Мария се похвали: Марая вече е в пети клас!

Певицата бе на първия учебен ден на детето
Обновена: 22 авг 2018 18:15 | 22 авг 2018 18:15, Иванка Гъркова
38
Мария се похвали: Марая вече е в пети клас!
Facebook
Фолкпевицата Мария изпрати дъщеря си на училище. Малката Марая учи в Англо-американско училище в Панчарево, чийто първи звънец вече удари. 
 
"Вече в 5-ти клас. Успех, Мери!", написа Мария във Фейсбук и качи две снимки от първия учебен ден на дъщеричката си. На едната момиченцето е снимано в колата, на тръгване към училището. То си е поставило предпазния колан, усмихва се, а до него се вижда раницата му с марка "Louis Vuitton". На другата снимка то позира с две свои съученички. 
 
Мария често споделя в интервюта, че иска да даде най-доброто образование на дъщеря си, която е много ученолюбива. 
 
Междувременно Мария се похвали, че е заснела клип към новото й парче “Не я познавам тая жена”. Тя показа на феновете си два фотоса от една от сцените. "Искам да благодаря на всички, които работиха по проекта и се надявам съвсем скоро да ви го представя", поясни изпълнителката. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
4
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Добре де, изяснихме си - мара- майка героиня- ангел, пеещ по кръчмите,горката - дете издържааа, за такси - няма. Това дете нали имаше баща, някакъв митьо, той не и ли помага. Все мара - тегли, между Шанелите, училищни такси плаща. О, съдба, не - наказание, прокоба -чалга. Мъка,мъка.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя е само в пети клас, но вече може да брои до десет. От догодина майка и ще я запише в класа по позиционни бройни системи и ирационални алгоритми в криптирането, за да може мама да си хвали лай... любимото.
28
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом като има балък да плаща сметките на кифлата, няма проблем.Митето (първият мъж на Отварачката) явно се е окъсал та избяга от тая.Гущера не стига че плащаше ами тая му слагаше рога денонощно.Сега явно е намерила друг Главанак да плаща.Къв мъж трябва да си за да пуснеш тая мaстия в къщата си?!Мнооооого глупав.
27
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малкото е сладурче, ама дано не поеме по пътя на майка си. Имаме си достатъчно певачки , искаме лекари и професори
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За всяка майка нейното,,гардже,''си е най-хубаво..та така и за въпросната Мария и нейното гардже..
25
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Живо и здраво да е детето. И нейната майка , баща и семейство. Щом така се чувстват добре, какво друго да им пожелаем, освен щастие и зздраве.
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
към 21Гроздето е кисело... Относно таксата на училището - има листа на чакащи за прием. Статията е за певицата и дъщерята, а не за качеството на обучението.
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Друго , което искам да попитам: дъщерята на поп- фолк певицата, ин витро дете ли е? Ако е зачената ин витро, не знам.. само мога да съжалявам горкото дете...
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Малката Марая учи в Англо-американско училище в Панчарево, чийто първи звънец вече удари."" Хубава" работа, ама комплексарска... горките български деца, те трябва да са бъдещето на Родината България, а не да бъдат бъдещето на САЩ и Англия. Един от форума се хвалеше, че живее и работи в Германия, друг се хвали, че децата му не знаят български и учат в чужбина, на други малките им деца са в западноевропейски елитни детски градини, сякаш като станат англичани , западняците ще ги считат за свои.
21
0
 
4
 
! Отговори
12345 преди 5 години
Много важно...
20
0
 
14
 
! Отговори
Амон Ра преди 5 години
При тази простовата ,алчна и елементарна майка , нищо добро не очаква детето. До 2-3 години ще има фотосесия по бански , клип с разголени мъже , тезжък грим и надути джуки . Копирайте ми мнението и го запазете за 2-3 години . Залагам 10000 към едно ,че ще позная ...
19
1
 
20
 
! Отговори
Безмислено!!! преди 5 години
Таксата в това училище е 45-50 хиляди лева годишно.Никога няма да има ,,слаб ученик",защото тази сума училището ще я загуби.Така че ,,стимула" за добър успех е последното нещо което интересува глезените възпитаници.Познати отписаха дъщеря си в 7ми клас и я прехвърлиха в нормално училище за да се амбицира и научи нещо.Момичета,,кифли" и,, нацепени" момченца за които НАЙ-ВАЖНи са ,,Луи Вюитон",Версаче,Гучи,Валентино и т.н. Учението е на последно място,важно са дрехите,аксесоарите ,козметиката.
18
0
 
15
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Дали ще успее малката принцеса да намери в класа някое богато,умно и красиво гущерче за истинско приятелче?
17
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая марка я носят само африканци и араби.
16
0
 
27
 
! Отговори
ined преди 5 години
Таз раница е най-много 10 лева на Илиянци
15
0
 
28
 
! Отговори
месара преди 5 години
на кой му пука *** маро?! и комшийчето е в пети клас.
14
0
 
24
 
! Отговори
Догодина булка преди 5 години
То 5 клас за римската общност е да си висшист. Догодина ще я женят да се плоди и взема социални помощи. 4-ти клас да мине сигурно са й направили и изпращане и бал. Брои ли са 1,2,3,4 Началноооо.
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако чантата е LV "оргиналдъ" ще струва поне 5-6 бона. Каква е идеята да пратиш детето си на училище все едно ще снима чалга клип?
12
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големи проектанти са нашичките чалгаджийки. Проектират ли проектират неуморно.
11
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГостСамо те си знаят дали живеят добре. Нали постоянно нещастни реват по талавизиите.