Нов удар по Азия Ардженто: CNN я свали от екран

Секс скандалът с актрисата вече я удря и финансово
18
Нов удар по Азия Ардженто: CNN я свали от екран
Снимка: Reuters

Американската телевизионна компания CNN свали от екран епизоди от популярната поредица "Parts Unknown", в които участва актрисата Азия Ардженто, обвинена в сексуални посегателства срещу непълнолетен, пише в. "Ню Йорк пост".

Медията се е отказала от повторното излъчване на епизодите от шоуто с известния майстор-готвач Антъни Бурдейн, в които участва и Ардженто. Програмата беше посветена на пътешествията на Бурдейн, при които той се запознава с различни хора, като пробва местната кухня. През месец юни тази година кулинарът се самоуби във Франция, където беше пристигнал да снима своята поредица.

Още по темата

Ардженто имаше любовна връзка с Бурдейн. Актрисата, която е на 42 години, взе участие в два епизода на шоуто, които се снимаха в Италия. Тя влезе в ролята и на режисьор на епизод, посветен на Хонконг.

Азия, една от най-активните в редиците на движението #MeToo, бе обвинена в сексуален тормоз от 22-годишния си колега Джими Бенет. Дори излезе информация, че тя е платила солидната сума от 380 хиляди долара на Бенет, за да бъде потулен скандала.

"Дълбоко шокирана и потресена съм, когато чета тези абсолютно фалшиви новини. Не съм имала никога никаква сексуална връзка с Бенет", каза след случая 42-годишната Ардженто. Тя допълни, че с Бенет ги свързвало само приятелство, а сумата била платена от любовника й Антъни Бурдейн, за да спаси репутацията си.

"Антъни се страхуваше от евентуалната негативна реклама, която такъв човек като Бенет, който той смяташе за опасен, можеше да му донесе. Решихме да отговорим на искането за финансова помощ на Бенет по един показващ съчувствие начин и да откликнем на него. Антъни се ангажира лично да помогне финансово на Бенет. При условие че повече няма да нахлува в нашето лично пространство", казва Азия Ардженто.

Британски комик отправи също обвинения към нея за тормоз от сексуално естество. Джеф Лийч, който е бивш приятел на актрисата, започнал да получава от нея видеозаписи, на които тя му се показвала топлес. Ардженто му ги пращала, въпреки че знаела, че той си има годеница. Когато той казал на Ардженто да престане, тя се засегнала и казала, че праща подобни голотии на всичките си приятели и че те не намирали в това някакъв сексуален подтекст.

Преди действията на CNN стана ясно, че заради скандалната сага продуцентите на италианския X Factor са решили Ардженто да е не сред четиримата членове на журито.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя нещо Джими Бенет не е добре момчето.Тая му правила френска любов после секс и така няколко месеца и той се оплаква,че го била изнасилила?Аз не бих имал нищо против да си я поклащам тая.Не е никак лоша.Е как го е изнасилила малкият Джими сигурно е разпрал дънките от радост тая само като си е свалила сутиенът?Сигурно Джими е ***.
13
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не стига, че тормозила младежи, а и отгоре на това активна в "ме тоо"... Лицемерията е характерна черта за феминистките и те трябва да разберат, че никой никога няма да им прости това. Всичко се помни, всичко се връща. С лихвите. Сигурен съм на 100%, че това не е единственото момче, тормозено от нея. Другите имат някакво чувство за чест и достойнство и могат да се справят с тормоза. Този просто не е издържал на напрежението от спомените и се е разприказвал.
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7абе при спейси не е ясно дали е постановка ами баш си е такаубав добър артист, *** киткаа като пийне и почва да налита, което вече е ту мъч
11
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
това някой да те тормози по телефон, джисеем и т.н. е психически тормоз. Абсурдното е, ч тъкма Азия Ардженто, като част от движението ME TOO настояваше да се разшири определението за сексуален тормоз, едва ли не всяко докосване на мъж, всеки намек за жест е тормоз. сега и се свръща като бумеранг.
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Топлес...защо не смеете да кажете, че му се е показала чисто гола.
9
0
 
12
 
! Отговори
Ето... преди 5 години
...колко лесно можеш да навредиш на един човек. Просто някой си го обвинява в нещо си. Всичко е цирк и пародия.
8
2
 
8
 
! Отговори
789654123 преди 5 години
Как мога да стана приятел на тази кака?искам и на мен да праща голотии!тънката но основна разлика е, че нейните "жертви" не са били пристиснати от ситуацията "сваляй гащите или си заминавай", ами да речем само са били тормозени от голите ѝ снимки .... :)))) хахаха което е абсолютна простотия, тия вместо да си признаят мъжката че са меки китки се държат като пълни *** :))) но трябва да се прави паралел между Харвито и тая, защото има огромна разлика
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
A, такаа metoo! Пълна простотия. Тя е активист на metoo, а в същото време излизат записи в които приема Холивуд като бърдак! Леко раздвоение на личността! Гей парадите ме отвращават, но ме е яд за постановката която спретнаха на Спейси. Шърли Маклейн говори през 60-те за нощ в хотел, в който никой не си е бил заключил вратата. Няколко мъже са я посетили през ноща. Не е разбрала самоличността на никой от тях. Нито се оплаква от тормоз, нито е моралистка от последна истанция. Га ядоха кюфтетата..
6
4
 
21
 
! Отговори
до 6 преди 5 години
Т.е. тя може да вади кирливи ризи, но долните деяния, които тя самата е извършвала - не трябва да се разчуват и санкционират?! Що за логика? Феменистка, може би?
5
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на нея й спретнаха "активно мероприятие" като на Уайнстийн. Въпросът е защо се прави само за определени люде.
4
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че те ако не се праскат на поразия кой ще ги пусне на екрана, дoрде не преспиш с половин Холивуд никой не ти дава главната роля. Вaжното е дa следваме този утопичен модел за да има банани и тоалетна хартия за народонаселението.
3
4
 
17
 
! Отговори
Додо преди 5 години
CNN = Very Fake News
2
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази явно е пълна парцалеса, която си е втълпила идеята да разбива чужди съдби. Пожелавам и всичко да и се върне тъпкано.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми туто във феминисткия си вариант и социалния либерализъм са далеч от честното отношение и порядъчността. Даже се изключват. Това, че ги търпим ги обърква да мислят, че са нормални и порядъчни и ето пращането на голи снимки било рутина.