Мечтата на Кристин Каменова: Силиконова гръд и Дубай

24-годишната тегли кредит, за да осъществи мечтите си
26 фев 2018 19:21, Александър Попов
45
Мечтата на Кристин Каменова: Силиконова гръд и Дубай
Източник: Нова тв

Сигурно ще си кажете – тази е поредната жадна за слава силиконка, която ни се натрапва в медиите и не трябва да ѝ се обръща внимание. Трябва! Стигнахме до мига да ни ги дават за пример. Трябва да бъде показвана, за да се види до какво води изкривяването на живота.

Това е Кристин Каменова, която има две мечти – напомпана със силикон гръд и живот в Дубай. Софиянката, която е на 24 години, тегли кредит от 20 000 лева и осъществява бляновете си.

"Изживях истинска арабска мечта. Вече имам и годеник, който е с мен, благодарение на гърдите ми", сподели Кристин пред Нова тв.

Любимият ѝ е ливанец. Предлага ѝ брак едва 20 дни след запознанството им. Той плаща и вноската по кредита за пластичната ѝ операция.

Тя не крие, че обича лукса. Категорична е, че не може да живее с 1500 лева на месец. Има образование, което завършила, само защото майка ѝ настоявала.

"Аз на ден харча към 400 лева", допълва Каменова.

Защо тегли кредит като харчи на ден 400 лева е загадка. Или пък харчи само чужди пари. Това ли трябва да бъде мечтата на днешното поколение – гърди и Дубай? Всъщност, без да познавам Каменова, съм щастлив, че тя е избрала да живее извън България. Силиконови мозъци си имаме достатъчно и колкото повече намаляват – толкова по-добре. Да му мислят тези, които живеят в Дубай.

И не, Кристин Каменова не е успяла жена, независимо, че ѝ е дадена трибуна в национален ефир. Ако мечтите ти стигат само до големите гърди определено си малък човек. А да се правиш, че животът ти е повече от луксозен и харчиш една минимална заплата на ден е толкова нелепо, колкото двете ти мечти.

Надявай се да имаш банкомат до себе си поне докато ти изплати кредита, защото следващата силиконова кукла те дебне и може да ти го вземе. И животът ще се върне в старото ти русло, ще се чудиш как да изтеглиш кредит и ще имаш само едни стари силиконови гърди. А те също трябва да бъдат подменени...

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
4
 
37
 
! Отговори
овеч преди 6 години
Хората изтрещяха,ей.
15
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имаше един женски лаф: "Роди ме мамо проста, аз сама ще се изруся!"
14
28
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българките са си *** и проститтки по рождение. От тях по-меркантилни кочки няма.А нас глупаците ни "подхранват" със славейковски глупости за Изворът на белоногата и тн.н. мастурбации...
13
10
 
7
 
! Отговори
кредитополучател преди 6 години
Проста, проста ама 400 лева на ден - нека и е гадно...и аз чакам за кредит - ама 30 000,че и носът ми голям....пък ако сте мъже 50 000 и този проблем решават, те арабите имат изискан и разнообразен вкус
12
3
 
38
 
! Отговори
TIRаджия преди 6 години
Рядко смислена статия в Днес.бг. Браво на автора!
11
1
 
42
 
! Отговори
ей журналистите преди 6 години
И какво сега, уплашихте ордата от току що завършващи, как малък кредит за 20 000 може да ти уреди живота- цици, пици, Дубай и за две седмици си сгодена. Пуснете още две три такива успешни истории и направо да отворим поточна линия...по-добре я пуснете тази история след някой друга година, когато пожъне посятото..
10
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като се родиш *** то е за цял живот.Тази е доказателството.
9
3
 
46
 
! Отговори
Смешник преди 6 години
Ей кви са тез мечти да си робиня на някъв ливанец ей разни хора разни идеали.
8
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е нещастно, безмозъчно същество, Вижте на какво прилича на 24. На 30 ще е никому ненужен хипопотам, без професия, без умения... жалко наистина.
7
2
 
33
 
! Отговори
да се маха преди 6 години
Не след дълго ще обикаля да циври по медийте като пожъне резултата от "арабската мечта".Ако изобщо успее да се добере до медии.Никой няма да и съчувства.
6
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ся още ли мислите, че джипитата изкарват лесни пари и то по много?;)
5
7
 
47
 
! Отговори
Христо преди 6 години
Поредната мъжка тоалетна...
4
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От статията излиза, че тарифата и е 400 лв за 24 часа. Това не е скъпо, но и тя е с доста ниско качество. На дубайския пазар вероятно ще се котира.
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не може да е карала само с тези 1500 лв , ще да е ходела и на втора работа .
2
7
 
47
 
! Отговори
Перничанин преди 6 години
Защо трябва да качвате такива статии ? Интересни ли са, образователни ли са ? Платена ли е статията, за да стане дамата известна за един ден ?Постове тип блиц, никой не желае.
1
3
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щеше да е смешно ако не беше тъжно.