Да, това е тя – прелестната... Ариана Гранде

Певицата е напълно неузнаваема в новия брой на Vogue
Обновена: 10 юни 2018 22:28 | 10 юни 2018 22:28, Теодора Драгоева
12
Да, това е тя – прелестната... Ариана Гранде
Източник: Vogue

Ариана Гранде показва как една проста промяна в прическата може да промени външния вид на човек и то много. Поп звездата изглежда съвсем различно в новия брой на британското издание на Vogue.

24-годишната изпълнителка на "No Tears Left to Cry" краси корицата на списанието, а в интервюто споделя, че и тя като доста голяма част от звездите, има проблеми с вътрешната си тревожност:

"Мисля, че много хора в днешно време се чувстват тревожни. Аз не винаги съм изпитвала тревоги, но и никога не съм говорила за това преди, защото мислех, че е нещо нормално".

Звездата споделя, че е истински работохолик и че след концерт още на другия ден отново е в студиото и е готова за записи: "Всички ме мислят за луда".

За терористичните атаки на нейния концерт в Манчестър миналата година, при които загинаха 22 души, американката казва: "Трудно ми е да говоря за това, защото толкова много хора претърпяха тежка, огромна загуба. Познавам тези семейства. Не мисля, че някога ще мога да говоря за тази трагедия без да се разплача".

За да видите снимките на Ариана за Vogue, влезте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
0
 
! Отговори
Муто преди 5 години
До Анонимен: Тази и на мен ми харесва, защото е ситна! По-нефелните мъже се радваме на изглеждащи ситни и кльощави жени, защото през ум не ни минава, че може да харесаме някоя яка мадама, каквито са харесвани в Тексас например! Повечето мъже се чувстваме сексуални ***, особено, ако изгледате няколко филма за възрастни с участие на расови мъже ...
9
1
 
9
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Теди, само едно уточнение, Арианка е италианка!
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американките са най-секси--------------------Гранде е потомка на италианци в Америка . Както и Лейди Гага
7
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Последната й песен No tears left to cry е пълен провал и плагиаризъм . Такава посредствена певица... по - скоро има визия на плеймейтка! Не разбирам какво й харесват тинейджърките.Имаше една английска певица през 80тте Ким Уайлд.... това наричам аз идол. Глас, сексапил, но си има и достойнство и се държеше на висота на сцената. А тази е пародия, като реклама на плейбой, постоянно се ***, песните й пък еднодневки, и то изплагиатствани.
6
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Познавам тези семейства. Не мисля, че някога ще мога да говоря за тази трагедия без да се разплача"."Със сигурност нито ги познава, нито е ронила сълзи по време на интервюто.
5
3
 
14
 
! Отговори
Динко преди 5 години
Съвременните мъже са станали истински мух...вци!Жените си развяват байрака както си искат и ги правят на 2 стотинки!Жалка работа!
4
7
 
13
 
! Отговори
Боби преди 5 години
Изкуствена, надута, жалко копие на истинска певица като Марая..
3
18
 
9
 
! Отговори
Стефан преди 5 години
Ариана Гранде е невероятна, много стойностен музикант, ако се погледне отвъд чисто комерс частта, ярко се открояват глас, визия, държане, възгледи и тн. Истински човек на изкувството, която е родена да забавлява, желая й още много силни песни и още дълги години да не слиза от световната сцена.
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАмерика е континент, даже два. Има бели, индианци, ченокожи, азиатци. Всички ли са ти секси?
1
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Американките са най-секси