Ще я познаете ли с дрехи? Ратайковски пак се разголи

Супермоделът отново с провокация в Instagram
26 апр 2018 23:00, Криси Табачка
11
Ще я познаете ли с дрехи? Ратайковски пак се разголи
Снимка: Instagram

Ако търсим супермодел, който меко казано няма свян и обича да показва на широката публика формите си, със сигурност едно от първите имена, които ще изникнат в съзнанието ни, е Емили Ратайковски. 

Красавицата определено има едни от най-провокативните кадри в личния си профил в Instagram и продължава да го допълва постоянно.
 
Сега Емили Ратайковски публикува селекция от голи нейни кадри, направени в предизвикателни пози.
 
Супермоделът наскоро се захвана и с нова професия – да става дизайнер на бански костюми. Разбира се, тя самата е рекламно лице в кампаниите, защото... вероятно не би пропуснала да позира по бански.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
Първо - това име не би ми изникнало в съзнанието изобщо също като на колегата преди мен. Второ коя е наистина Емили Ратайковски нищо особенно не сте казали за нея, че да ни изниква, както се изразявате. И трето за бога как може статия с провокиращи снимки да слагате в Teenproblem. Нашите тийнове си имат достатъчно проблеми. Но това е съдържание категория 16+, която вие пускате в сайт за тинейджъри. Това вече е дори за глоба от СЕМ!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Госпожици Табачка, моите уважения, но тази мадама не я познавам нито с дрехи, нито без дрехи и следователно няма как да изникне в съзнанието ми ако ще и метеорит да ме удари. Хубаво е да давате малко повече инфо за уж известните личности за които пишете, а не всеки път да ми се налага да отварям Гугъл за да търся кой кое след всеки ваш прочетен материал. Благодаря ви предварително!
1
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не провокира.Почти във всеки порно филм има по сексапилни жени.Ии задникът и е малко дебел и разплут.Другото е добре.