ПТП, задочен спор... Милена и шеф Петров пред Темида

Певицата и нейната приятелка с натъртвания след инцидента
31
ПТП, задочен спор... Милена и шеф Петров пред Темида
Източник: Facebook

Катастрофата в района на Южния парк в София, в която бяха замесени певицата Милена Славова и шеф Петров, може да има своето продължение в съда. Рокаджийката обмисля опцията да съди готвача за телесни повреди.

Инцидентът се случи вследствие на смалена дистанция, която шофьорите спазват, за да не бъдат прередени на светофар. Борис Петров спрял буквално в багажника на колата, която карала приятелката на Милена, но от удара една в друга се нанизали още седем автомобила.

Още по темата

След случката в социалните мрежи се разрази задочен спор между певицата и кулинаря – тя се възмути от арогантното му поведение и реплики от типа на "Нищо ви няма, 1000 лв. ще ви е ремонтът", а той я обвини, че си прави евтин пиар на негов гръб.

"Моята приятелка е с шина на врата заради разместени прешлени след сблъсъка. Аз имам наранявания по ребрата и като нея си ударих и изкълчих врата, но при мен е по-леко. Направих си пълни изследвания – слава Богу, нямам пукнатини, но имам натъртване на врата, главата и ребрата, както и прехапан език. Смятам да се консултирам с адвоката на моята приятелка, за да видя какво мога да направя", твърди Милена.

Тя негодува и от факта, че Петров вместо да се извини, след инцидента започнал да говори колко скъп му бил джипът, да омаловажава щетите, които излезли на стойност 12 000 лв. и да внушава на хората, че тя е била пияна и без колан на пасажерското място.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
баУ преди 6 години
Но визията на Милена е меко казано покърителна с коса -цвят розово фламинго, и очертани с тъмен молив устни като на магистрална работничка.
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този тиган, никой не го познаваше преди да се появи в едно реалити предаване. Милена е познава цяла България от както пее - за какъв пиар да става дума и на чии гръб. Тоз е влязъл в един филм и няма излизане, такива хора трябва да ги пребират и да ги лекуват/нямам впредвид в къщата на брадъра/. И как тоз все попада на дами, как един път не се падна на някоя батка. Пълен бок...ук е тоя!
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 16 Без да познаваш човек, да го наречеш че е ***, значи и ти влизаш в този кюп.
13
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Незная дало Милена и Петров са ***, но коментиращите по-долу, опрделено са.
12
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двамата са кой от кой по-нагли и гнусни. Милена последните години много си е повярвала. Едното й куче/от три/ редовно е пуснато да обикаля улиците и напада хората, тя си паркира и двата трошляка на тротоара не е за пример. Съдейки по изказванията и коментарите на другия и той е същия наглец и ***. Защо им се дава медийно пространство на такива? После се чудите, защо децата били агресивни.
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даниел Златков( Роналдо)- Атанас Михайлов! Има го в тубата тоя кютек. Направиха зрелище! И това маллоумно прасе Петров му се заканваше в Брадъра...."Знаеш ли че моите хора навън ще те смажат?" Правете си изводите 50 и кусур годишен който има голяма уста да се защитава със свои хора. Сякаш е някое малко дете, което казва" И знайш ли като извикам баща ми какво ще ти се случи/"Баххти инфантилника е тоя петров. Ч е и има ресторант баш на пъпа на София на жълтите павета срещу руската църква. Жалко
10
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв "шеф" може да е тоя кашавар? Нали го видяхме в Брадъра,даже и да не е на зор калниците му винаги изпръскани,а сега сигурно ги е минавал с баданарката!
9
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 9 Аз не знам защо прекратиха мача в полза на Роналдо? Журналиста Наско Михайлов както е хърбав такива тупаници му вкара на Роналдото, че в края на мача Златков беше повече разкървавен...иначе прав си много носи на бой тоя Роналдото. Викам си по едно време че даде фира оня като го налагаше в главата легнал върху него, но Роналдо ги изтърпя и даже стана в атака.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 7 Тоя Петров знаеше, че ако беше ударил Роналдото и оня щеше да го смачка от бой. Аз не вярвах че Роналдото може така да се бие. Голям бой спретнаха с оня журналист. И носи много на бой.
7
0
 
23
 
! Отговори
пепи преди 6 години
Какво е това оправдание - карах на близка дистанция,за да не би някой да ми вземе мястото.То понеже София е пълна с шофъори които изпреварват кайен 2007 година и застават пред него.За мене този Петроф е за проверовъчен и да му се дава карта за скгт.Тоест градски транспорт. А и щетите като нищо може да са повече от 12 к.Ако е автомат например и се прави в сервиз на марката.
6
1
 
30
 
! Отговори
Наблюдател преди 6 години
Станалото-станало, но шефчето много наглее. Как не нацели оня бг Роналдото, не му знам името. Тогава щеше да е весело.
5
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дебелата кучкарка не си събира изпражненията на кучетата. Точно тая ли ще ръси морал?
4
3
 
19
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Няма лошо, че е пияна на пасажерското място, ама що е без колан !?
3
8
 
14
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
Що бе кво и има на Милена?! Машина за месо...
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимно 3И ти,и ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
21
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двамата са първокласни ***!