От пълничката Цветелина Грахич няма спомен – стопи се

Бившата вокалистка на Слави е станала неузнаваема
28 фев 2018 22:39, Александър Попов
47
От пълничката Цветелина Грахич няма спомен – стопи се
Източник: Facebook

Бившата вокалистка на Слави Трифонов – Цветелина Грахич, претърпя коренна промяна за няколко години. Когато влезе в бенда на шоумена тя бе меко казано пълничка, но от тази визия вече няма и помен. В последните месеци преди да напусне Слави вече бе започнала промяната и тя отслабваше със скоростта на светлината.

Още тогава феновете ѝ започнаха да се притесняват, че в стопяването на фигурата ѝ няма нищо здравословно.

В момента певицата има спорадични участия, а хората в клубовете трудно я разпознават. Слаба, нашарена с татуси, а в лице трудно можеш да я познаеш – изпита, но с напомпани устни, които стоят неестествено. И се открояват болезнено...

От скромното ѝ навремето облекло също няма спомен. В момента тя залага на някаква дарк визия, с нашийници, които са подходящи повече за еротични филми със садо-мазо елементи. Роклите са ѝ по-скоро разкриващи, отколкото сценични. А феновете с право си задават въпроса "Това Грахич ли е?".

Как изглеждаше преди вижте на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимно преди 6 години
Като чета коментарите ми става кофти за момичето. Толкова хейт към едно момиче, а като се замислите това, което е сега е заради вашия хейт! А за вас в действителност е била дебела, ами не, не беше дебела. Гледала съм всяка вечер "Шоуто на Слави" и когато я даваха изобщо не изглеждаше дебела. Изобщо имате ли си на представа какво значи да си дебел!? Тц, жалко за момичето... Беше толкова красива..Жалко,че днешно време заради хейта повечето момичета със сравнително хубаво тегло.. слабеят..
28
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
защо на снимката горе вляво има някаква бременна
27
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Анорексията е психическо заболяване. Според Международната здравна организация, то е равно на шизофренията. От 2016 г е вписано в една графа именно със шизофренията. Какво да кажа за България, май ще излезе че вместо Република пред името на държавата, трябва да пише "Психиатрична клиника". Жалко! А в БГ има толкова красиви жени, които се самоунищожават точно с анорексия!
26
7
 
10
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Дрога, много дрога е издрусала тази. От километри и личи :)
25
5
 
6
 
! Отговори
:) преди 6 години
Дори не знаех че има такава певачка.
24
4
 
11
 
! Отговори
стефчо преди 6 години
Много грозно бе....страшно грозно! Добре че я смениха със Невенчето Цонева,която си е красива мацка отвсякъде.
23
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жалко за момичето, осакатило се е с тези операции и рисунки по кожата.
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
.....и неописуемо грозна е станала,скелет със силиконови цици,грооозна гледка майка му стара как може бе,как може
21
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ. Отслабването добре, ама да не си беше слагала джуки и татуировки.
20
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тая е станала вече истинско плашило - с татуираното си мършаво тяло и тия огромни силиконови джуки... А двете разголог.ъзени създания на заден план и те не е ясно какво целят - Изобщо целия ни т.нар. шоубизнес е пълен ***
19
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе хора, кажете и направо, че се превърнала в една анорексична грозотия със силиконови устни.Какво я щадите? Понякога истината лекува.
18
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредното Недоразумение
17
1
 
24
 
! Отговори
Данчо преди 6 години
Аз лично следя предаването и никога не помня да е била "меко казано пълничка".., не е била 100 кила.., свалила е десетина кила, ама никога не е изглеждала много пълна.., а сега си е наистина адски изпита.. Каквато беше преди .., зависи от стандарта .., ако питате в Турция , щяха да ви кажат , че и тогава е била слаба ;-)
16
1
 
8
 
! Отговори
Данчо Б преди 6 години
До АнонименТук все пак има малко метафора, хипербола .., няма как да е със скоростта на светлината! Всеки може да каже, че изчезва със скоростта на светлината, но това не значи точно 300 000 км/с!!! Не всяка дума и израз имат пряк смисъл! Ти като питаш някого "Имате ли часовник?" , отговарят ли ти "Да!" или ти казват колко е часът?
15
3
 
0
 
! Отговори
kasapa преди 6 години
До Анонименkakoin
14
4
 
3
 
! Отговори
? преди 6 години
-14Ти очакваш тук по-смислени статии ли ?) Грешиш,ако очакваш ,тук е жълтинизъм в 80% в нвоините .И се питаш "Какво правя в този жълт сайт" -Не Ви ли е идвало наум това г-да форумци?
13
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Слави вече бе започнала промяната и тя отслабваше със скоростта на светлината." и как точно се отслабва с 300 000 километра в секунда? Километрите ли са мерна единица за тегло според теб? То това да си бил калпазанин в училище си остава за цял живот без значение дали след това ще станеш журналист или оператор на мотика
12
1
 
8
 
! Отговори
Ujo преди 6 години
....Ееее...НЕ!!!!.....
11
3
 
32
 
! Отговори
естет преди 6 години
Преди беше много сладка. Сега прилича на всички леки "вип" жени.Естествената й красота ме привличаше.Имаше си бозки, усмивка. Сега и в устата е като ***.
10
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не само напомпаните устни стоят неестествено, огромния брой рисунки по тялото и също не ми допадат никак. Силикона също ми се струва в повече за твърде крехката и фигурка в момента. Жалко за момичето, преди ми харесваше повече, макар и пухкава. Но всеки има право да се носи както се харесва той самия.