Мечтата на Кристин Каменова: Силиконова гръд и Дубай

24-годишната тегли кредит, за да осъществи мечтите си
26 фев 2018 19:21, Александър Попов
45
Мечтата на Кристин Каменова: Силиконова гръд и Дубай
Източник: Нова тв

Сигурно ще си кажете – тази е поредната жадна за слава силиконка, която ни се натрапва в медиите и не трябва да ѝ се обръща внимание. Трябва! Стигнахме до мига да ни ги дават за пример. Трябва да бъде показвана, за да се види до какво води изкривяването на живота.

Това е Кристин Каменова, която има две мечти – напомпана със силикон гръд и живот в Дубай. Софиянката, която е на 24 години, тегли кредит от 20 000 лева и осъществява бляновете си.

"Изживях истинска арабска мечта. Вече имам и годеник, който е с мен, благодарение на гърдите ми", сподели Кристин пред Нова тв.

Любимият ѝ е ливанец. Предлага ѝ брак едва 20 дни след запознанството им. Той плаща и вноската по кредита за пластичната ѝ операция.

Тя не крие, че обича лукса. Категорична е, че не може да живее с 1500 лева на месец. Има образование, което завършила, само защото майка ѝ настоявала.

"Аз на ден харча към 400 лева", допълва Каменова.

Защо тегли кредит като харчи на ден 400 лева е загадка. Или пък харчи само чужди пари. Това ли трябва да бъде мечтата на днешното поколение – гърди и Дубай? Всъщност, без да познавам Каменова, съм щастлив, че тя е избрала да живее извън България. Силиконови мозъци си имаме достатъчно и колкото повече намаляват – толкова по-добре. Да му мислят тези, които живеят в Дубай.

И не, Кристин Каменова не е успяла жена, независимо, че ѝ е дадена трибуна в национален ефир. Ако мечтите ти стигат само до големите гърди определено си малък човек. А да се правиш, че животът ти е повече от луксозен и харчиш една минимална заплата на ден е толкова нелепо, колкото двете ти мечти.

Надявай се да имаш банкомат до себе си поне докато ти изплати кредита, защото следващата силиконова кукла те дебне и може да ти го вземе. И животът ще се върне в старото ти русло, ще се чудиш как да изтеглиш кредит и ще имаш само едни стари силиконови гърди. А те също трябва да бъдат подменени...

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Мале, тая е много зле. С този стар занаят пари и да изкара (със сигурност не са чак 30 бона на месец), но халал да са и. Жалък живот.
35
1
 
7
 
! Отговори
Lina преди 6 години
Мечтата на всяка църна представителка на най-дтевната професия. Това е цел на младите и не толкова младите моми - ц.ици + дубай +чанта. Примери много, доро м.оника валериева ссе установи там някъде и вече е горда Мадам. Спокойно, работа има за всички, вие просто си зашийте силикон.
34
5
 
11
 
! Отговори
Oh Yeah преди 6 години
Марсолът си да не хвърлиш върху тази ''красота''.
33
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябва да бъде показвана, за да се види до какво води изкривяването на живота.Има образование, което завършила, само защото майка ѝ настоявала.Истината за държавата и за хората в псевдоморалното общество и родители дето се интересуват да учиш бачкаш плащаш сметки и чакащи внуци се техните интереси ...а детето да го д..а
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сатанаил не спи! Още една изгубена душа...
31
3
 
10
 
! Отговори
до 36 преди 6 години
Шармута е на арабски
30
2
 
25
 
! Отговори
зевзек преди 6 години
най-обикновена наложница, държанка, там не знам как се казва на арабски жена в харема, на български имаме цветиста дума от 5 букви обясняваща държането :))) елементарна от дъното на дъшата си до върха на гърдите си :))) да и е жив и здрав новия ливанец :)))
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дубай, Малдивите, Египет и Турция - големият шлем за "интелигентния" турист с или без пари :) Модерна архитектура, платена от уахабитите с нефт. "Гениите" не разбират, че дават парите си на абсолютна уахабитска монархия и щеги арестуват, защото са докоснали някой на тротоара при разминаване, миришат на алкохол извън бара или са пили преди кацането ... Изнасилените туристки - отиват в затвора. Мечтаната екскурзия! Плаж на Малдивите - само добре облечени! Масажите в Турция - с бонус бъркане в ...
28
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новина за пластмасовите импланти на някаква - нови висини в българската "журналистика"! На кой му пука, че някаква ще дава 5 хил. лв. за фалшива външност?! По важност се нарежда някъде след здравословното състояние на котката на Стоянка Мутафова и решението за унищожаване на магнолията в двора на Белия дом.
27
18
 
8
 
! Отговори
Ала бала преди 6 години
Момичето си гони мечтата - съпруг и деца в държава която е по вкуса й за стандарт на живота. Тук с 2 висши образования, стройна фигура и без връзки - работеща бедна
26
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 23Че ти къде мислиш че работи сега??На пилона и после на питона.
25
5
 
10
 
! Отговори
Щракача преди 6 години
Оп Оп Оп Оп Оп Давай да ни станеш една чалга певичка така ама да има Са Са Са Са Щото туй Дубай добре и гърди добре ама бе чалгица неможе . Мойта даже ми вика днеска че нашата чалгица била пътувала из космосите там записана на диск. Всичките извънземни да меткат гьобеци там. Иииибре животее Оп Оп Оп Оп
24
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И тази статия е за калашников! Днес поне 3 набелязах за 20 мин...какъв е тоз сайт бре?
23
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такива като станат на 30-35 вече са разведени и влачат няколко деца, и се принуждават да работят на магистралата или в стрийптиз клубове, защото за друго нямат умения. Докато са млади и не са им окапали месата ходят с някой "спонсор" и има само кръчми, дискотеки и харчове за скъпи дрешки и аксесоари. Не им стига акъла да задържат трайно и един лев в себе си.
22
4
 
43
 
! Отговори
Салама преди 6 години
Ебасии смеха: "Вече имам и годеник, който е с мен, благодарение на гърдите ми", ми то за какво друго да е с теб този годеник арабин, ако не си си сложила е време за една аналнъ халка, че да си готова по всяко време?
21
1
 
35
 
! Отговори
бин бен салам преди 6 години
абе че ливанеца оре в задния двор е ясно.ама и нашата труженичка се е взела мноооого на сериозно.била се сгодила а *** кардан знае ли че е сгоден за труженичката от мола.хаха
20
7
 
6
 
! Отговори
вуйчо преди 6 години
тази не я коментирам, гледах по нова тв и работата на пластичния хирург беше впечатляваща
19
1
 
60
 
! Отговори
malart преди 6 години
Държа журналистите да следят историята и искам след две години да я видя как живее с ливанеца. Само да няма после плач и да реве в посолството да я спасяват или да си иска детето, ама той да не го дава. Такива завършват зле, ама понеже не им се следи развитието и ги хващате само в началото на глупостите им
18
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
жалка!
17
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дадена и е трибуна в национален ефир - ами вие сте тази трибуна и само такива рекламирате