Джуки, екстеншъни и тежък грим: Дъщерята на Анелия

Колко години давате на тейнейджърката? Наддавайте!
Обновена: 30 авг 2018 14:12 | 30 авг 2018 14:00, Екип на Tialoto.bg
295
Джуки, екстеншъни и тежък грим: Дъщерята на Анелия
Facebook

"Моят живот". Това написа Анелия в официалния си профил във Facebook, където качи снимка на своята дъщеря.

На нея момичето, което е само на 14, е със силен грим, изкуствени мигли, екстеншъни и надути устни.

Публикацията на певицата предизвика остри коментари от страна на нейните фенове.

По-голям част от тях не крият, че момичето е красиво колкото майка си, но и критикуват Анелия за това, че разрешава на тийнейджърката да се гримира, прави корекции и се облича като 30-годишна жена. 

"Дете на 14 години?! Изглежда поне на 25 :( Силен грим, надути устни и изкуствени мигли :( Направо ми е мъчно!", пише последователка на Анелия.

Друга добавя: "Може да имате всичко и да сте постигнали много успехи, но като родители сте пълен провал... жалко". 

"Добрият външен вид е най-доброто отмъщение", е сложила като цитат Ивон под една от профилните си снимки в социалната мрежа.

Гледайки фотоса можем да кажем, че няма и следа от пълничкото момиченце, което виждахме по медиите преди няколко години.

От профила й се вижда, че нейни приятелки също се гримират и обличат като възрастните жени, които всеки ден виждаме от екрана на телевизиите. 

Дъщерята на Анелия е от брака й с бизнесмена Коко Динев. На въпрос на журналисти има ли осмокласничката естетични корекции по себе си, попфолкпевицата обясни, че не би й позволила и уточни, че Ивон не ходи с тежък грим на училище.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
1
 
2
 
! Отговори
айэтсав преди 5 години
Много добре си изглежда момиченцето ....... ще има голям успех НА МАГИСТРАЛАТА
181
11
 
6
 
! Отговори
На меринджея тъщата преди 5 години
Супер маце, гледа я до 14, "живота ми", после ще стане страхотна мацка и ще я разнасят като *** по спалнята. Вие нямате ли синове, нали и те трябва да боднат нещо. На мацето на 17 ще му се зачерви окото като му се изпръска за първи път някой младеж в муцуната. На 20 ще даде на приятеля си да й го набута в гъзната дупка и да я милва после. После ще му има доверие и ще му дава да се разтоварва вътре. Жени, съдба, какво да ги правиш... Повече такива начинаещи пръчки трябва, браво на Анелия!
180
0
 
16
 
! Отговори
йори преди 5 години
Млад човек, неприятен за гледане!!!!
179
0
 
16
 
! Отговори
Хм... преди 5 години
Не стига, че си е направила огромни бърняките, ами отгоре на това ги е очертала и с молив. Ох, че е заблудено момето. Няма ли родители, които да й обяснят, че се излага с този вид?!
178
0
 
11
 
! Отговори
Пффф преди 5 години
Не е хубава. Та Анелия по красива бе. Дъщеря и нека още малко поозрее и да стане истинска жена като Анелия без джуките и всичко си е ок.
177
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 196" Гледайте собствената външност и морал ,защото едва ли осъзнавате колко ви ниско IQ то... "Миличка, преди да обсъждаш другите, погледни себе си - нито IQ - то ти е високо, нито имаш морал, а за външният и вътрешният ти вид- да не говорим, че мязаш на ***. Моля, *** и кандидат- *** като тебе да не дават акъл за морал.
176
0
 
14
 
! Отговори
Румен до 196 преди 5 години
Коментарът ви е като на човек ,на който IQ е равно на възраста.
175
28
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дребнави и злобни ***. ..Не е ваша работа, как изглежда това момиче. ..Проумейте го с малкото гънки на мозъка си...Гледайте собствената външност и морал ,защото едва ли осъзнавате колко ви ниско IQ то...
174
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 192Като те гледам миличка, ти която апелираш другите хора да НЕ бъдат злобни, ти самата си ЗЛОБНА ПА.Т.КА. Най- добре ще бъде за обществото ни, ако такива като тебе и това момиче на снимката , се изпокриете някъде, защото освен че сте ФИЗИЧЕСКИ ГРОЗНИ, А И В ДУХОВНО И ДУШЕВНО ОТНОШЕНИЕ СТЕ МНОГО НЕПРИЯТНИ.
173
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Силиконовите усти така и не ги приех като критерий за красота, но иначе пък кое красиво момиче не се е гримирало на 14-15 години?! Аз също много обичах да гримирам очите си, но на училище не съм ходила с грим. Това момиче предполагам също. По-малко злоба и компромисно отношение и разбиране към всеки етап от възрастта на човека, ще се отрази добре на обществото.
172
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен" Първо почистете кoчините в душите си и тогава гледайте в живота на други хора...." Миличка, защо си толкова злобна? Защо не погледнеш ТВОЯТА си КО.ЧИ.НА , а си тръгнала да коментираш другите хора, които не са съгласни с теб и с мисленето и поведението на такива като това побъркано момиче на снимката ?
171
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отврат е слаба дума.
170
0
 
22
 
! Отговори
Еми ест. преди 5 години
Наще чалгарки, само такива дъщери могат да възпитат. Взеха най хубавите ценности през годините на мафия, наркотици и проституция,а сега предават знанията на поколението.
169
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какой туй?
168
1
 
15
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Спомням си как се "китосвах" така и как майка ми ме пращаше в банята дя изтрия всичко. Стандарти на възпитание, всичко зависи от родителката. И още, при положение,че майката работи с професионални гримьори, защо не им плати да предадат основи в гримирането на щерката, тъй като е страшно положението....
167
8
 
16
 
! Отговори
Пищова преди 5 години
Малеееее тая как ше ми лапне питоня. Ох с един гълтам ,ще му свали кожата до край. Ще ми изсмуче сметаната
166
46
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама не е ваша работа как ще изглежда... При положение, че вие изглеждате като пpaceта и хипопотами... Неин си е живота и тялото и ще прави с него каквото си иска....Първо почистете кoчините в душите си и тогава гледайте в живота на други хора....
165
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще изкарва по 5-10хилки в Евраза час ,а за сефтето и до 100 бона ,та на кукли ли да играе...
164
4
 
23
 
! Отговори
Устата и като шунда преди 5 години
Подле Що мъжете сакат да и го турят там...
163
2
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкото момиче! Без да осъзнава, тя съсипва с тялото си, лицето си, живота си с такива гадости. И най-лошото е, че тя си мисли, че е красива... Днес устните, а утре гърдите и друга част на тялото. Наскоро даваха поредната отвратителна "новина" за Сузанита ( честно: НЕ я харесвам!), влязла е в болницата, защото преди това е направила пластична операция с цел уголемяване на гърдите със силикон!