Гущерова иска две-три от Хриси: Страх ме е да не напълнея!

"Нека да го оставим под въпрос дали съм бременна или не"
Обновена: 6 авг 2018 07:30 | 6 авг 2018 07:30,
48
Гущерова иска две-три от Хриси: Страх ме е да не напълнея!
Снимка: Facebook

Прясно омъжената Светлана Всилева, отскоро Гущерова обяви, че е щастлива с любимия човек, който осъществил мечтаната й сватба, с мечтаната рокля и парти.

"Беше точно това, което исках. Роклята беше точна тази, която винаги съм си представяла. Украсата също беше мечтаната. Хриси ми подари сватбата, която винаги съм искала. Когато го заведох в агенцията, която организира сватбата, той каза: "Мен не ме питайте за нищо. Каквото каже тя, това да е". И жената призна, че й е олекнало.
Той много се довери на мен и до последно не знаеше как ще изглежда тържеството. Тортата я избрахме в последния момент и само за нея знаеше каква точно ще бъде. В началото той беше скептичен към сватбените агенции, но накрая ахна от щастие и сподели, че е много красиво".

Булката до милионерския наследник обяви още, че е готова да дари любимия си с деца. Но дали е бременна?

"Нека да го оставим под въпрос дали съм бременна или не. Може би. Не искам да казвам "Да" или "Не"… Много пъти сме си говорили с Хриси. Той също иска, много обича децата. Да има дете ще е много голямо щастие за него, както и за мен. Готова съм да съм майка и мисля, че ще се справя много добре. Страх ме е единствено да не напълнея много. Не съм от хората, които се ограничават - когато ми се яде нещо, си го хапвам. Може да е малко, но ям. Бебето е на първо място, килограмите остават на заден план".

Още по темата

Гущерова мечтае да дари Гущеров с поне две-три деца, а след 10 години да са още щастливи и заедно. Светлана настоява, че вече се чувства зряла и улегнала и все по-рядко намират тема, по която да спорят със съпруга си.

"Не съм детенцето, което преди години имаше онова по-незряло поведение. С фамилията на Хриси трябва да бъда много по-отговорна и сериозна. Не мога да си позволя скандалите от миналото. В началото бях много наплашена от семейния живот и си мислех, че ще ни е трудно на двамата. Има много примери как хората изпитват трудности и се развеждат. Имам приятели, които са имали 7-8 години връзка, женят се и след година се разделят. Станахме още по-близки, отколкото бяхме преди. Няма дори за какво да се скараме", настоява тя.

Доскоро Светлана искала да си купи… прахосмукачка, за да чисти, но Християн отсякъл, че няма нужда от това, имало жена, която се грижи за безупречната чистото в дома им.

"В собствения си дом винаги намираш нещо, което искаш да подредиш и да направиш. Преди, когато живеех в моя апартамент, отново имах жена, която чисти всяка седмица. Но след нея пак минавах. Държа много на чистотата и хигиената и винаги има за какво да се хвана", отбелязва Гущерова.

Признава, че обича да готви, но за това най-вече се грижил съпругът й.

"Преди седмица му направих свински пържоли. Рецептата е моя. Слагам много подправки и затова винаги се получава вкусно. Но той е готвачът вкъщи, защото на него много повече му се удава. Готвенето му е хоби".

Пред "България днес" г-жата настоява, че на слуховете по техен адрес, вече не обръща никакво внимание.

"Спрях да чета новини. Ако някой иска да напише нещо лошо, нищо не може да го спре. Има много злобни и завистливи хора. Мислила съм да крия личния си живот, но после си казвам - защо трябва да си крия щастието заради хора, които ме мразят? Онези, които ме познават, знаят какъв човек съм. Който иска, да вярва на глупостите", отсича тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
67
 
! Отговори
Алекс преди 5 години
МОЛЯ ВИ СЕ, спрете да правите крайно прос-тите хора известни.Ако няма за какво да пишете - пускайте рецепти за миш-маш.Но спрете да правите важни хора, които са абсолютни интелектулни, визуални и всякакви други нули.
15
1
 
27
 
! Отговори
Чича Ви Митко преди 5 години
Съжалявам да призная, че не намирам на едно и също еволюционно равнищте като споменатите двама.....
14
2
 
26
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
13
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква класа, какъв стил , каква романтика!!!!Прокара ме и без кафе тая статия .Благодаря.
12
4
 
35
 
! Отговори
Мола ви! преди 5 години
За добро утро такива статии ми развалят вкуса на еспресото.
11
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демонстрира блестящ мозък на амеба
10
3
 
50
 
! Отговори
Ani преди 5 години
Тя и Мара ги разправяше тия, и какво стана?!?
9
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дееволюцията при тия двамата върви със страшна скорост.
8
3
 
19
 
! Отговори
Заг преди 5 години
Всички най-малко се вълнуват от гущерови и ко.Оставете ги тези взаимно да се заблуждават. Добре стори Мара , Осетия се о време
7
2
 
48
 
! Отговори
армениския поп преди 5 години
просълзих се... какъв интелект лъха от нея.....
6
1
 
24
 
! Отговори
Варненка преди 5 години
Първата беше близка със свекъра, втората-със свекървата, а третата?
5
2
 
24
 
! Отговори
месара преди 5 години
до анонимен 5благодаря ти, ще те послушам, даже ще си взема два дни, сега отивам да гледам турско сериалче!
4
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До месараВземи си ден отпуска, понеже вълнението от любовната история е прекалено силно и не се издържа. Туй "Ромео и Жулиета" или "Брулени хълмове" ряпа да ядат.
3
2
 
43
 
! Отговори
месара преди 5 години
направо се просълзих като прочетох за любовта на светлана към хриси, как искала да си купи прахосмукачка, как му зготвила пържолка,.........! как може злите езици да казват че се е омъжила за хриси_то заради парите, ми ти от всякъде лъха на любов! ето, пак се просълзих........
2
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чекаме кументари. Както викаше един колега под такива статии кументарите трябва да вървят на живо по талавизиите за радост и смях на целото народонаселение. Ще бъде много весело.
1
2
 
51
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 5 години
Гущерова е страх да не напълнее,Гущеров го е страх да не отслабне..........сладурчета!