Уайнстийн на сухо! Застрахователите няма да платят

Срещу продуцента има 11 иска, с обвинения в сексуален тормоз
1 мар 2018 18:00,
9
Уайнстийн на сухо! Застрахователите няма да платят
Снимка: Rеuters

Застрахователната компания "Чъб индемнити" не възнамерява да покрие съдебните разноски на продуцента Харви Уайнстийн, срещу когото са заведени 11 съдебни иска с обвинения в сексуални посегателства, предаде ТАСС.

"Чъб индемнити" е поискала от съдебните органи да я освободят от отговорността да изплати съдебните разноски на Харви Уайнстийн. Всички искове срещу продуцента са свързани със склонността му към злонамерено и скандално поведение, свързано със сексуално насилие, отбелязаха от компанията.

Още по темата

Тя е уведомила Харви Уайнстийн, че отказва да покрие съдебните му разноски, предава БТА.

С разследване на обвиненията срещу него от жени, станали жертви на сексуален тормоз, са се заели властите в Лос Анджелис и Ню Йорк. През октомври м.г. в. "Ню Йорк таймс" публикува статия, в която се казва, че Харви Уайнстийн около 30 години е подлагал на сексуален тормоз сътруднички в компанията, в която работел.

Още по темата

Впоследствие обвинения срещу него бяха отправени от около 100 жени, включително от актрисите Анджелина Джоли, Гуинет Полтроу и Салма Хайек. Продуцентът отхвърли обвиненията, като увери, че е имал интимни отношения единствено по взаимно съгласие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе Вайнщайн едва ли е ангелче, но и другата страна тип "прелъстени и изоставени" не са по-добри. Влизайки в тая сфера сключваш сделка с дявола още преди да си почнал. Е какво реват сега? Феминистката мафия от остров Лесбос надмина себе си с тези изстъпления.
6
3
 
6
 
! Отговори
с преди 6 години
с Уенстайн историята е същата - фалшиви обвинения, и му взеха компанията
5
1
 
18
 
! Отговори
к преди 6 години
историята не ви ли прилича ха историята с бившия шеф *** МВФ - Доминик Щрос-Канотиде в САЩ, където незаконна имигрантка, бивша ***, 2 пъти обвинявана в лъжесвидетелстване, го обвини в изнасилване. Американците го арестуваха и го принудиха да подаде оставка, чак тогава мъ свалиха обвиненията и имат наглоста да наричат нашата съдебна състема корумпирана !!!
4
0
 
1
 
! Отговори
Adam преди 6 години
Ей *** стига говори глупости армеец плащат за разлика от другите
3
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всяка една от ''потърпевшите" са били осигурени със обезщетение от компанията му при всеки такъв контакт ,ТОВА Е ЕДНА ОТ КЛАУЗИТЕ В НЕГОВА БИВША ФИРМА .20 -30 години са му правили густо .Чак когато спрял да ги лансира И КАЗВАЛ НА РЕЖИСЪОРИ ДА НЕ ГИ НАЕМА В ФИЛМИ ТОГАВА Е СТАНАЛ ЛОШ.
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вноските по застраховката, сигурно грижливо са прибирали!!!
1
1
 
15
 
! Отговори
Путев преди 6 години
сбъркали са името на застрахователите. верното име е армеец. там практиката е такаа - отказ, отказ, отказ до дупка.