След признанията на порноактрисата: Мелания мрънка!

Тя се "скрила" в Белия дом и не желае да се появява в обществото
30 мар 2018 22:25, Петя Славова
38
След признанията на порноактрисата: Мелания мрънка!
Източник: Reuters

След появилото се откровено интервю на порноактрисата Сторми Даниелс, която разказа за интимните си отношения с Доналд Тръмп, съпругата му Мелания се "скрила" в Белия дом и не желае да се появява често в обществото.

Какво преживява сега първата дама на САЩ разказва източник, приближен до семейството на президента Тръмп, пише OK Magazine.

"Мелания се е съсредоточила върху възпитанието на сина си – 12-годишния Барън, и тя просто е в ужас от това какво количество внимание ѝ отнемат отношенията с мъжа ѝ. Това действително не е лесно време за нея", обяснява източникът.

Друг приближен също описал емоциите на Тръмп: "Тя е много недоволна от живота си. Ако можеше, щеше да напусне Доналд и просто би била със сина си".

Сторми Даниел потвърди, че е имала роман с Тръмп, когато той вече е бил женен за Мелания. Тя призна, че са ѝ дали да подпише договор, за да мълчи, като са ѝ предложили 130 хиляди долара, а сега Сторми е решила да върне парите, но да опише историята.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Смях преди 6 години
Най-бутафорното общество.
26
0
 
2
 
! Отговори
Тъп на 179 градуса преди 6 години
Настане вечер, месец изгрее - от Белия дом мрън, мрън, мрън на Мелания Тръмп неспирно се лее...
25
0
 
2
 
! Отговори
Nona преди 6 години
I Melaniya nee stoka. Kak se dokopa do Trump i prez kolko legla e minala predi da se zastoi pri posledniyat??? Zlatotarsachka i s pretencii.
24
1
 
8
 
! Отговори
Запитване преди 6 години
Нане:- Порноактрисата кой я би през езика да пля-мп-а тези глупости точно сега?Вуте:- Ами .....,сър!
23
2
 
6
 
! Отговори
Рашо преди 6 години
Нормално е, като професионалистка Сторми да си мълчи, още повече че е взела огромни пари за това. Но ****** си е ***, не можеш да очакваш морал от такива.
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази порно актриса е толкова грозна че и загорял затворник не би и се навил.
21
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тя Мелания го е взела, защото е сладур и е много интелегентен, така ли?
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те нашите родни "звезди" купуват по-скъпи апартаменти и джипове на kуpвите си,за да си траят и отварят крачетата когато трябва. Дано поне към жена си,не е такава скръндза...
19
1
 
35
 
! Отговори
до анонимен преди 6 години
АЗ не мога да разбера от какво се оплаква Сторми Даниелс---------"Момата" не се оплаква от нищо! -)))Просто е решила, че сега е момента да заработи милиони с книгата си и да получи макар и кратка - но,слава и популярност! -)))Както се казва в подобни случаи: "Нищо лично - просто бизнес!"-))))))
18
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ не мога да разбера от какво се оплаква Сторми Даниелс - една проститука, пардон порноактриса е получила заплащане да извърши сексуслуга, тя се е навила, а допълнително е взела и кинти, да не разгласява тайната, а сега иска да прави скандали. За мен трябва да е подсъдна. Нейното държане не е по-различон от измисления сексскандал около Уайнщайн, където жени се оплакват че преди 20 години ги тормозил.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Щерю'ми прави си деца, сам, се подразбира от контекста . Извинете, но друг тон освен алегро не върви на такъв вид коментари. Но да живее свободата на словото, най-накрая се използват коректните форми на езика.
16
6
 
2
 
! Отговори
,,любов,, преди 6 години
перверзия и гнусота не ви ли омръзна ,,да си играете с хората,, ,,нормални,, не сме в ,,амфитеатъра,, Бог да ви благослови
15
5
 
4
 
! Отговори
има надежда преди 6 години
няма какво да губи тази жена
14
1
 
37
 
! Отговори
Зайко-Байко преди 6 години
Едни хора от малко планинско градче, казват следното: " Имаш крава пиЕш млЕко, немаш крава, че пиеш една студенА водА" има по-нецензурно изказване, но мисля да ви го спестя, за да не ви развалям почивните дни. Мелания, какво се прави на ощипана мома, да не си мисли, че не знаеме защо се е омъжила за Тръмп. Такива, като нея, когато правят компромиси със себе си, живеят охолно, но страдат душевно!
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имала "роман" с Доналд Тръмп.... Пак добре! Можеше да е просто повест! Колко точно сте неграмотни?
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ако можеше, щеше да напусне Доналд" .Пожелавам и и го, просто защото ми напомня на някого когото познавах, но едва ли. Да се разведеш с такиви или ще те хвърлят с терлицite на лъвovete или за закуска на мършите. Кой не я познава думата"Не се навирай мезду шамарите", но т'ва. Като искаш мутри, падай по мутра, муцка.
11
1
 
24
 
! Отговори
Студио Х преди 6 години
И едната к.И другата к.Прави и невинни няма!
10
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека поне е хойкал преди да стане президент. А на бабата мъжа и хойкаше докато беше президент на САЩ. И тя не можа да направи нищо. Сега си го изкарва на невинни хора. А всички жени, които се женят за милярдери, знаят какво ги ака предварително. Никой не е изненадан от случилото се. Само някои малоумнички се правят на ощипани моми.
9
3
 
8
 
! Отговори
Казано с други думи преди 6 години
Мелание е бясна.
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нищо не може да направи. Същото поведение имат и държанките на земеделските производители, бизнесменчетата, разни брокерчета и подобна *** - хваща "спонсорчето" с други мypви, ама си трае.