките да искат да изглеждат по-големи. Тръгнаха сравнения, че Сузанита приличала на девойче от селски пансион. Ами не – и трите изглеждат нелепо за възрастта си.

Още по темата

Това, че са дъщери на известни личности, не прави картинката по-красива. Ако смятате, че така трябва да изглеждат момичетата на 14 и 15 години – съжалявам. Това е една гротеска и нека не виним чалгата. Чалгата си е музика – добра, лоша, не тя формира човек. Всичко идва от семейството. Да се хвалиш в социалните мрежи с устни, които кокетно са достигнали носната кухина и имат пласт червило колкото новоположен асфалт на „Цариградско шосе“ е меко казано нелепо. Можеш да впечатлиш само каките, които са целунали печката буквално, че и умствено.

Тези двете не са някакъв прецедент, явно е някаква мода. Което идва да покаже, че поколението на техните родители се е изгубило някъде в прехода с всичките си комплекси. Идват ми наум тежки сравнения и изходът от всичко не е на Терминал 2. Изходът е в семейната среда, изходът е в образованието, което явно не може да достигне до децата и предпочитат да се водят по течението. А то ще ги откара до конкурси като Мис Силикон, Мис Плеймейт, Мис Дупе и т. н. И от мобилките си ще звънят на Олигарх Едно от мола и на Олигарх 2 от фризьорския салон. И когато младостта им премине една граница ще се обърнат и ще разберат, че всичко около тях бие на кухо.

Дано телевизиите са толкова добри и след 15 години, за да ги ангажират като водещи, защото са известни с известността си и с напомпаната си изкуствено и неестествена визия. Нали не очаквате тези с подобни визии да са новите визионери на България? Или пък бъркам?

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: АнелияИвонДенизЛияна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
58
 
! Отговори
Фактолог преди 6 години
Нормално е с такива родители децата да са такива,каквито са.Те не само изглеждат евтини,но изглеждат и у....родливо като от филм на ужасите.
14
5
 
54
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До ЛилитВерно ли не си чувал/а досега някой мъж да е бил привлечен от интелекта, излъчването и други, различни от джуки, качества в някоя жена? Предсатвям си какви "мъже" имаш около себе си. Има една категория плява, където нацепени и рендосани в мозъка австралопитеци се привличат от намазаните физиономии на също толкова рендосани в мозъка джуконосителки. Ти явно добре пулваш в соса на тази среда и ги чаткаш нещата, кой с какво се привлича.
13
27
 
12
 
! Отговори
Хем бъркаш, преди 6 години
хем театралничиш, Александре Попов.Грешката ти се корени в изречението "поколението на техните родители се е изгубило някъде в прехода с всичките си комплекси".Непълнолетни и малолетни кифлета, изглеждащи нелепо за възрастта си, е имало винаги.Неуместно е да приковаваш на позорния стълб което и да било поколение, то от това да следват изводите, че държавата гине - цялото поколение са калпави родители и са създали деца, годни само за древната професия.На теб кой ти каза, че се висшият съдник?
12
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквато майката- такава и дъщерята!
11
24
 
14
 
! Отговори
=== преди 6 години
Екстра са си децата само къде са още малки за такива снимки.След три,четри години ще са огън като майките си.Има си нужда и от такива и то голяма нужда.Твърдо подкрепям новите попълнения преиждащи по заведенията в София.Без много претенции,шише уиски,малко на ти тва,дай ми тва и така.
10
31
 
17
 
! Отговори
Сияйна мъдрост преди 6 години
Хубавите жени са тези, чиито дадености предполагат по-големи възможности за отглеждане на дете. Това е БИОЛОГИЧНО!Външният им израз варира през вековете:Едно време мъжете са харесвали дебели жени - това е означавало, че са нахранени, т.е богати!После са харесвали свръх-бели жени, защото значи не са работили на полето, т.е са богати!После загорели - можели са да плащат за почивки.Скоро дебелоустите ще са ДЕЙСТВИТЕЛНО ще ги възприемат като красиви, защото са богати. И това е БИОЛОГИЧЕН закон!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимно 4във верния сайт си
8
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щом го правят, значи мъжете, към чието внимание се стремят харесват това извращение. Иначе нямаше да го правят.
7
3
 
61
 
! Отговори
BigDick4you преди 6 години
Сашко, днес изби рибата, моето момче!Чалгата не е "само музика"- тя е манталитет, стил, визия и начин на живот!И е плъзнала навсякъде!Мислех те за по-умен...
6
5
 
47
 
! Отговори
annybody преди 6 години
Нищо чудно - при такива родители.Разните му там Сузанити и -елии са минало още преди да са станали настояще.
5
65
 
11
 
! Отговори
Лилит преди 6 години
Много са си добре децата. Хубаво е младите дами от най-крехка възраст да полагат грижи за себе си. Това е в основата на продължението на човешкия род. Защото до сега не съм чула за случай мъж да е заговорил непозната жена понеже е привлечен от огромния и интелект. Виж, ако нещо друго по нея е огромно- мъжът със сигурност ще се престраши! До акъла се стига после, като, в повечето случаи, нито е наложително да присъства, нито се очаква. А и се развива и впоследствие. Ако го няма.
4
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Krasivisa off
3
53
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България така и така си отива, спасението за това което е останало от народа е само присъединяване към Туриця, 500 години се запази българското при турците, иначе ако не се присъединим към Турция след 50 години български народ няма да има, ще има нов вид животно - булгаропитекус неоандерталус.
2
4
 
91
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момичетата изглеждат наистина потресаващо зле. Устните им са най-ужасни. А за да си го причинят, очевидно не разполагат и с елементарен умствен багаж. Което би могло да се твърди и за техните родители.
1
4
 
58
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ужас, ужас